עבור לתוכן

עם איזה דבק מדביקים פלסטיק לבטון ?

Featured Replies

פורסם

יהיה לך יותר קל להוריד את זה מהקיר עם תשים בטון מאשר אפוקסי

פורסם

אל תשכח שלפני הבטון יש לך טיח, אז אני לא יודע כמה טיח וצבע.

יש מצב שאם תדביר אז הצבע יתקלף(כמו שקרה לי פעם)

הכי טוב זה דב"ק:

דיבלים ברגים קידוח ;)

פורסם
  • מחבר

בסוף קניתי אפוקסי של יעקובי.

ערבבתי את שני הטיובות, מרחתי על הקיר ועל הפלסטיק וזה כל הזמן היה נופל אחרי בערך 10 דקות (הזקת את זה לחוץ בהתחלה).

לא יודע. האפוקסי הזה נצמד טוב לקיר אבל לא אחד לשני. אולי צריך להחזיק אותו לחוץ הרבה זמן, לא יודע. מה שבטוח שזה לא עבד על הקיר ההוא.

בסוף נשבר לי ועם מסמר פלדה שדפקתי לתוך הקיר הצמדתי את הוו העקשן. אחרי זה אפשר לסובב את המסמר ולהוציא את הוו חזרה :)

פורסם

כי אין דבק טוב יותר מדבק מסמרים :smile1:

פורסם

אני יודע שזה יכול להשמע דיי מטומטם או מפגר אבל עד כה זה תואם את כל הקרטריונים, חזק מספיק בשביל להחזיק את הגוש פלסטיק הזה ויחסית קל להוריד אותו.

אני מדבר על הדבק שמדביקים איתו ציפורניים, לא כל דבק יתאים אבל יש "משפחת" דבקים שהשתמשנו בה, אני לא זוכר בידיוק את השם אבל הדבק הזה בבקבוקון צהוב עם פקק אדום (זמין בכל סופר פארם). בזמנו 4 ווים שהדבקנו עם הדבק הזה לבטון החזיקו אופניים תלויות. הדבק ניהיה "אבן" אחרי חצי שנה ולהוריד את הוו לא תיהיה משימה גדולה.

לא ניראה לי שצריך להזכיר שצריך ליהיות זהיר עם החרא הזה, חבר שלי עבר ניתוח כי האצבעות שלו נידבקו אחת לשנייה בגלל הדבק...

ניראה לי שיצאתי הרגע וואחד טונה

לא מדביקים ציפורניים עם דבק אפוקסיק במקרה?

פורסם
  • מחבר

אני יודע שאציטון מוריד בשנייה דבק Super Glue אבל אפוקסי נראה לי לא יורד עם כלום

פורסם

הדבק ההוא לא ירד עם אציטון...

אני זוכר שהייתה לי הופעה שניגנתי עם שתי ציפורניים מודבקות (עם הדבק שדיברתי עליו) וניגנתי קטע פלמנקו, באחת הנקישות שהייתה מבוצעת בכוח חזק מידי עפה לי הציפורן המודבקת, אבל ה**** לקחה איתה חלק מהציפורן החיה...

פורסם
  • מחבר

יש סיבה שאתה שם ציפורניים מלאכותיות ?

לא, כי זה קצת מטריד אפילו מעבר למסך :errrr:

פורסם

הדבק ההוא לא ירד עם אציטון...

אני זוכר שהייתה לי הופעה שניגנתי עם שתי ציפורניים מודבקות (עם הדבק שדיברתי עליו) וניגנתי קטע פלמנקו, באחת הנקישות שהייתה מבוצעת בכוח חזק מידי עפה לי הציפורן המודבקת, אבל ה**** לקחה איתה חלק מהציפורן החיה...

WTF ?

למה אתה שם ציפורניים מלחוטיות ?

פורסם

מנגן על גיטרה קלאסית, לפעמים הציפורן שלי נישברת לפני הופעה אז ללא ברירה אני נאלץ להדביק אחת מלאכותית.

פורסם

זה רק בידיים או שגם ברגליים יש לך ציפורניים ארוכות?

פורסם

:facepalm:

ובמקרה ואתה אמיתי אז גיטריסט שמנגן על גיטרה קלאסית צריך ציפורניים בידו הימנית (במקרה והוא ימני) על 4 אצבעות (עם הזרת לא מנגנים)

פורסם

זה רק בידיים או שגם ברגליים יש לך ציפורניים ארוכות?

ניראה לך שהוא מנגן עם גיטרה עם הרגליים ?

:lol:

פורסם
  • מחבר

עתידות: מנעול גדול בדרך אלייך

פורסם

WTF ?

למה אתה שם ציפורניים מלחוטיות ?

אני נואל, זה למה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים