עבור לתוכן

מצב העברה של הכונן כל הזמן מתאפס

Featured Replies

פורסם

האחד שאחראי בעצם על מהירות הכונן, שגורם לי לצוואר בקבוק מאוד רציני, שגורם לכל המשחקים שלי לקרטע, ולפריקת פרק של 350 מגה לקחת 5 דקות. זה קרה לי פעם וסידרתי את זה ללא בעיה ב10 דקות, התיקון שלי היה להסיר את מנהל ההתקן במנהל ההתקנים, בזיהוי וההתקנה האוטומטית של הכונן העניין היה מסתדר. עכשיו זה לא. עשיתי את התיקון כבר 3 פעמים היום, והכונן עדיין איטי. מה עוד נותר לי לעשות? אני מתחיל להתייאש.

פורסם

ביצועים נמוכים? תריץ מבחן ביצועים עם התוכנה HDTune (סטיקי כוננים קשיחים) ותעלה לכאן תמונה של התוצאות (או שתרשום).

פורסם
  • מחבר

cjhcW.png

N4BNx.png

fULuEl.jpg

זה אומר לך משהו?

בכ"מ, הרגע גיליתי משהו. אני לא יודע אם זה אומר משהו בכלל, אבל המצב העברה תקין לפי התוכנה ההיא, רק מה שאני מבין, זה שבמנהל ההתקנים הPRIMARY שלפי מה שהייתי מנחש מסמל את הדבר היותר חשוב, לא מראה את המצב של הכוננים, ובSECONDARY המצב תקין. ז"א, בראשי המצבי העברה הם לא זמין, PIO וDMA2, בעוד במשני זה DMA5, DMA5 וDMA2. משהו במחשב התבלבל.

פורסם
  • מחבר

ninja zombie jesus, מצאתי שם פתרון שעבד! שתי לחיצות והכל מתאפס! הללויה! רק קצת מוזר, הPRIMARY הראשון עדיין נשאר לא ישים.

פורסם

אם אין אפשרות בחירה אז מן הסתם שלערוץ המסוים לא מחובר שום התקן.

מצאת שם פיתרון שעבד? מה הפלא? הכל בסטיקי עובד ולא סתם הפניתי אותך לשם אלא בשביל לבדוק ולתקן DMA/PIO.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים