עבור לתוכן

Call Of Duty: Modern Warfare 2 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

חחחחחחחחחחח :lol: :lol: :lol:

סתם סתם נו!

אתה הולך להיכנס (לא בטוח ,צריך כמה מיבחני כניסה) לאחד הקלאנים הטובים ביותר שהיית בהם אי פעם (אם היית בכלל) וכן, ים כוס, אוקיינוסים של כוסים :cool2:

חברה שלי שוכבת איתי רק בגלל שכתוב לי S6 לפני הכינוי...

• תגובות 8.3k
  • צפיות 643.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

זה גם עוזר להוסיף את זה שאתה בקלאן בקורות חיים.ידעו שאתה בנאדם רציני.ואם אתה צובר מספיק שעות משחק בקלאן אתה מקבל תעודה ממשרד התמ"ת.

פורסם

חחחחחחחחחחח :lol: :lol: :lol:

סתם סתם נו!

אתה הולך להיכנס (לא בטוח ,צריך כמה מיבחני כניסה) לאחד הקלאנים הטובים ביותר שהיית בהם אי פעם (אם היית בכלל) וכן, ים כוס, אוקיינוסים של כוסים :cool2:

חברה שלי שוכבת איתי רק בגלל שכתוב לי S6 לפני הכינוי...

1) אני אשחק איזה תקופה לפני מבחני הכניסה, כרגע שיחקתי Modern Warfare 2 רק 3 שעות ( :lol:).

2) יש כאן עוד מלא אנשים עם S6 לפני הכינוי.. עשית לחברה שלך מבחן נאמנות? :lol: :lol:

נ"ב

אני שוקל קשות אם לצטט את המשפט הזה.. אחד החזקים ;D

פורסם

היא עשתה לי, היא משחקת יותר ממני, כל הניוקים שעשיתי זו היא עשתה האמת,

אני סתם..על הפנים, ו.....כן, צטט אותי. מה איכפת לך ? :cool2:

פורסם

אמור לי דגדגנוס, אישרת אותי כבר בסטים או שאני אצטרך למצוא את חברה שלך ולשסות אותה בך?

פורסם

^

ברור, מה נראה לך?

פורסם

פעם הבאה שאני אצל ההורים אנחנו הולכים לצלוף קצת :P

פורסם

מונח חדש שמישהו שהרגתי השתמש בו:

Noob proner

:lol:

פורסם

באופן כללי לMW2 יש מצבים כל כך אופיניים שפשוט קיים הצורך להמציא מילים חדשות,

פינת הלשון מאת:

אבשלום Core(™)

באני, Bunny - ביטוי לנוב אשר משתמש בPerkים אשר עוזרים לו לקפץ וכך להרוג במהרה עם צמד אקדחי הגלוק 18 שברשותו.

אללא צ'יטר, Allah Cheater - כינוי לרמאי אשר משתמש בעזרים על מנת לרמות במשחק בדרכים של פרצת דרגה או שימוש בעזר כיוון, בד''כ דובר את השפה הערבית (עיין ערך קלאן AK)

בושר, Busher - כינוי לאדם אשר מתמיד בלבישת מדיי הסוואה בצורת שיח מצוי.

נייף הו, Knife hoe - אדם אשר המזל נטשהו והשאיר אותו עם שום דבר מלבד סכין.

עד כאן להיום.

פורסם

איזה פרקים עוזרים לקפץ?

*גילוי נאות - נכון לסופש המשחקים האחרון שלי, הייתי knife hoe ואני גאה בזה :P (לייטוייט, מרתון, קומנדו ו44. מגנום עם סכין טקטי )

פורסם

יופי איגור אין כמו סכין טובה בגב כדי להתחיל את היום על רגל ימין.. ;D אגב מה זה HOE?

פורסם

אוי ויי..should have seen this one coming

בכל מקרה סכין היה ונשאר הנשק המועדף עלי שהביא לי הכי הרבה הריגות במשחק.גם בלי כל הפרקים.וגם הUMP45 מתאים לסגנון שלי של עימות חזיתי.

סתם מתוך סקרנות יש מישהו שלא משתמש בFMJ בנשקים שלו?

פורסם

בקלאס art of stelth שלי שמשמש בעיקר לבנייה זהירה של STREAK, חיברתי אל הסקאר משתיק קול.

בקלאס הנ''מ שלי מחובר לסקאר השאטגאן.

פורסם

עד עכשיו לא הבנתי את יעילות השאטגאן,מה הוא משפר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים