פורסם 2009 בדצמבר 2815 שנים Xtazy-Mike ו-קובה שניכם צודקים כמובן. מי שרוצה לעשות רצף ארוך צריך לוותר על care pakage. אני לא רודף אחר רצף, רציתי לקבל מידי פעם UAV ואני גם לא מאמין ביכולת שלי להגיע לבד ל-CHOPPER GUNNER (מועדף עליי מאשר AC-130) ולכן השארתי אותו. אבל...... היה לזה אפקט מבלבל מאוד בשבילי. עכשיו אני מקבל CARE PACKAGE ואם אני הורג עוד שחקן אני ישר מקבל SENTRY ואז אני מתחיל להתבלבל מה אני הולך לקבל כשאני אלחץ על 4. יצאו כבר מצבים שלחצתי 4 והייתי בטוח שאזרוק את הרימון סימון ויצא לי פתאום SENTRY ונתקעתי איתו כי לא הייתי במקום שרציתי לשים אותו או שסתם הייתי מתרוצץ במפה כמו מטורף בנסיון לקבל את שתי ה"מתנות" שמחכות בתור לפני שהמשחק נגמר (וכמובן שהייתי מת במהלך ההתרוצצות הזו). קיצר, בלגן!!! כנראה אחליף את CARE PACKAGE ב-PAVE LOW ואקווה שאני אצליח לעשות רצפים של 5 הריגות :-\ תגידו אתם בסדר?! תפסיקו להספים את הפורום, לא רק שזה לא מצחיק, זה גם חסר טאקט. אולי קראתם את זה וגיחכתם כי זה הזכיר לכם את המשחק, אבל אתם מדברים פה על בני אדם. לא שאני מצדיק אותם, אבל, תקשיב, זה עוד כלום לעומת מה שקורה בפורומים של modernwarfare247 שאלת היום שם היתה "האם קיבלתם מצ*צה בזמן ששיחקתם במשחק?" ואז כמובן כל ילדון שעדיין מסתובב עם טיטול מתחיל לזיין במוח...... בכלל, כמות הזיבולים שם היא מדהימה רק אני פה עדיין עם UAV כי אני בקושי נמליח לעבור את ה-5 ברצף? תחליף את UAV במשהו מה-5 הריגות, פרדטור או SENTRY
פורסם 2009 בדצמבר 2815 שנים הסדר שלי הוא HARRIER AIRSTRIKE עושה אחלה עבודה בשביל השלב הבא.COPPER GUNNER ,כמובן שהכל תלוי בך וכמה אתה עירני שלא יורידו לך אותו.ואז ה NUKE ,במיקרה שהיגעתי אליו באמת .גם כן עיניין של מזל :-\
פורסם 2009 בדצמבר 2815 שנים כן רק שבשבילי (ובשביל עוד כמה,אני רואה) ההרייר נמצא בסוף הרשימה,ולא בהתחלה שלה.. ;D מבחינתי בנתיים שיטת המשחק היא לא למות לפני שהרגתי מישהו,אמנם לא נראה לי שאגיע רחוק עם זה..אולי אם אגביר את כמות האנשים שאני הורג לפני שאני מת..well played worthy adversary
פורסם 2009 בדצמבר 2815 שנים הסדר שלי הוא HARRIER AIRSTRIKE עושה אחלה עבודה בשביל השלב הבא.COPPER GUNNER ,כמובן שהכל תלוי בך וכמה אתה עירני שלא יורידו לך אותו.ואז ה NUKE ,במיקרה שהיגעתי אליו באמת .גם כן עיניין של מזל :-\SAME AS ME
פורסם 2009 בדצמבר 2815 שנים אצלי זה פרדטור , הארייר ואז Pave Low - זה ושימוש בHARDLINE ממש מקל על צבירת רצפים.גם אני לא "רודף" אחרי הרצפים אבל זו הדרך שלי לדעת עד כמה אני מתקדם מבחינת היכולות שלי במשחק.
פורסם 2009 בדצמבר 2815 שנים ^ גם אצלי ככה, רק בלי ה-Hardline.. ולפעמים מחליף את ה-Harrier ב-Chopper Gunner (יש הרבה מפות שבהן ה-AC130 פשוט לא מתאים) כן רק שבשבילי (ובשביל עוד כמה,אני רואה) ההרייר נמצא בסוף הרשימה,ולא בהתחלה שלה.. ;D
פורסם 2009 בדצמבר 2815 שנים Xtazy-Mike ו-קובהאבל...... היה לזה אפקט מבלבל מאוד בשבילי. עכשיו אני מקבל CARE PACKAGE ואם אני הורג עוד שחקן אני ישר מקבל SENTRY ואז אני מתחיל להתבלבל מה אני הולך לקבל כשאני אלחץ על 4. יצאו כבר מצבים שלחצתי 4 והייתי בטוח שאזרוק את הרימון סימון ויצא לי פתאום SENTRY ונתקעתי איתו כי לא הייתי במקום שרציתי לשים אותו או שסתם הייתי מתרוצץ במפה כמו מטורף בנסיון לקבל את שתי ה"מתנות" שמחכות בתור לפני שהמשחק נגמר (וכמובן שהייתי מת במהלך ההתרוצצות הזו). קיצר, בלגן!!!כנראה אחליף את CARE PACKAGE ב-PAVE LOW ואקווה שאני אצליח לעשות רצפים של 5 הריגות :-\בצד ימין למטה מסומן לך מה יצא כשאתה לוחץ על 4
פורסם 2009 בדצמבר 2815 שנים זה לא מסובך , מה שקיבלת אחרון , יהיה ראשון בתור בלחיצה על 4 - שיטת הLIFOזאת כמובן שלא השתמשת בKILLSTREAK הראשונים...
פורסם 2009 בדצמבר 2815 שנים כבר התרעמתי על זה פה. :-[תכלס אין בזה שום הגיון.סתם עצלנות לא ברורה של IW.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.