עבור לתוכן

מהירות העברת איטית מאוד ברשת מסוג N

Featured Replies

פורסם

יש לי ראוטר N חדש מבית EDIMAX ה6524 אם אני זוכר נכון, לפטופ עם חיבור N ומחשב נייח עם כרטיס USB עם מודם D-Link DWA-130 מהירות ההעברה שלי ממש על הפנים.

הראטור נמצא בחדר ליד (לא ממד ולא כלום)

בין שני המחשבים הללו קצב ההעברה הוא משהוא כמו 2-2.5 מגה בייט לשנייה ובין המחשב האחד למחשב שמחובר ישירות בכבל לראוטר המהירות היא 4MB כאשר אני בחדר ליד ומשהוא כמו 6 כאשר אני באותו החדר עם הראוטר...

מלבד זאת משום מה המודם D-LINK לא מתחבר לי ביותר מ150 לעומתו המחשב נייד כמעט תמיד מעל 200 גם אם הוא באותו המקום כמו המודם USB...

אשמח לעזרה כיוון שאני ממש מיואש מהבזבוז כסף הענק על המעבר לN שבסופו של דבר מהירות ההעברה שלי כמעט זהה לחלוטין לG...

תודה מראש.

אהה אגב, הקליטה מקסימלית ויציבה...

פורסם

ההמלצה הראשונה במצבים ההלו היא לעדכן קושחה בנתב ו-DRUVER במתאם ה-USB. האם אתה בטוח שהנתב שלך הוא 6524 או שהוא במקרה 6424 -- יש כאן הבדל. את הקושחה תוריד מהאתר של פיקוק (ww.pikok.co.il) ואת ה-DRIVER מהאתר של RALINK (לא של DLINK) -- תתקין את ה-DRIVER מהשורה הראשונה ב-LINK הזה על פי מערכת ההפעלה במחשב -- http://www.ralinktech.com/support.php?s=1

פורסם

יש לי ראוטר N חדש מבית EDIMAX ה6524 אם אני זוכר נכון, לפטופ עם חיבור N ומחשב נייח עם כרטיס USB עם מודם D-Link DWA-130 מהירות ההעברה שלי ממש על הפנים.

הראטור נמצא בחדר ליד (לא ממד ולא כלום)

בין שני המחשבים הללו קצב ההעברה הוא משהוא כמו 2-2.5 מגה בייט לשנייה ובין המחשב האחד למחשב שמחובר ישירות בכבל לראוטר המהירות היא 4MB כאשר אני בחדר ליד ומשהוא כמו 6 כאשר אני באותו החדר עם הראוטר...

מלבד זאת משום מה המודם D-LINK לא מתחבר לי ביותר מ150 לעומתו המחשב נייד כמעט תמיד מעל 200 גם אם הוא באותו המקום כמו המודם USB...

אשמח לעזרה כיוון שאני ממש מיואש מהבזבוז כסף הענק על המעבר לN שבסופו של דבר מהירות ההעברה שלי כמעט זהה לחלוטין לG...

תודה מראש.

אהה אגב, הקליטה מקסימלית ויציבה...

Hydras,

בואי נעשה סדר בדברים:

אם הבנתי נכון אתה חווה מהירות של 6 מ"ב לשניה (כ- 48 מגהביט לשניה) בין הלפטופ למחשב הנייח המחובר בכבל לנתב. זוהי אינה מהירות איטית מאוד אך אפשר לשפרה ל- 7 או 8 מ"ב לשניה (תלוי גם בסוג כרטיס האלחוטי הנמצא הנייד). אם אתה מצפה למהירות של למעלה מ- 9 מ"ב לשניה - תשכח מזה, אלו הקצבים הנורמלים של תקן N העובד ב- 2x2 בסביבה בנויה

לגבי ה- DWA-130, אתה קורה 150Mbps כנראה בגלל שהמתאם הזה תומך ב- 1X2 ואינו מגיע לביצועים של המתאם הנמכר בארץ (DWA-140) המשדר/קולט ב- 2x2 ולכן הוא גם זול יותר. סביא להניח שהביצועים איתו יהיו נמוכים יותר ממתאם N 2X2

פורסם
  • מחבר

גם המחשב הנייח עם הDWA-130 מעביר באותה המהירות, הבעיה שלי היא העברה בין מחשבים ברשת האלחוטית, פה זה הופך לאיטי מאוד (מאוד... - 2MB לשנייה).

יש לי את הקושחה העדכנית ביותר (זה 6524 בדוק...)

כיצד אתה יודע שהדרייבר באתר של ראלינק הוא הדרייבר הנכון עבורי?

פורסם

העברת מידע ברשת אלחוטית בין שני מחשבים נעשה ב-HALF DUPLEX -- כלומר הכרטיס או מאזין או משדר -- ובניגוד לכרטיס רשת אלחוטי אינו יכול לעשות את שניהם בו זמנית לכן בהעברה בין שני מחשבים באופן אלחוטי הקצב איטי יותר. המתאמים של DLINK מסדרת DWA מבוססים על רכיבים של RALINK ולכן המלצתי לך לעדכן את ה-DRIVER-ים ישר משם. בדרך אצל RALINK ה-DRIVER-ים יותר מעודכנים כי לוקח ליצרנים עצמם יותר זמן לעדכן אותם.

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח? כי ממה שזכור לי זה מבוסס על realtek ולא על RALINK... לפחות לפי הדרייבר שזכור לי שהתקנתי...

מה אמור להיות אז קצב ההעברה בין מחשבים ברשת?

פורסם

כרטיסי רשת קווים מבוססים על REALTECH, האלחוטיים על RALINK.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים