פורסם 2010 בפברואר 415 שנים כל הכבוד לפאקינג IWNET :pissed: כמה טימטום אינפיניטי? אני יודע, כשמכם אתם? אינסוף טמטום. InfinityTard אתם לא תעקתם סכין בגב הגיימרים, אתם תקעתם חרב קטאנה
פורסם 2010 בפברואר 415 שנים WTF לא נותן לי להתחבר למשחק...Connecting to IWnet....אחרי רסטרטים והכל...אני מפספס משהו כאן?זה קורה למישהו פה?גם לי, מאתמול.
פורסם 2010 בפברואר 415 שנים confirmedכל מערכת הIWNET כרגע בקרשים.ערמה של חרא עם זבובים יותר יציבה מIWnet.
פורסם 2010 בפברואר 415 שנים מעניין כמה זה ישפיע על המכירות של הכותר הבא...IW דפקו את עצמם, לא רק אותנו.ממש חבל, המולטי יכל להיות פשוט מושלם אחרת.
פורסם 2010 בפברואר 415 שנים מסכים עם כל מה שנאמר פה, המשחק בהחלט היה אמור להיות מושלם, אבל IWGay לא תרם רבות, בוא נראה, אולי זה יטופל בסוף. אין לדעת.
פורסם 2010 בפברואר 515 שנים http://store.steampowered.com/news/3399/ היה אמור להגמר לפני שעתיים לכל היותר ...
פורסם 2010 בפברואר 515 שנים כן הורדתי מהטלפון תמונה של מישהו שראינו בטלויזיה כאחד מראשי המתנגדים לגזרות האלכוהול .נראה אם תזהו את לוחם החרות שלנו.[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 בפברואר 515 שנים וואיי אי אפשר להיכנס כבר למשחק כמו שבעברconnecting to IWNET=SHITהשארתי את זה למשך שעה,חזרתי וזה עדין היה כך...
פורסם 2010 בפברואר 515 שנים כן הורדתי מהטלפון תמונה של מישהו שראינו בטלויזיה כאחד מראשי המתנגדים לגזרות האלכוהול .נראה אם תזהו את לוחם החרות שלנו. זה לא יכול ליהיות אתה,כי לא היו מביאים לך ללמוד משפטים עם מוהיקן וזה לא אחד משני אלה זה לא DJ ELECTRICK כי לא יתנו ללכת עם מוהיקן בצבא זה לא FOBGIRD כי זה לא הוא אז מי זה עוד יכול ליהיות?יש לנו עוד לוחמי חירות? DAGDEGAUN? DAEDRA? XTAZY-MIKE? נ.ב. זה גם לא אני^^
פורסם 2010 בפברואר 515 שנים מחבר זה גם לא Daedra, כי הוא אח שלי.למרות שהוא לא יצא ה-ר-ב-ה זמן מהחדר, אז אני לא סגור 100% איך הוא נראה כבר...
פורסם 2010 בפברואר 515 שנים איכשהו יצא לי להכנס למשחק הרגע, ניכנס לשרת, טען ופתאום בום- YOU MUST BE CONNECTED TO STEAM אז חזרתי לBAD COMPANY 2 אתם יודעים מה יהיה טוב עכשיו? אם הסיפור של 2015 יחזור על עצמו עם IW, קבוצה קטנה של המפתחים המוכשרים ביותר תעזוב את ACTIVISION לטובת BETHASADA ותפתח ספין אוף לCOD שישאיר רבים פעורי פה. אבל מה הסיכוי שזה יקרה כשכולם בIW יושבים עם משכורות ותנאים שקשה לוותר עליהם :'(
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.