עבור לתוכן

הוספת דיסק קשיח למחשב נייד

Featured Replies

פורסם

שלום! ברשותי נייד toshiba a300-1nd

יש בו מקום ל 2 כוננים קשיחים, כאשר הוא מאוייש כעת ע"י כונן יחיד בעל 320ג'יגה, והייתי מעוניין בכונן נוסף, בגודל זהה.

התקציב לא מוגבל.

השאלה שלי היא א. המלצות ודעות על כונן שיתאים ל'דרישות'

ב. המחשב עדיין באחריות, האם התקנת כונן נוסף באופן עצמאי תפגע באופן כלשהו באחריות?

בסה"כ כיסוי פלסטיק עם בורג 1 על חלל הכונן, אך אני לא מעוניין לפגוע באחריות.

תודה ויום טוב!

פורסם

הוספה או הסרה של רכיבים "שליפים", כגון דיסק קשיח או זכרונות, לא קשורה בכלל לעניין האחריות - אבל אני סקרן לדעת איפה נאמר שיש אפשרות להוסיף למחשב שלך הארד דיסק נוסף. בעמוד שלו בטושיבה זה לא מוזכר במילה, ובכלל מחשבים ניידים שיכולים להכיל כמה דיסקים אינם נפוצים במיוחד, בטח ובטח אם מדובר ב15.4".

פורסם
  • מחבר

הוספה או הסרה של רכיבים "שליפים", כגון דיסק קשיח או זכרונות, לא קשורה בכלל לעניין האחריות - אבל אני סקרן לדעת איפה נאמר שיש אפשרות להוסיף למחשב שלך הארד דיסק נוסף. בעמוד שלו בטושיבה זה לא מוזכר במילה, ובכלל מחשבים ניידים שיכולים להכיל כמה דיסקים אינם נפוצים במיוחד, בטח ובטח אם מדובר ב15.4".

קודם כל, תודה על התשובות!

בנוגע לשאלתך - הדגם עצמו בעל 2 תאים לדיסק קשיח (ניתן לראותם, כל אחד בצד אחר), והוא מגיע בקונפיגורציות שונות כאשר קיימות גם עם 2 כוננים מראש.

הקונפיגורציה שלי 1nd מגיעה עם כונן 1, אך ניתן להרחיב (זה לא שביטלו את החיבור בתוך התא)

כך גם ע"פ בירורים ב'גוגל' מתגובות של אחרים שברשותם הנייד הזה.

פורסם

בכל מקרה הייתי מציע לך לפתוח את התא השני ולברר פיזית שהוא קיים ומיועד להארד דיסק. תקח גם בחשבון שגם אם דגמים אחרים של סדרת A300 יכולים להכיל זוג הארדיסקים, בקונפיגורציה שלך המקום עלול להיות תפוס ע"י כרטיס המסך, למשל (בעוד שהיכן שיש זוג הארד דיסקים מסתפקים בכרטיס מובנה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים