עבור לתוכן

Call Of Duty: Modern Warfare 2 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

מישהו יודע כמה המשחק מכר עד עכשיו ?

הצפי היה 18 מיליון, מעניין אם הגיעו לזה..

• תגובות 8.3k
  • צפיות 635.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

מי שנתקל במשתמש בשם Road Runner... תצאו, כל עוד אתם יכולים

הוא משתמש באיימבוט, דיווחתי עליו לאינפיניטי, ואני מקווה שירחיקו אותו.

פורסם

איך אתם שמים לב לזה כל פעם ???

אני כל-כך מתעצבן שהורגים אותי שאני ישר מעביר את ה-KILLCAM כדי לנקום ב-$#@$ שהרג אותי :pissed:

פורסם

רוב הזמן אם אתה מעורה בקרב אז אתה יודע מי הרג אותך (איך ומאיזה כיוון).. אבל לפעמים אתה לא יודע אז שווה לראות את ה-Kill cam וללמוד מטעויות.

ואיך שמים לב ל-aimbot? פשוט.. הכוונת שלו אוטומטית עפה לכיוון הראש של מישהו (כשהוא נכנס לשדה הראייה שלו). לפני כמה עמודים הביאו סרטון, תעיף מבט ותראה. מישהו עומד עם רובה צלפים ופתאום הכוונת זזה לו אוטומטית ומכוונת על אויבים.

נ.ב.- זהו אני עובר לשחק עם ה-M16A4.. ניתן ל-SCAR-H לנוח קצת :]

איזה נשק משני אתם אוהבים לכל מיני מצבים?

פורסם

איך אתם שמים לב לזה כל פעם ???

אני כל-כך מתעצבן שהורגים אותי שאני ישר מעביר את ה-KILLCAM כדי לנקום ב-$#@$ שהרג אותי :pissed:

אתה שם לב כשאתה קולט שהרגו אותך ממצב לא פשוט כשאתה תחת מחסה או שאותו אחד הורג אותך כמה פעמים רצוף,

אז אתה מסתכל על ה KILL-CAM ומבין שהבעיה היא לא אצלך אלא אצל צ'יטר מסכן וחסר חיים.

כשהוא קיבל את הירי ממסוק זה היה ביזיון ועוד הבחור החוצפן הזה שואל אותנו:

YOU WANT ME TO TURN IT OFF?

פורסם

נ.ב.- זהו אני עובר לשחק עם ה-M16A4.. ניתן ל-SCAR-H לנוח קצת :]

איזה נשק משני אתם אוהבים לכל מיני מצבים?

ואיזה נשקים ראשיים? בכלל, מה הקלאסים שלכם?

פורסם

התקנתי עכשיו וינדוס 7,

ואחרי זה התקנתי מחדש את הMW2

החלפתי גם מודם על הדרך כי הקודם היה ישן מדיי ולא תמך ב7....

בקיצור שאני מתחיל לשחק ברשת יש לאגים איומים אי אפשר לשחק בכלללללל

וגם השמירות של הסינגל לא עובדות לי למרות שגיביתי אותן והעתקתי למקום הנכון בתוך התקיית התקנה

בקיצור באסה מה הבעיות האלו?

פורסם

7164 KILLS

4855 DEATHS

2D 2HR 17 MINUTS

רמה 69

פורסם

מי שמעוניין spec-ops ממש עכשיו יאללה שייכנס, למי שאין אותי - shaiberko.

מומלץ להגיע עם מיקרופון, אבל גם אם אין אז לא נורא :xyxthumbs:

פורסם

ב12 בלילה :screwy:?

היה לך משחק בסוף?[br]פורסם בתאריך: 17.12.2009 בשעה 07:21:54

מישהו רוצה ספקאופס מתישהו?
פורסם

איזה מזל נפל עלי אתמול

ניכנסתי לשרת מלא בחברה עם פרסטיז' רמה 10 גמור, כולם עם שמות סטייל "AGSD12391FSG9319" וכולם היו צ'יטרים...

חתיכת רפורט דפקתי אתמול... מקווה שסטים ידפקו את החברה האלא כמו שצריך. החולייה החסרה הזאת משלמת כסף בשביל הצ'יטים שלהם, אם סטים מביאים להם BAN VAC הם ניכנסים להפסדים כלכליים כבדים....

פורסם

אתה שם לב כשאתה קולט שהרגו אותך ממצב לא פשוט כשאתה תחת מחסה או שאותו אחד הורג אותך כמה פעמים רצוף,

אז אתה מסתכל על ה KILL-CAM ומבין שהבעיה היא לא אצלך אלא אצל צ'יטר מסכן וחסר חיים.

כשהוא קיבל את הירי ממסוק זה היה ביזיון ועוד הבחור החוצפן הזה שואל אותנו:

YOU WANT ME TO TURN IT OFF?

באמת היה לי באותו המשחק מספר גדול מהרגיל של מיתות, גם ביחס לזה שאני משחק DOM כמו קמיקאזה.

אבל תפסתי אותו מתחבא עם הלפטופ ונתתי לו שם כדור בראש כשהוא היה עם המסוק. SWEET REVENGE :cool2:

פורסם

היית שוחט אותו מאחורה עם הסכין כמו כלב.

אבל לא הבנתי למה צריך את הבוטים האלה כ"כ? זה לא בשביל לעלות בדרגות?אז כשהגעת למקסימום אין בשביל מה להשתמש בהם לא?

למרות שאני לא מבין בשביל מה לעשות את זה מלכתחילה,הם משתמשים בבוטים גם בשביל הסינגל?בשביל מה קנית את המשחק אם אתה נותן למישהו(או משהו) אחר לשחק אותו במקומך?

פורסם

הבן אדם משחק, הבוט מכוון את הרובה לראש של השחקן שניכנס לטווח הראייה שלו

השאלה שלך צריכה להשמע כמו - "למה לרמות כשאפשר לשחק בכנות?", תכלס זאת אחת השאלות חסרות התשובה הנכונה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים