עבור לתוכן

מחפש מחשב נייד עד 5000 ש"ח (תוכניתן WEB , עובד עם תוכנות גרפיות,IDEים למיניהם..)

Featured Replies

פורסם

היי כולם ???

אני מחפש לרכוש לפטופ חדש בארץ עד 5000 ש"ח

השימושים שלי זה כתיבת קוד, בניית אתרים ואפליקציות WEB שונות, עבודה עם תוכנות גרפיות, תוכנות עריכת סאונד, וגם קצת משחקים לפעמים. חשוב שיהיה כמה שיותר מהיר כמובן :)

מחשב חזק

אני תוכניתן PHP וגם עובד עם גרפיקה ועריכה של מוזיקה דיי הרבה וחשוב שיהיה לפטופ חזק ומהיר ככל האפשר בתקציב שלי.

אמינות

אחריות איכותית של היצרן, שיחזיק לשנתיים-שלוש הקרובות עד שאצטרך להשתדרג שוב :)

פיצ'רים

כמה שיותר מוצלחים למרות שזה נכנס בקטגוריה של "חזק". כמה שיותר זכרון, כמה שיותר שטח הארדיסק, כרטיס מסך חזק ככל האפשר בתקציב וכ'ו.

יצא לי להרהר אחרי שראיתי אצל חבר (שמאוד מרוצה ממנו) את הHP Tablet TX2620 .

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717659

האמת שאני לא יודע אם אני צריך טאבלט אבל זה פיצ'ר דיי מגניב שיכול להיות שימושי והוא נראה מחשב מאוד טוב למחיר שלו, אז אשמח לשמוע דעות עליו...

אם יש לפטופים אחרים יותר טובים במחיר הזה, כמובן שאשמח מאוד לשמוע את ההמלצות שלכם :)

היו ימים שהבנתי קצת יותר בחומרה אבל הזדקנתי וקצב ההתחדשות של החומרה בעולם רק האיץ ככה שאני ממש לא מעודכן , אז אני אשמח לעזרתכם

תודה לעונים! :)

שי. :hi:

פורסם
  • מחבר

אשמח לדעת מה דעתכם על הלפטופ הספציפי הזה:

http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1555-p86-ati.htm

Dell Studio 1555

מעבד Core Duo II 2.4

4 ג'יגה זכרון

500 ג'יגה הארדיסק

כרטיס מסך חביב ביותר

Full HD

נראה כמו סוס עבודה רציני

יש פה איזה קאץ' ? מישהו מכיר את המחשב המדובר?

תודה שוב ומתנצל על התגובה המהירה .

שי.

פורסם

קצת קשה להתייחס... כולם רוצים את המחשב "הכי חזק", אבל אתה מדבר פה על שני מחשבים שהם בקטגוריות שונות לחלוטין. כדי שיהיה אפשר לדבר על משהו קונקרטי - צריך שתתביית קודם על הקטגוריה.

מסך גדול? מסך קטן יותר ומחשב קל יותר? עד כמה הרזולוציה חשובה? האם משנה לך האם המסך מבריק או מאט? האם יש עוד דברים בממשק (מקלדת/עכבר) שחשובים לך?

טאבלט זה בכלל דבר אחר לגמרי. ובלאו הכי בתקציב שלך אין אפשרויות לטאבלט מעבר למה שציינת.

פורסם
  • מחבר

היי Qttp, תודה רבה על התגובה.

הטאבלט פיצ'ר לא חשוב בשבילי, סתם חשבתי שזה יכול להיות מגניב אם יש משהו טוב בתקציב שגם מכיל את זה אבל כנראה שיותר הגיוני להשיג מחשב נייד טוב בתקציב הזה שהוא לא טאבלט.

דברים שחשובים לי

גודל מסך כמה שיותר גדול - אני עובד ב3 שנים האחרונות עם Macbook Pro 17 רחב ודיי התרגלתי ככה ש13 נראה לי יהיה לי קטן מדי. כל ה15 ומעלה יהיה נהדר.

מעדיף רזולוציה גבוהה מאוד. אני כרגע עובד על 1680x1050, ראיתי שהדל מגיע עד 1920x1080 ורוב האחרים מגיעים רק עד 1280x800 או משהו בסגנון, זה גם שיקול.

לא כל-כך יודע מה ההבדל בין מבריק למאט ולא יודע אם זה צריך להפריע לי.

מקלדת\עכבר - לא מטריד אותי. שיהיה אבל Touchpad ולא איזה עיגולון קטן כמו בIBM למיניהם.

מקווה שהצלחתי יותר למקד ומצטער אם בלבלתי

תודה שוב,

שי

פורסם

מספר האפשרויות עם רזולוציה כה גבוהה בתקציב באמת מוגבל למדי.

בגדול, זה או ה-DELL הנ"ל, או דגמים מסוימים של ה-Lenovo SL500 שהזכרתי באשכול הזה. אם אין לך בעיה עם כתב קטן, ה-1920X1080 יכול להיות אפילו עדיף. ה-SL500 באים עם מסך מאט, ה-Studio עם מבריק. שוב - העדפה בעניין זה היא אישית למדי.

פורסם
  • מחבר

אם אפשר לשאול אבל, יצא למישהו להתעסק עם הDELL הספציפי לומר לי אם הוא לפטופ טוב ואם יש לו בעיות ידועות?

מבחינת מפרט הוא מרשים אותי מאוד אבל אני לא יודע אם יש לו פאקים שכדאי לי לדעת עליהם.

גם ראית שהDELL הוא עם מסך WLED שזה פיצ'ר נחמד ביותר גם כן יחד עם העובדה שיש לו יציאת HDMI מה שיאפשר לי לעבוד עם שני מסכים בלי יותר מדי שיגועים.

פורסם

גם ראית שהDELL הוא עם מסך WLED שזה פיצ'ר נחמד ביותר

זה דווקא חסר משמעות.
פורסם
  • מחבר

אה, אוקיי, מה ההבדל בין כל הLED / WLED / OLED ? משהו ששווה לדעת על זה?

פורסם

OLED היא טכנולוגיה שונה לחלוטין שלא זמינה עדיין.

LED/WLED (שזה אותו דבר בפועל) הוא פשוט סוג שונה של תאורה אחורית (שמחליף את ה-CCFL הסטנדרטי). למרות כל ה-hype, אין לזה שום יתרון בכל מה שקשור לאיכות מסך. המסכים לרוב יותר בהירים (כאילו שזאת הבעיה), ואולי קצת יותר חסכוניים בחשמל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים