עבור לתוכן

בעל GTX 285, האם שווה להוסיף 9800GT לפיזיקס?

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני עם 285 על מסך 22 (2209 של דל) שהוא גם ככה אוברקיל למסך הזה, האם אני ארגיש שיפור בביצועים אם אני אוסיף 9800GT שיהיה דדיקייטד לפיזיקס במשחקים תומכים כמו באטמן האחרון?

פורסם

אם אתה מרגיש האטה בביצועים כשאתה מפעיל physx, אז סביר להניח שתרגיש שיפור ביצועים עם כרטיס יעודי נוסף.

השאלה אם האטת הביצועים מפריעה לך עד כדי צורך בכרטיס יעודי...

פורסם

9600GT גם מספיק.

פורסם

אני מאמין שפותח הת'רד שאל על 9800GT ולא איזה 9400GT מכיוון שהכרטיס כבר ברשותו, וכן, סביר להניח שתרגיש שיפור בביצועים כלעוד אתה שם לב לירידה מסויימת כאשר הPHYSX מופעל.

פורסם

אם יש ברשותך 9800 או בהישג שולי של כמו 100 ש"ח - לך על זה - ביצועים זה כמו כסף אף פעם אין יותר מדי !

אם לא - בתור בעל 285 - לא נראה לי שיש צורך במשחקים שקיימים כרגע בשוק....הכל רץ חלק....בינתיים

פורסם

איפה אפשר להשיג 9800 במחיר כזה נמוך?!

פורסם

לא ציינתי שיש במחיר כזה , ציינתי בהמשך למה שרשמו מעליי ש"אם" יש בהישג ידו (למשל משומש) אחד או במחיר כזה זול אז שווה - אם לא אז לדעתי האישית אין טעם לבזבז כסף על אחד כזה בשביל PHYSX בשלב זה

פורסם

אז איזה כרטיס מספיק לעיבוד פיזיקס יעודי? 9600GT? או 9800GT?

יש מצב שהדרישה גודלת בעתיד?

פורסם

יש לך כרטיס חזק מאוד. את מספר המשחקים שתומכים בפיזיקס ניתן למנות על שתי ידיים, ואני לא מאמין שכולם באמת משחקים בכל אותם משחקים רק כי יש בהם את הפיצ'ר החביב הזה.

אם בבאטמן למשל, אתה מפעיל את הפיזיקס ואתה לא מרגיש בהאטה, כנראה שאתה לא צריך. המשחק ממליץ על GF260 GTX + 9800GTX+ Dedicated בשביל לשחק עם פיזיקס בהגדרות גבוהות. מוגזם לדעתי, כי אני בהגדרות הגבוהות ביותר עם הכרטיסים שלי ( 9800GTX+ 1GB & 8800GTS 320MB) מפעיל את המשחק חלק גם על LCD 32".

אבל אם ברשותך הכרטיס, אז תשים בשביל השקט הנפשי... בינתיים חשבון המים מפחיד יותר מחשבון החשמל :kopfpatsch:[br]פורסם בתאריך: 3.11.2009 בשעה 00:42:51

אז איזה כרטיס מספיק לעיבוד פיזיקס יעודי? 9600GT? או 9800GT?

יש מצב שהדרישה גודלת בעתיד?

מאחר והטכנולוגיה עדיין בחיתוליה, אני לא רואה סיבה בכלל לקנות כרטיס יעודי. בינתיים זה סתם גימיק... שיבוא היום ש80% מהמשחקים ישתמשו בזה בצורה נורמלית יותר מקצת עשן וניירות לרגליו של איש העטלף אז אולי גיימרים רציניים ירכשו כרטיס יעודי או כרטיס אחד כל יכול.

בינתיים זה סתם אופציה נחמדה למי שיש לו איזה 8600GT ישן שיכול לתמוך באפקטים למי שאין כרטיס מסך ראשי חזק מאוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים