פורסם 2009 בנובמבר 116 שנים על הכונן להיות בעל מהירות סיבוב גדולה ופיירווייר 800 על מנת לטפל בחומרי וידאו כבדים, עדיף כמובן מחברה אמינה ומוכרת עם אחריות.תודה@!!
פורסם 2009 בנובמבר 216 שנים ^^^עדיף לך עם eSATAיותר מהיראיזה כיף ששני הקשיחים שהבאתי באים גם עם ESATA
פורסם 2009 בנובמבר 216 שנים מחבר מישהו יודע מה ההבדל במאמץ שמפעילה על המחשב עבודה עם דיסק חיצוני בין אי סאטא לפיירווייר 800?
פורסם 2009 בנובמבר 216 שנים אמנם eSATA מסוגל להרבה יותר (פי 3), אבל דיסקים קשיחים לא כ"כ מהירים.. אז ההבדל לא אמור להיות רציני/מורגש.
פורסם 2009 בנובמבר 216 שנים מחבר קיבלתי המלצה על Buffalo DriveStaton Combo 4. מישהו מכיר, יכול להמליץ/ההיפך מלהמליץ?
פורסם 2009 בנובמבר 216 שנים מחבר אפשר להשיג, יש ספק בארץ שמוכר אותם.PAI - Creative SolutionsTsahi@pai-cs.com
פורסם 2009 בנובמבר 216 שנים לי אמרו 975 ללא מע"מ, כולל מע"מ יוצא 1135. אכן יקר. אבל איכותי. לא יש גבול הגיוני למחיר, הסיגייט והWD אולי לא עולים חצי אבל אנחנו לא מדברים על הפרש של 100 שקל
פורסם 2009 בנובמבר 216 שנים המארז איכותי? המארזים של סיגייט ו-WD בסדר גמור, עזוב אותך משטויות, לך על אחד מהם.
פורסם 2009 בנובמבר 216 שנים מחבר היחיד שמצאתי בחנויות אינטרנט שמתאים לדרישות הממשק שלי זה דיסק קשיח חיצוני WD דגם WDH1Q10000E My Book Studio Edition למשל זה: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=15943 להזכיר, ההארד דיסק מיועד בעיקר לעריכת וידאו, ומקור מוסמך אמר לי ש-WD לא הכי אמינים. אמנם ההבדל מהבאפלו הוא 400 ש"ח, אבל השאלה כמה כבר הבדל ארגיש בביצועים של ההארד דיסק ובאיך שההארד דיסק "יסחוב" את עריכת הוידאו. ??? ואולי שאלה פעורה במקצת, אבל מה ההבדל בהשפעה על הביצועים בין המארז לבין ההארד דיסק עצמו? מה זה משנה אם המארז איכותי? לא יותר חשוב המנוע מאשר השילדה? תודה על העזרה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.