עבור לתוכן

<<< מערכות מוזיקה וקולנוע ביתי >>>

Featured Replies

פורסם

יש גם מכוניות צעצוע ב30 דולר מי צריך מכונית ספורט? :silly:

בחיי תסביר לי מה הקשר של זה לתגובה שלי??

תנסה להבין מה המשמעות של מגבר Class D ואם הרעיון מבוצע כמו שצריך

תגלה שבהחלט יש לה מה לצפות

• 3 שבועות מאוחר יותר...
  • תגובות 46
  • צפיות 19.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מאמר מעולה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

עכשיו, איפה היית ממליץ לשים סאב של ATP3 ? מתחת לספריה על סטנד מעץ שהכנתי או מימין לספריה על אותו הסטנד ?

פורסם

1) לא הייתי קורא לזה סאב

2) אם היינו מעבירים דאחקות הייתי אומר "תמקם בפח הזבל"

3) המלצה חמה אך ורק על הרצפה ולא על שום מעמד

קח בחשבון שהמאמר נכתב למערכות ביתיות שמתחילות מסכומים של כמה אלפי שקלים ולר למערכת של 450 ש"ח

פורסם

1) לא הייתי קורא לזה סאב

2) אם היינו מעבירים דאחקות הייתי אומר "תמקם בפח הזבל"

3) המלצה חמה אך ורק על הרצפה ולא על שום מעמד

קח בחשבון שהמאמר נכתב למערכות ביתיות שמתחילות מסכומים של כמה אלפי שקלים ולר למערכת של 450 ש"ח

:lol: :lol: :lol: :lol:

איזה מבאס אתה, דווקא אחרי שקניתי (ב398 אגב)

בכל מקרה, למה על הרצפה, על עץ הוא אמור להפיק צליל יותר איכותי לא ?

פורסם

אם כל הריצפה הייתה עץ הייתי מסכים אבל סתם חתיכת עץ תפגע בצליל

פורסם

יו יו, אני ממש מצטער שאני מספים אבל כשקניתי את האודיגי 2 זיאס הסיבה העיקרית הייתה שה-onboard של ה-lanparty נדפק, וחשבתי שקשה להרגיש הבדל בצליל ושרק מומחים ירגישו הבדל בצליל ואני ירגיש טיפה הבדל.... אבל זה פאקינג מ-ד-ה-י-ם!!!! יווווווווו אני לא מאמין לאיכות שכלכך הרבה שנים פספסתי!!! זה לא יאומן.....! חבל שהאוזניות של זלמן כלכך חרא, האיכות סבבה אבל שווה 200 ולא 360, אני צריך להתאמץ כדי להרגיש את הסראונד בהן אז כנראה שסראונד באוזניות זה לא רעיון משו....... בפסח עושים לי שיפוצים בחדר ואני קונה מערכת 7.1 אבל אני קצת קצר בתקציב ואני לא יודע אם כדי לי ללכת על דיגיתלית שגם תתפוס עוד מקוה או שגם אנלוגיות זה סבבה......

פורסם

אכן יש שיפור קציני מOB ... ותתחיל לחסוך למערכת רצינית מעכשיו , עדיף להשקיע פעם אחת לשנים רבות אם כבר

פורסם

בטח שאני חוסך כבר עכשיו, אל פשוט ראיתי הבדל קיצוני בין אנלוגי לדיגיטלי, ורציתי לדעת אם ההבדל שווה את המחיר........

פורסם

תודה רבה..

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

נראה לי שיותר טוב יהיה דיגיטלי כי זה מחזיר מביא תנודות מדויקות ביותר

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

שמי נדב אני רוצה לדעת איזה רמקולים אני יוכל לקנות למוזיקה טראנ עם היכות חבל על הזמן למה מוזיקה טראנס זה החיים שלי פשוט אני בדילמה רצח החיים שלי אני מבאין ברמקולים טוב אבל אני לא יודע מה מתים רק למוזיקה עם איכות חבל על הזמן תגדיו לי שמות של חברות אחים שלי תודה מראש :bash:

פורסם

שמי נדב אני רוצה לדעת איזה רמקולים אני יוכל לקנות למוזיקה טראנ עם היכות חבל על הזמן למה מוזיקה טראנס זה החיים שלי פשוט אני בדילמה רצח החיים שלי אני מבאין ברמקולים טוב אבל אני לא יודע מה מתים רק למוזיקה עם איכות חבל על הזמן תגדיו לי שמות של חברות אחים שלי תודה מראש :bash:

בשל שגיאות הכתיב אני ממליץ בדחיפות:

1. להנמיך את הווליום!!

2. להחליף סגנון מוזיקה למשהו שלא דופק את האותות החשמליים במוח.

חוץ מזה, אולי תגלה לנו איזה תקציב יש לך, איזה גודל חדר ולמה אתה מכוון לחבר את הרמקולים.

וכן, Cerwin Vega הם לא רעים. :-\

פורסם

אחי קודם כל בקשר לסיגנון מוזיקה בחיים אני לא יחליף כי טראנס זה החיים שלי כל אחד וטעמו בקשר לתקציב אחי יש לי כ 3 אלף וגודל החדר הוא גודל סטנדרתי פחות או יותר.ותגיד איך jbl שמעתי שהם איכותים

פורסם

אהה ואני גם מתלבט בקשר למגבר אני ממש לא מבין בתחום הזה ותקציבי בקשר למגבר אני יכול להרשות עד 2000 שקל

פורסם

זאת אומרת 2 רמקולים +סאב ב3k ומגבר ב 2k ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים