פורסם 2009 בנובמבר 216 שנים קניתי לא מזמן מצלמה FinePix J20 של פוגי ואיתה כרטיס זיכרון מסוג SDHC 4GB Transcendלאחר שההורים שלי נסעו הם צילמו תמונות סטילס ותמונות וידאומשום מה הקבצי סטילס הועברו בהצלחה לכונן אולם 2 קבצי וידאו עיקריים לא הועברוקובץ אחד מהם נמחק מהכרטיס זיכרון ולא הצליח להעביר אותו למרות שמהמצלמה היה אפשר לנגנוהקובץ השני נשאר במצלמה בלי אפשרות להעבירו אבל גם ניתן לנגן אותו מהמצלמה רציתי לשחזר את הקובץ הנוסף כמו שאני משחזר לעיתים רחוקות מ- HDDאבל לא הצלחתי למצוא את הכרטיס זיכרון (שמופעל מהמצלמה) בתוכנת שנועדו לשיחזור קבציםזאת למרות שבמערכת הפעלה כן זיהתה את הכרטיס רציתי לדעת איזה תוכנה תוכל לעזור לי לשחזר את המידע האבוד?
פורסם 2009 בנובמבר 216 שנים מחבר סטיקי כוננים קשיחיםיש שם תוכנות מומלצות."אבל לא הצלחתי למצוא את הכרטיס זיכרון (שמופעל מהמצלמה) בתוכנת שנועדו לשיחזור קבציםזאת למרות שבמערכת הפעלה כן זיהתה את הכרטיס "ניסיתי עם התוכנות של דיסק קשיח אך שים לב למה שכתבתיאני צריך משהו ספציפי שיזהה את הזיכרון במצלמה לזיכרון לכל דבר כאילו זה דיסק קשיח
פורסם 2009 בנובמבר 316 שנים מחבר אני לא יודע אילו תוכנות ניסית. תנסה את התוכנות המומלצות שבקישור שהבאתי. התוכנות שבאתר אינן מוצאות את כונן המצלמה למרות שהוא נראה במחשב! ניסיתי את : TestDisk- חינמית. שחזור מידע, תיקון Partition Table, תיקון Boot Sector, תיקון MFT Recuva- חינמית. חיפוש ע"פ קטגוריות וגם אינדיקציה לגבי סבירות השחזור (רק בסביבת Windows) PhotoRec- חינמית. כלי שחזור חזק וטוב שדומה ל-TestDisk Restoration- חינמית. תוכנה דומה ל-Recuva עם יכולות חיפוש וקטלוג בסיסיות, תוכנה קלה ואיכותית (רק בסביבת פשוט הם לא מראות את כונן המצלמה מה ניתן לעשות?
פורסם 2009 בנובמבר 316 שנים הוא מחובר דרך קורא כרטיסים ככונן או דרך המצלמה? אני לא יודע אילו תוכנות ניסית. תנסה את התוכנות המומלצות שבקישור שהבאתי. הצלחת לעצבן את NIKE -
פורסם 2009 בנובמבר 316 שנים מחבר הוא מחובר דרך קורא כרטיסים ככונן או דרך המצלמה? הצלחת לעצבן את NIKE - הכרטיס זיכרון מחובר למצלמה והמצלמה מתחברת למחשב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.