פורסם 2009 בנובמבר 316 שנים אל תשכח שלפני הבטון יש לך טיח, אז אני לא יודע כמה טיח וצבע. יש מצב שאם תדביר אז הצבע יתקלף(כמו שקרה לי פעם) הכי טוב זה דב"ק: דיבלים ברגים קידוח
פורסם 2009 בנובמבר 316 שנים מחבר בסוף קניתי אפוקסי של יעקובי. ערבבתי את שני הטיובות, מרחתי על הקיר ועל הפלסטיק וזה כל הזמן היה נופל אחרי בערך 10 דקות (הזקת את זה לחוץ בהתחלה). לא יודע. האפוקסי הזה נצמד טוב לקיר אבל לא אחד לשני. אולי צריך להחזיק אותו לחוץ הרבה זמן, לא יודע. מה שבטוח שזה לא עבד על הקיר ההוא. בסוף נשבר לי ועם מסמר פלדה שדפקתי לתוך הקיר הצמדתי את הוו העקשן. אחרי זה אפשר לסובב את המסמר ולהוציא את הוו חזרה
פורסם 2009 בנובמבר 416 שנים אני יודע שזה יכול להשמע דיי מטומטם או מפגר אבל עד כה זה תואם את כל הקרטריונים, חזק מספיק בשביל להחזיק את הגוש פלסטיק הזה ויחסית קל להוריד אותו.אני מדבר על הדבק שמדביקים איתו ציפורניים, לא כל דבק יתאים אבל יש "משפחת" דבקים שהשתמשנו בה, אני לא זוכר בידיוק את השם אבל הדבק הזה בבקבוקון צהוב עם פקק אדום (זמין בכל סופר פארם). בזמנו 4 ווים שהדבקנו עם הדבק הזה לבטון החזיקו אופניים תלויות. הדבק ניהיה "אבן" אחרי חצי שנה ולהוריד את הוו לא תיהיה משימה גדולה. לא ניראה לי שצריך להזכיר שצריך ליהיות זהיר עם החרא הזה, חבר שלי עבר ניתוח כי האצבעות שלו נידבקו אחת לשנייה בגלל הדבק...ניראה לי שיצאתי הרגע וואחד טונהלא מדביקים ציפורניים עם דבק אפוקסיק במקרה?
פורסם 2009 בנובמבר 416 שנים מחבר אני יודע שאציטון מוריד בשנייה דבק Super Glue אבל אפוקסי נראה לי לא יורד עם כלום
פורסם 2009 בנובמבר 416 שנים הדבק ההוא לא ירד עם אציטון...אני זוכר שהייתה לי הופעה שניגנתי עם שתי ציפורניים מודבקות (עם הדבק שדיברתי עליו) וניגנתי קטע פלמנקו, באחת הנקישות שהייתה מבוצעת בכוח חזק מידי עפה לי הציפורן המודבקת, אבל ה**** לקחה איתה חלק מהציפורן החיה...
פורסם 2009 בנובמבר 416 שנים מחבר יש סיבה שאתה שם ציפורניים מלאכותיות ?לא, כי זה קצת מטריד אפילו מעבר למסך :errrr:
פורסם 2009 בנובמבר 416 שנים הדבק ההוא לא ירד עם אציטון...אני זוכר שהייתה לי הופעה שניגנתי עם שתי ציפורניים מודבקות (עם הדבק שדיברתי עליו) וניגנתי קטע פלמנקו, באחת הנקישות שהייתה מבוצעת בכוח חזק מידי עפה לי הציפורן המודבקת, אבל ה**** לקחה איתה חלק מהציפורן החיה...WTF ?למה אתה שם ציפורניים מלחוטיות ?
פורסם 2009 בנובמבר 516 שנים מנגן על גיטרה קלאסית, לפעמים הציפורן שלי נישברת לפני הופעה אז ללא ברירה אני נאלץ להדביק אחת מלאכותית.
פורסם 2009 בנובמבר 516 שנים ובמקרה ואתה אמיתי אז גיטריסט שמנגן על גיטרה קלאסית צריך ציפורניים בידו הימנית (במקרה והוא ימני) על 4 אצבעות (עם הזרת לא מנגנים)
פורסם 2009 בנובמבר 516 שנים זה רק בידיים או שגם ברגליים יש לך ציפורניים ארוכות? ניראה לך שהוא מנגן עם גיטרה עם הרגליים ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.