עבור לתוכן

השתלטות מרחוק על מחשב ברשת נפרדת

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

יש לי שני מחשבים שמחוברים ביניהם ברשת אחת, ועוד מחשב ברשת אחרת באותו בניין,

אני צריך להגדיר שליטה מרחוק על מהמחשב הנפרד, על המחשב ברשת הנפרדת למעלה ניסיתי מלא מדריכים להגדרת שליטה מרחוק,

התקנתי dyn dns hosts בכדי שאני לא יצטרך לקבוע איפי ובכל זאת זה לא עובד,

ניסיתי גם להתקין VNC server על המחשב הנשלט ו- viewer על השני ופתחתי פורטים וזה לא עובד

יש לי XP pro sp3 בשני המחשבים

אם תוכלו לעזור לי אני בבקשה

תודה

פורסם

אצלי עובד מעולה עם teamviewer :xyxthumbs:

פורסם

תנסה אות LOGMEIN. אצלי עובד נהדר.

פורסם
  • מחבר

שלום לכולם

תודה רבה על התגובות

1. teamviewer - צריך כל הזמן סיסמה מחדש וזה לא טוב לי כי אם הפעילו מחדש זה אומר שנצטרך לעלות למעלה לבדוק את הסיסמה שהוא המציא

2. כמו שכתבתי כבר שיש לי בקומה למעלה שני מחשבים שמחוברים לשני מדפסות שונות כל זה ברשת אחת, שאר המחשבים ברשת נפרדת אין קשר פיזי ביניהם,

המחשב שאני רוצה שייתחבר לרשת הזאת נמצא רחוק פיזית (שני קומות למטה), והוא מחובר דרך ראוטר לאינטרנט אין לו חיבור ישיר,

לכן אני רוצה חיבור דרך שליטה מרחוק

3. הסיבה ש- log me in לא מתאימה לי זה כי אני רוצה שיתוף ברמה של שיתוף קבצים, ואפשרות הדפסה מהמחשב המרוחק

תודה רבה רבה

פורסם

אם סה"כ מדובר על מחשב אחר שמחובר עם מודם ונתב לאינטרנט מספיק להגדיר הפניית פורטים למה שמוגדר בשרת VNC, רק קח בחשבון שבלי תיעול מתאים בSSH או OpenVPN מדובר על פרצת אבטחה דיי רצינית.

פורסם

שלום לכולם

תודה רבה על התגובות

1. teamviewer - צריך כל הזמן סיסמה מחדש וזה לא טוב לי כי אם הפעילו מחדש זה אומר שנצטרך לעלות למעלה לבדוק את הסיסמה שהוא המציא

לא נכון אפשר להגדיר סיסמה קבועה

נגיד אצלי יש סיסמה קבועה וגם שאני מפעיל את המחשב מחדש עדין היא קבועה

אם תשים סיסמה קבועה דאג שהיא תהיה מורכבת ממספרים ואותיות

פורסם
  • מחבר

לגבי team veiwer אתה צודק ניתן לשים סיסמה קבועה סליחה זה הסתדר ועובד עם זה טוב

אבל הבעיה היא שאני רוצה לתת למחשב יכולת להדפיס מרחוק והדרך היחידה שהצלחתי לעשות את זה זה ע"י שליטה מרחוק מלאה ואז העברה של הקובץ למחשב המרוחק,

ואני לא רוצה לתת למחשב ההוא שליטה מלאה אלא שהוא יוכל להדפיס דרך המדפסות שנמצאות ברשת שלי ללא שליטה מלאה

אם תוכל לעזור לי להגדיר את אני מודה לך מאוד

תודה רבה

פורסם

אני לא חושב שיש כזאת אופציה בלי להעביר את הקובץ עצמו

תחפש תוכנה שיכולה לעשות את זה

פורסם

אתה יכול להגדיר שרת IPP על המחשב שלך ואז להגדיר חיבור מדפסת לשם, אבל תשים לב שמדובר על משהו קצת יותר מורכב אם יש לך שאלות noobיות כאלו כבר על ההתחלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים