עבור לתוכן

ספק כוח הלך?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

לפני שבוע שחזרתי מהצבא המחשב לא עלה ( נדלק, נכבה, נדלק נכבה, בלי לראות כלום על המסך )

בדקתי את זה קצת לעומק וראיתי שהכבל 4 פינים ( המרובע ) שמתחבר ללוח האם נצבע בצבע חום ב 2 פינים.

ברגע שאני מנתק את הכבל הזה, אין את הבעיה של נפילת הספק, אבל המסך נשאר שחור.

אפשר לצאת מנקודת הנחה שזה בוודאות הספק כוח?

פורסם

יתכן שלוח האם שבק בעקבות "מכת מתח" מהספק.

תנסה מהזול/הקל - ספק אחר, לא נפתר ? לוח אם אחר.

בוודאות תדע לאחר שתבדוק .

פורסם

יש את הכבל המלבני שמתחבר ללוח אם, אז יש בו מלא מלא חוטים, אחד החוטים צבוע בירוק, החוט השחור שלידו זה אדמה

אם תחבר משהו מוליך מהירוק לשחור כשהספק מחובר לחשמל, ומאוורר יסתובב אז זה אומר שהספק עובד

ואם הספק עובד אז תוציא זכרונות מהלוח אם ואז תכניס כל פעם רק כרטיס זכרון אחד כדי לראות אם הזכרונות לא נדפקו

פורסם
  • מחבר

הספק עובד בצורה תקינה ( = כל המאוררים מסתובבים ) ברגע שהכבל 4 פינים ( המרובע ) אינו מחובר ללוח האם.

ברגע שהכבל הזה מתחבר, המערכת כאילו נדלקת, ואחרי 4 שניות עושה ריסט, וזה נשאר ככה...

פורסם

סבבה

עכשיו כמה סטיקים של זכרונות יש לך? תשאיר אחד כל פעם ותפעיל, אם לא יהיה בוט עם אף אחד מהם זה הלוח

פורסם

לפותח הדיון, לי קרה בדיוק אותו המקרה בדיוק באותו הזמן(אחרי היום הראשון של הסערה): נדלק, נכבה, מוציא ATX_12V - יש מתח מכניס - לא עולה.

שמתי ספק חדש מהקופסא - לא עזר, נשארו בדיוק אותן התופעות. רגע לפני שכמעט לקחתי אותו למעבדה התחלתי לשחק עם זכרונות: להחליף סלוטים וסטיקים בינהם. בסוף זה עבד!!!. יש לי 2 סטיקים ו- 4 סלוטים (דו-ערוציים) אז בזוג סלוטים אחד זה עבד ובשני לא.

אז קדימה, למשחקי הזכרון.

פורסם
  • מחבר

עדכון...

ניסיתי לעשות את מה שאמרתם ( משחק עם הזכרונות ).

העברתי את הסטיקים של הזכרונות ל 2 הפנויים, לא עזר.

העניין הוא שיש סימני שריפה על הכבל 4 פינים המרובע, 2 פינים צבועים בצבע חום כאילו שהם נשרפו, ניראה לי שזה פשוט מקצר או משוה |:

כמובן שגם ניסיתי להוציא ולהכניס את הכרטיס מסך אבל כלום...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים