עבור לתוכן

מישהו כאן היה בתאילנד לאחרונה?

Featured Replies

פורסם

אני נוסע לשם בקרוב (סוף דצמבר) ורציתי לקבל המלצות על מסלולים\אתרים\אוכל(כשר)\לינה\אטרקציות מיוחדות וכו וכו וכו...

אני יודע שחצי מהישראלים נוסעים לשם אז בטוח יש כאן בפורום מי שהיה שם.

פורסם

כל אחד עושה מסלול שונה, תלוי לכמה זמן אתה נוסע. ברגע שאתה נוחת בבנקוק אתה כנראה תיקח מונית לקואסאן, יש לך ליד השוק משרדים ישראלים שיתנו לך המלצות לטיולים לצפון וכ'. טיולים שכוללים - ג'יפים, קנצ'נבורי, אומגה, שבטים, פילים, באנג'י, ועוד כמה, חלקם כלולים ביחד.

אתה מחליט איזה מסלול אתה רוצה, סה"כ מדובר בטיול מאורגן של כמה ימים.

אני עשיתי את הטיול ג'יפים של טנא ואת האומגה והיה מאוד נחמד.

איים - בכללי אתה מדלג בינהם, תלוי כמה זמן אתה תיהיה שם, תחלק לפי ימים את האיים שאתה רוצה להגיע אליהם אם אתה נמצא שם לזמן מוגבל מאוד.

אני ממליץ על הגסט האוס "סאן רייז" בקופאנגן, וממליץ מאוד על ההוליווד הוטל בפוקט, תכיר שם את משה אחד הגברים.

חלק מהמקומות שהייתי בקצרה, (שהם רוב האיים העיקריים),

קופנגאן - בעיקר ישראלים, שם יש את ה HALF/FULL MOON , מומלץ מאוד להיות שם בזמן הזה. חוץ מזה הרבה ים, תוכל להשכיר קטנוע או טרקטורון ולהסתובב באי, לעשות הרבה פוט מאסז' ולאכול הרבה במאמא שניצל ובפפריקה.

קופיפי - האי הכי יפה לפי דעתי, נופים מדהימים. בטן גב בחוף, טיולים, חוץ מזה אין הרבה מה לעשות שם עד כמה שזכור לי.

קוסומוי - המקום לקניות, מסאזי'ם, מופעים, אם אתה אוהב איגרוף תאילנדי זה המקום. מסיבות וים.

פוקט :), האי האהוב עליי, הרבה מסיבות, ים, מסאזי'ם, קניות.

יש גם את חוף פאטייה, טוב, בוא נגיד שאני מקווה שאתה מעל גיל 18.. ;D

יש עוד כמה איים שאפשר לראות, אם אתה נימצא שם לזמן מוגבל, מבחינתי הם פחות מעניינים.

בסוף אתה חוזר לבנקוק, תדאג לחזור כמה ימים לפני הטיסה שיהיה לך זמן לקניות, תשאיר את רוב הקניות שאתה מתכנן לסוף, זה לא נוח להסתובב עם הרבה דברים שקנית לכל אורך כל הטיול. יש גם כמה מקומות נחמדים שאפשר לראות בבנקוק.

אני בטוח שלא זכרתי הכל, אבל בכללי אין לך מה לדאוג, אתה תמצא ישראלים בכל חור, תכיר המון אנשים ותקבל המלצות למקומות מעניינים שאתה שם.

בנוגע לאוכל - באיים המרכזיים יש בתי חב"ד, תוכל לאכול שם.

תעשה חיים :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה! :xyxthumbs:

טוב, אני בהחלט בן יותר מ-18 (22) והייתי רוצה להתמקד ב-2 דברים:

1.קניות - מה יש שם לקנות, מה שווה ומה לא, איפה לקנות.

2.מה לא לעשות. בכך אני מתכוון לאטרקציות גרועות, דברים יקרים מדי, דברים מאורגנים שאפשר לעשות לבד וכו'

הייתי מעוניין לשמוע עוד דעות (roy.T אל תיעלב, עזרת לי אני פשוט רוצה לשמוע עוד דברים)

פורסם
  • מחבר

כן, ברור שראיתי. רק שהחומר שם כ"כ רב עד שקשה לדעת מי נגד מי. הייתי רוצה לראות יותר משהו בסגנון: עשיתי א' ב' ג' ד' אבל עדיף להתחיל מ-ד' ובמקום ב' לעשות את ה' ו'. וכמובן שאני יותר סומך על הפורום הזה.

פורסם

על פוקט דווקא אני ממליץ לוותר או להיות כמה שפחות זמן, יותר מדי דומה לאילת.

פורסם

קנה אוזניות,אני בטוח שהם שם זולות מאוד

טוב,אז שיקנה תאילנדית,גם זול

פורסם

איזו תגובה הזויה בחיי...

פורסם

טוב,אז שיקנה תאילנדית,גם זול

:lol: :lol:

פורסם
  • מחבר

לגבי אוזניות - מעניין אני די צריך אוזניות.

לגבי תאילנדיות - זה זול כי יש הרבה זיופים

פורסם

תקשיב, 99% מהאנשים שמגיעים לתאילנד עושים בדיוק אותו דבר:

נוחתים בבנגקוק, נמצאים שם יום-יומיים ויוצאים לטיולים מאורגנים (זה הרבה יותר נחמד ממה שזה נשמע...) לקנצ'נבורי ולצפון (דרך טנא או רד-בריק, לדעתי טנא השתלטו שם על העסק כי בפעם האחרונה שראיתי אותם הם השתלטו על כל הקומה של הקשר הישראלי..), ואז חוזרים לבנגקוק ויורדים לאיים.

באיים יש שני צדדים, הצד של פוקט (סתם מעפן, זאת ממש עיר.. כמו אילת, עזבתי את האי אחרי 12 שעות) וקופיפי (לדעתי האי הכי יפה בתאילנד), והצד של קוסמוי (קצת פחות גרוע מפוקט אבל עדיין דיי דומה לעיר..) וקופנגן.

שים לב שקופנגן הוא אי יחסית גדול, אבל 90% (לדעתי) מהישראלים לפחות נמצאים רק בקצה הדרומי שלו - Haad Rin - וחלקם אפילו לא מודעים לזה שיש עוד המון מקומות באי הזה..

יש גם מקומות נוספים (קוטאו, פטאיה וכו') אבל אלה כבר מקומות פחות "מיינסרים" (פטאיה סתם מפוצצת בליידי בויז).

המעבר בין האיים הוא דיי גמיש. בד"כ אפשר להזמין מקום במעבורת מהיום למחר. מקסימום יומיים-שלושה אחרי בתקופות לחוצות.

את הקניות עושים בבנגקוק ובצפון, תלוי על איזה סוג של קניות אתה מדבר.. את רוב ה"מזכרות" אפשר ורצוי לקנות בצפון, הכי זול. או פשוט בקוואסן.

בשום אופן לא לחכות עם הקניות של הבגדים וכו' לאיים - יקר רצח! פי-3 ויותר מבנגקוק, פשוט בגלל שזה מקום "תיירותי" והמקומיים מבינים את זה..

אלקטרוניקה וכו' עושים בבנגקוק - בשני קניונים ענקיים: MBK (תחשוב על עזריאלי כפול 10 בערך..) ופלנטיק פלאזה.

השני דיי צמוד ל-MBK, ויש בו בעיקר מוצרי אלקטרוניקה. ב-MBK יש הכל מהכל, זה הקניון הכי גדול שתראה בחיים שלך, אפשר להיות בו מ-8 בבוקר עד 10 בלילה ועדיין לא להספיק לעבור בכולו.

רוב האנשים משאירים 2-3 ימים אחרונים לקניות בבנגקוק, לפני הטיסה חזרה.

אנשים שעושים את הקניות בהתחלה אח"כ פשוט צריכים להיסחב עם הכל במשך כל הטיול, או להשאיר הכל בשמירת חפצים שיש בקשר הישראלי/למטייל בקוואסן.

לגבי אוכל כשר - יש לך בית חבד בבנגקוק ובקוסמוי.

בשאר המקומות יהיה לך קשה למצוא אוכל כשר (בהשגחה וכו'), אבל מסעדות ישראליות עם אוכל כשר (פשוט בלי "חותמת", אתה יודע איך זה..) יש בשפע.

פורסם

על פוקט דווקא אני ממליץ לוותר או להיות כמה שפחות זמן, יותר מדי דומה לאילת.

חוץ מבתקופת המונסונים שאז זה יותר מזכיר את האוקיינוס האטלנטי

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכל המגיבים!

הבנתי שאין יותר מדי מה לדעת, פשוט נוחתים בבנגקוק ואז "זורמים".

אם לא הבנתי נכון, אנא תקנו אותי.

פורסם

עקרונית נוחתים בבנגקוק, תופסים מונית לקאוואסן, שותים שייק בקשר הישראלי, ואז זורמים

פורסם
  • מחבר

טוב, אם זה מספיק טוב לזרום ואני מסופק אז מצויין ותודה לכולם.

אם אין איזה: "אזהרה! בשום פנים אל תלך לשם! זה חרטא!" אז זהו זה אפשר לנעול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים