עבור לתוכן

Call Of Duty: Modern Warfare 2 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

מישהו יודע אם יש איזה דרך\תוספת\שיטה לשחק במחשב 2 שחקנים כמו שאפשר ב PS3 ואקסבוקס? זה פשוט אחד הדברים החזקים...

• תגובות 8.3k
  • צפיות 643.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אוקי,

אתמול בלילה, דגדגן המסכן והנחמד מחפש לו משחק בתום לב, לפתע מצא משחק מעניין, אממממ, נכנס ,התחיל לשחק, ראה כי מדובר בנובים ,ישר צילצל לו ה NUKE ,ברור לא?

אבל לא, לאחר שקיבל HARRIERS AIR STRIKE ,נשמע צלצול ה NUKE הנכסף, ולא, אף אחד לא הרג יותר ממנו, מה קרה? CARE PACKAGE WITH NUKE ,

WTF????

אחרי זה בדקתי ביוטיוב והבנתי שזה HACK ,שיחקתי איתם שלושה משחקים ,בכולם זה קרה, אצל כל אחד שהזמין חבליה, מוזר, זה היה מכוער כמובן ,ומייד פינתי את עצמי לשרת אחר ;D

WTF חחחח אני דווקא ראיתי סירטון שנון איך לקבל ניוק מCAREPACKAGE... לא מוצא אותו :(. מצאתי אחד שמסביר איך מקבלים ... פאק חתיכת גליטץ :|.

כנראה לא אשחק עם הפאטץ הבא.

פורסם

למה לא תשחק?

פורסם

כי יתקנו את הבאג הזה ולא יהיה לו יותר איך לעשות ניוקים :P

פורסם

כי יתקנו את הבאג הזה ולא יהיה לו יותר איך לעשות ניוקים :P

חחח להפך שיצא עידכון אני אשחק ושלא יהיה יותר נובים שעושים בשיטה הזאת ניוק.

פורסם

בקיצור ניר, תביא את גיא ותזמינו כמה עותקים של BFBC2, סגרו לנו ת'רשימה של ה50 יא אללה איתכם :lol:

כולנו עוברים [וגם נשארים חלקנו במקביל עם MW2] לBFBC2, אז יאללה אל תתבודד - הצטרף למהפכה! D:

פורסם

חחח להפך שיצא עידכון אני אשחק ושלא יהיה יותר נובים שעושים בשיטה הזאת ניוק.

אה אוקי, פשוט לא ניסחת את זה קודם כמו שצריך. ;D

ו.....אל תדאגו לנו, יש לנו עוד דרכים לעשות ניוקים גם בלי חבילה.

אגב אני עובד על סירטון שמתעד 70 NUKES שלי ,ואני גם עובד על לשלב כמה קטעי וידאו, סתם בשביל הכיף (אני מובטל כרגע, מקבל כסף חינם אז....)

פורסם

עכשיו אני מבין איך יש לך זמן להשקיע במשחק :silly::lol:

תגיד, אתה מתכוון גם לערוק או שאתה נשאר נאמן לIW?

פורסם

אה אוקי, פשוט לא ניסחת את זה קודם כמו שצריך. ;D

ו.....אל תדאגו לנו, יש לנו עוד דרכים לעשות ניוקים גם בלי חבילה.

אגב אני עובד על סירטון שמתעד 70 NUKES שלי ,ואני גם עובד על לשלב כמה קטעי וידאו, סתם בשביל הכיף (אני מובטל כרגע, מקבל כסף חינם אז....)

הפסקת עם המלון? מה קרה? שמעו תניוק שעשית במחשב נייד?

עכשיו שמתי לב לטעות שרשמתי למעלה בטעות נפלט לי שם ם במקום ד

פורסם

עכשיו אני מבין איך יש לך זמן להשקיע במשחק :silly::lol:

תגיד, אתה מתכוון גם לערוק או שאתה נשאר נאמן לIW?

שיחקתי בביטא, קניתי כמובן, נראה אחלה ,אבל לא ישבור את MW2 ,לא אצלי לפחות, סתם יהיה נחמד לגוון, זה הכל.

כן ניר, סיימתי עם המלון, התחלה חדשה ,אני ממשיך ללמוד אוטוטו, אז קצת חופש, עשיתי מספיק מזומנים, לקנות כל משחק שיש היום בשוק :D

פורסם

תמיד חשבתי שהשם שלך זה DADGE GUN יעני החומק מרובים או משהו בסגנון,לא תמיד טרחתי להבין ניקים של אנשים.מסתבר שטעיתי. האמת דווקא טוב שכולם יעברו לBC2,בלי הגורם החברתי אולי נתמכר פחות למשחק הזה. אסף לפחות אתה חותר לקילסטריקס כאלה,אני אף פעם לא בונה על יותר מ7...הוי אומר אני יותר נוב. מ.ש.ל

חחחחחחח אני לא מאמין .. גם לי זה קרה בדיוק הרגע ..

קראתי את התגובה שלו .. ואני מתפלא לעצמי שלא הבנתי את המשמעות ..

ופתאום אני יורד וקורה את התגובה שלך שגם לך זה קרה :lol: :lol: :lol:

פורסם

;Dאהמ אהמ..כן,ובכן <צונזר> אם יש לך כסף לכל משחק שיש היום בשוק קנה את AVP כדי שיהיה לי פרטנר.BC2 וביושוק2 חברו להנחית עליו מהלומת מוות מבחינת המכירות.נראה איך הוא ישרוד את זה.אולי כדאי שאבדוק איך מקבלים ניוק מהקייר פקג',זאת בטח הדרך היחידה שלי לקבל אי פעם ניוק... :'(

פורסם

מישהו יודע אם יש איזה דרך\תוספת\שיטה לשחק במחשב 2 שחקנים כמו שאפשר ב PS3 ואקסבוקס? זה פשוט אחד הדברים החזקים...

מישהו יודע?

פורסם

אין דרך.

פורסם

אם אתה רוצה לסריוס סאם הישן(לא יודע אם גם לHD תשאל אנשים אולי כן) יש אופציה למולטי על מסך מפוצל כמו בקונסולות.אבל הוא היחיד נראה לי בז'אנר שעשה את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים