עבור לתוכן

מחפש המלצות לנייד 5000 ש"ח לשימוש מגוון

Featured Replies

פורסם

הייתי רוצה לפטופ סטנדרטי לחלוטין עם טיפה יותר כוח עיבוד וזכרונות גדולים יותר, התקציב הוא 5000 ש"ח.

הייתי רוצה להיות מסוגל לעבור לרזולוציה 1680X1050 או קרוב לזה, כמו כן הייתי רוצה לפחות 120GB וסוללה שתחזיק אותי לפחות ל-3 שעות וקישוריות לבלוטות' ו - wi-fi סטנדרטיות.

הייתי רוצה משהו שיוכל להחזיק את ווינדוס 7 ומשהו טיפה כבד כמו משחקים או סרטים באותו העת.

האם אני מבקש יותר מדי עבור התקציב שלי?

פורסם

נתנאל, אפשר לשים לב שאתה חדש יחסית בפורום..

כדאי שתשנה את הכותרת לפי החוקים (תכניס תקציב ושימושים) לפני שנועלים לך הדיון

שנית, לא הגדרת שום צורך במחשב, גודל או משקל..

לתאור שלך יכולים להיות 10000 מחשבים שונים ואם אתה לא תעזור לנו אנחנו לא נוכל לעזור לך

נ.ב.

יש בתחילת הפורום דיונים שאולי יוכלו לעזור לך להבין יותר טוב על מה אני מדבר

תתחיל בזה - חוקי הפורום - חובה לקרוא! נא לכלול תקציב ושימושים בכותרת הדיון!

פורסם
  • מחבר

מעריך את התגובה המהירה ערכתי את הודעה,

ומבחינת שימושים רשמתי אותם בתוכן ההודעה. אך אולי כדאי שאפרט

הלפטופ ישמש אותי לתכנות, סרטים ומשחקים כמו כן כמובן גלישה באינטרנט וכמובן שימוש באקסל, אקסס ומיני תוכנות אופיס

פורסם

אתה מדבר על 1680X1050 על מסך הנייד עצמו? אין הרבה ניידים כאלה בתקציב, אבל יש כמה תצורות של Lenovo Thinkpad SL500, ונראה לי שזו יכולה להיות אופציה מצוינת. המחשב בנוי היטב, מכיל את כל הפיצ'רים שציינת, המסך עצמו, מעבר לרזולוציה, נחשב לאיכותי בקרב משתמשים שונים. כרטיס מסך קצת מעבר למובנה ייתן יותר ביצועים במשחקים, יש HDMI לחיבור ל-LCD חיצוני, ובאופן כללי - קונפיגורציה מאוזנת.

למשל:

2746-9AG

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717200

2746-4EG

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=713314

שניהם באים עם רישיונות לויסטה שזכאי לשדרוג ל-7 (גרסאות Home/Professional בהתאמה). במחיר שלהם תוכל להוסיף שדרוג אחריות ל-3 שנים (מומלץ) ולהישאר בטווח ה-5K.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על ההצעות

רציתי לדעת לגבי מערכת ההפעלהת רשום שהם premium vista ובדקתי את ההמרה והיא נשארת home והייתי רוצה לעבור ל-professional יש מצב שאוכל לשדרג? זה אולי לא המקום לברר אבל אולי אתם תדעו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים