עבור לתוכן

סאונד כל כך נקי שזה מפחיד

Featured Replies

פורסם

טוב , בשעה טובה , החלפתי את הAUDIGY PLATINIUM שלי בHERCULES GAME THEATER ואני חייב להודות שהכרטיס הזה פשוט יותר טוב !!!

הצלילה יותר נקי , הפיטצ'רים של הכרטיס הזה פשוט משהו , והכי מצחיק שהוא עולה חצי מהקודם שלי . לא יאומן . יש אלטרנטיבה , והיא לא CREATIVE !

• תגובות 53
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סוף סוף ! אחרי שאנשים הבינו שיש אלטרנטיבה מעולה לאינטל, מתחילים להבין שגם קריאייטיב הם לא משהו בכלל.. חוץ ממחיר מוגזם ואגו מנופח של החברה הזאת, הם דרעעעעק.

תתחדש פרוטו ! ;D

פורסם

טוב , בשעה טובה , החלפתי את הAUDIGY PLATINIUM שלי בHERCULES GAME THEATER ואני חייב להודות שהכרטיס הזה פשוט יותר טוב !!!

הצלילה יותר נקי , הפיטצ'רים של הכרטיס הזה פשוט משהו , והכי מצחיק שהוא עולה חצי מהקודם שלי . לא יאומן . יש אלטרנטיבה , והיא לא CREATIVE !

בהחלט!

וחשוב מאוד שאנשים יידעו את זה!

אני רוצה להוסיף לזה, ש"האלטרנטיבה" יותר טובה מ"המקור"

אה, כן, תתחדש! 8)

פורסם

תודה אנשים

פורסם

קריאיטיב עשתה לסאונד מה שNVIDIA עשתה להאצת 3D.

אבל זה שייך לעבר והיום יש אלטרנטיבות בהחלט טובות.

פורסם

או אינטל למעבדים...

פורסם

אין ויכוח שכרטיסי הקול הראשונים שהיו שווים משהו הם של קריאייטיב אבל מאז המתחרות למדו כמה דברים ומייצרות היום מוצרים שהם פשוט טובים יותר ומשתלמים יותר מהכרטיסים של קריאייטיב.

פורסם

אחלה כרטיס ! תתחדש !

יש לי אותו כבר חצי שנה ואני מאוד מרוצה ;D

פורסם

תתדש.

אבל למה לא קנית כבר משהו מקצועי?

קיבלת זיכוי?

לאיזה רמקולים מחובר יצירת הזאת הזאת?

פורסם

תתדש.

אבל למה לא קנית כבר משהו מקצועי?

קיבלת זיכוי?

לאיזה רמקולים מחובר יצירת הזאת הזאת?

כי אין לי מה לעשות עם כרטיסים הפסיכים האלה של 8 כניסות אופטיות ו93 יציאות וחיבור לכל דבר שקיים או שהומצא בעשור הקודם .

היצירה מחוברת לרמקולים מזעזעים של CREATIVE 4.1 , שזה זמני , אני מקווה , וכרגע אני שומע עם האוזניות KOSS שלי . סאונד פשוט מדהים . זיכוי לא ממש , כי אני מכרתי את הקודם שלי .

הדבר הכי חשוב , שעכשיו התפנה לי מקום לרדיאטור שלי !!!!!!!!!!!!

קירור מים , הנה אני באאאאאאאא !!!

פורסם

או אינטל למעבדים...

אינטל התחילה עם זה.

מה שלא נכון לגבי CREATIVE ו-NVIDIA.

פורסם

נכון לגמרי.

פורסם

כמה הכרטיס עולה

פורסם

117 דולר ללא מעם .

בזיגזג .

פורסם

כרטיס מעולה, אולי הכי טוב שיש.

במחיר שווה לכל נפש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים