עבור לתוכן

Call Of Duty: Modern Warfare 2 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

עריכה:

חח איזה משחק דפוק,העניים נעצמו לי כבר.. אחלה ניוק דפקת להם !

חחחח

הפתעתי, הינו במגמת הפסד ;D

וגם בניוק האחר שהעלתי דיי הצלתי את המצב :-*

יש לי פוקסים ...

• תגובות 8.3k
  • צפיות 640.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

יופי סנייפר עוד יהיו לי מזה סיוטים בלילה.אתה לא זוכר איך בכיתי אחרי סצינת הטבח?

בכל מקרה אני יוצא להפסקה לשבוע לצרכי לימודים,כנראה שלא אשחק עד רביעי חמישי,אז תהנו בנתיים בלעדיי.

gametrailers סיימו בשעה טובה את פרסי משחק השנה שלהם.

אז משחק הPC של השנה: http://www.gametrailers.com/video/best-pc-gt-goty/60271

ומשחק הPS3 של השנה: http://www.gametrailers.com/video/best-ps3-gt-goty/60272

משחק האקסבוקס של השנה: http://www.gametrailers.com/video/best-xbox-gt-goty/60273

ומשחק השנה: http://www.gametrailers.com/video/game-of-gt-goty/60274

באיזה מאלה לדעתכם זכה MW2? נשאיר למי שרוצה לגלות לבד.. ;D

פורסם

מאוד מפתיע :silly:

פורסם
יופי סנייפר עוד יהיו לי מזה סיוטים בלילה.אתה לא זוכר איך בכיתי אחרי סצינת הטבח?

:);):D ;D :lol::D:lol: ;D :cool2::smile1:

בהצחה בלימודים !

פורסם

OMFG... עד כמה אני מתפלא מהסטים :facepalm:

שוב הוא הוריד למשחק שקניתי בארץ, בשפה האנגלית, לוקליזצייה רוסית מה גם שהיא לא עובדת ועכשיו הוא שוב מוריד לוקליזצייה אנגלית.. :facepalm:

יש פה מישהו עם שפה אחרת בסטים (לא אנגלית) שהסטים מוריד לו את המשחק בגרסאת שפת הסטים? יש אפשרות לבטל את ההורדה המטופשת הזאת?

פורסם

OMFG... עד כמה אני מתפלא מהסטים :facepalm:

שוב הוא הוריד למשחק שקניתי בארץ, בשפה האנגלית, לוקליזצייה רוסית מה גם שהיא לא עובדת ועכשיו הוא שוב מוריד לוקליזצייה אנגלית.. :facepalm:

יש פה מישהו עם שפה אחרת בסטים (לא אנגלית) שהסטים מוריד לו את המשחק בגרסאת שפת הסטים? יש אפשרות לבטל את ההורדה המטופשת הזאת?

אחי אתה רוסי ,כנראה הסטים מזהה את זה ;D

:-*

פורסם

יש פה עוד כמה רוסים... :P

מקסים, למה אתה משתמש בסטים ברוסית? :smile1:

פורסם

^

סתם התלוצצתי ;D

בכל אופן, סתם ראיתי שיש הרבה אנשים ששואלים על מה ניוק ? איך ניוק ? אז זה מאוד פשוט רוב הזמן.

חוץ מזה שאני מקבל לא מעט הודעות בסטים מכל מיני חבר'ה טובים פה שהם לא מצליחים להגיע לרצפים בכלל... תקראו את מה ש G-MAN כתב ,זו בול הנוסחה ..

פשוט. אל תתפרעו ,יהרגו אתכם :P

פורסם

כן הנוסחא של Gman דיברה מאוד גם אלי.אולי בכל זאת ננסה לחזור לפרדטור.חוץ מזה, אני מוצא את עצמי פעמים רבות מסתער על אנשים פנים אל פנים וזה סתם מיותר.למרות שלדקור מישהו פנים אל פנים זה יותר מספק מלשחוט אותו מאחורה.את זה,כל אחד יכול לעשות.

פורסם

^ וככה אתה לומד? :P

זה פשוט מדהים כמה אני לא יציב.

אתמול למשל שיחקתי פעמיים ב-AFGAHN, פעם אחת מול החבר'ה פה (לצערי) והלך לי מעולה עדי כדי כך שהגעתי אפילו ל-PAVE LOW וסיימתי מקום ראשון בשתי הקבוצות.

פעם שניה הייתי עם החבר'ה פה, והייתי קקה.

כשאני חושב על, אז חבר'ה, קחו לתשומת לבכם, אתם גורמים לי להראות רע כשאני איתכם. :silly:

פורסם

שטויות ידידי.

בסופו של דבר הכל ענין של ריכוז.

פורסם

קובה מחקתי את המשחק כבר אתמול...אבל לבקר בפורום אני עדיין מבקר.ואין לי שום משחק אחר על המחשב מאז הפרמוט.(לא שאני צריך...)

חוץ מזה עם הסטים כולם יכולים לדעת מי משחק בכל רגע נתון,ככה שאם אני "בטעות" מתקין אותו תצוץ אזעקה אצל כולם במחשב..

עדיין לא קיבלתי פייב לואו.. :( מקסימום הרייירז. למרות שמקום ראשון בדומינישן זה הרבה יותר קשור להגנה והשתלטות על נקודות ככה שזה דווקא יוצא לי הרבה.

פורסם

יש פה עוד כמה רוסים... :P

מקסים, למה אתה משתמש בסטים ברוסית? :smile1:

סתם מטעמי נוחות, זה לא שאני לא בקיא מספיק באנגלית פשוט נעים יותר לעין...

זה רק אני או שהמשחק התחיל לזייף פינגים? כלומר רואים 4 פסים אבל דה פאקטו אתה מלגלג אנושות? כמה אנשים דקרתי עם הסכין והם פשוט המשיכו לרוץ, כמה אנשים ירו בי אחרי שדקרתי אותם עם סכין והם היו אמורים למות... מה גם שכשיחקתי עם רובה הצלפים יריתי לאיזה אחד בראש, הוא המשיך לרוץ ומת אחרי איזה 5-6 שניות

הרגע סיימתי משחק DOM מדהים! כן ירבו חברה כאלה! כל כמה שניות מישהו מכל קבוצה היה תופס נקודה, אקשן בלתי פוסק טהור! סיימנו 169-166 בגלל שאיזה קמפר זימן ניוק אבל ניחא, נהנתי.

פורסם

^^

מקסים , לגבי הסטים ברוסית , בטוח שלא מוגדר לך שיוריד עדכונים מהשרתים ברוסיה או ששפת התוכנה תהיה ברוסית?

פורסם

ה"רוסית של הסטים " מוגדרת אצלי רק כשפת אינטרפייס, לא מצאתי שום הגדרה על שפת הורדת עידכוני התוכנה, מה גם שאיזה חודש שיחקתי עם הגירסא האנגלית ויומיים אחרי הפאטץ' האחרון הוא התחיל להוריד את הלוקליזצייה הרוסית (אותו דבר קרה לפני חנוכה , אותה הורדה אינסופית יומיים אחרי הפאטץ')

שרת ההורדות הוא MIDDLE EAST

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים