פורסם 2009 בדצמבר 416 שנים אין לתקןאתה יכול להשמיד ברימון\הלם או ביריות.או עם סכין מאחרוה...פשוט יותר ;D
פורסם 2009 בדצמבר 416 שנים מה שהוא אמר ^+ אני אישית בשביל לצאת מהמשחק באמצע לוחץ על כפתור "מולטימדיה" במקלדת שמפעיל לי תיקיה מסוימת.עריכה: do you believe this shit? נכנסתי למשחק S&D ואני שומע "mission failed, we'll get them next time". אני רואה תוצאה 0-4 והמשחק נגמר. WTF?? וזה בטח גם ירשם לי כהפסד? תודה רבה IWNET!! אחלה matchmaking..גם לי קרה שנכנסתי למשחק שנייה לפני שהוא הסתיים או לכמה קרבות באמצע.
פורסם 2009 בדצמבר 416 שנים נו באמת ממך לא ציפיתי לתגובה כזת סימון לא רק שסגרתי אני גם הוצאתי מודם מחשמל והפעלתי מחדש את המחשב , והכל התחיל מהתחלה מ0% ושום דבר לא עוזר אם אתה מתכוון לקצב איטי של ההורדה. זאת בעיה מוכרת ואתה צריך לשנות את : file-settings-downloads-download region שנה אותה לUS NY או ל UK
פורסם 2009 בדצמבר 416 שנים מוזר, אתמול המשחק התעדכן מהרועכשיו עברו שלוש שעות והוא שוב מעדכן אבל הפעם המהירות גבוהה (סביבות ה200 קילובייט) אבל אחרי שלוש שעות הורדה הוא הגיע רק לשש אחוזWTF?
פורסם 2009 בדצמבר 416 שנים ^^למה לUK או לUS NY כשאפשר Middle East??בדיוק 15 שניות לקח העדכון...יום הסל יום בסל!אני מדבר מניסיון...
פורסם 2009 בדצמבר 416 שנים OK יש פתאום מלא צ'יטרים!!!וזה בדוק, פשוט אי אפשר לשחק נגדם\איתם... במיוחד אחרי שהם מגיעים לרצף של 25 הריגות ואז מורידים ניוק ומפוצצים את המשחק הם חייבים לטפל בזה, הם פשוט הורסים את כל המשחק
פורסם 2009 בדצמבר 416 שנים המשחק לא רוצה להתעדכן!!!!מה רק לא ניסיתי, החלפתי אזורים, החלפתי שפות בדקתי עידכונים לסטים ריסטרטים וכו' וכו' וכו'והמשחק לא רוצה להתעדכן!!!!!!HELP!!!!!
פורסם 2009 בדצמבר 416 שנים לא נתקלתי גם אני לא נתקלתי למזלי. אם אני הולך להתקל בציטר פשוט מאוד אחפש ישר שרת אחר ולא אבזבז זמני במשחק איתו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.