פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים יש גם מכוניות צעצוע ב30 דולר מי צריך מכונית ספורט? בחיי תסביר לי מה הקשר של זה לתגובה שלי?? תנסה להבין מה המשמעות של מגבר Class D ואם הרעיון מבוצע כמו שצריך תגלה שבהחלט יש לה מה לצפות
פורסם 2005 באוקטובר 119 שנים מאמר מעולה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!עכשיו, איפה היית ממליץ לשים סאב של ATP3 ? מתחת לספריה על סטנד מעץ שהכנתי או מימין לספריה על אותו הסטנד ?
פורסם 2005 באוקטובר 219 שנים 1) לא הייתי קורא לזה סאב2) אם היינו מעבירים דאחקות הייתי אומר "תמקם בפח הזבל"3) המלצה חמה אך ורק על הרצפה ולא על שום מעמד קח בחשבון שהמאמר נכתב למערכות ביתיות שמתחילות מסכומים של כמה אלפי שקלים ולר למערכת של 450 ש"ח
פורסם 2005 באוקטובר 719 שנים 1) לא הייתי קורא לזה סאב 2) אם היינו מעבירים דאחקות הייתי אומר "תמקם בפח הזבל" 3) המלצה חמה אך ורק על הרצפה ולא על שום מעמד קח בחשבון שהמאמר נכתב למערכות ביתיות שמתחילות מסכומים של כמה אלפי שקלים ולר למערכת של 450 ש"ח :lol: :lol: איזה מבאס אתה, דווקא אחרי שקניתי (ב398 אגב) בכל מקרה, למה על הרצפה, על עץ הוא אמור להפיק צליל יותר איכותי לא ?
פורסם 2005 באוקטובר 919 שנים יו יו, אני ממש מצטער שאני מספים אבל כשקניתי את האודיגי 2 זיאס הסיבה העיקרית הייתה שה-onboard של ה-lanparty נדפק, וחשבתי שקשה להרגיש הבדל בצליל ושרק מומחים ירגישו הבדל בצליל ואני ירגיש טיפה הבדל.... אבל זה פאקינג מ-ד-ה-י-ם!!!! יווווווווו אני לא מאמין לאיכות שכלכך הרבה שנים פספסתי!!! זה לא יאומן.....! חבל שהאוזניות של זלמן כלכך חרא, האיכות סבבה אבל שווה 200 ולא 360, אני צריך להתאמץ כדי להרגיש את הסראונד בהן אז כנראה שסראונד באוזניות זה לא רעיון משו....... בפסח עושים לי שיפוצים בחדר ואני קונה מערכת 7.1 אבל אני קצת קצר בתקציב ואני לא יודע אם כדי לי ללכת על דיגיתלית שגם תתפוס עוד מקוה או שגם אנלוגיות זה סבבה......
פורסם 2005 באוקטובר 919 שנים אכן יש שיפור קציני מOB ... ותתחיל לחסוך למערכת רצינית מעכשיו , עדיף להשקיע פעם אחת לשנים רבות אם כבר
פורסם 2005 באוקטובר 919 שנים בטח שאני חוסך כבר עכשיו, אל פשוט ראיתי הבדל קיצוני בין אנלוגי לדיגיטלי, ורציתי לדעת אם ההבדל שווה את המחיר........
פורסם 2005 בנובמבר 2619 שנים שמי נדב אני רוצה לדעת איזה רמקולים אני יוכל לקנות למוזיקה טראנ עם היכות חבל על הזמן למה מוזיקה טראנס זה החיים שלי פשוט אני בדילמה רצח החיים שלי אני מבאין ברמקולים טוב אבל אני לא יודע מה מתים רק למוזיקה עם איכות חבל על הזמן תגדיו לי שמות של חברות אחים שלי תודה מראש
פורסם 2005 בנובמבר 2619 שנים שמי נדב אני רוצה לדעת איזה רמקולים אני יוכל לקנות למוזיקה טראנ עם היכות חבל על הזמן למה מוזיקה טראנס זה החיים שלי פשוט אני בדילמה רצח החיים שלי אני מבאין ברמקולים טוב אבל אני לא יודע מה מתים רק למוזיקה עם איכות חבל על הזמן תגדיו לי שמות של חברות אחים שלי תודה מראש בשל שגיאות הכתיב אני ממליץ בדחיפות: 1. להנמיך את הווליום!! 2. להחליף סגנון מוזיקה למשהו שלא דופק את האותות החשמליים במוח. חוץ מזה, אולי תגלה לנו איזה תקציב יש לך, איזה גודל חדר ולמה אתה מכוון לחבר את הרמקולים. וכן, Cerwin Vega הם לא רעים. :-\
פורסם 2005 בנובמבר 2619 שנים אחי קודם כל בקשר לסיגנון מוזיקה בחיים אני לא יחליף כי טראנס זה החיים שלי כל אחד וטעמו בקשר לתקציב אחי יש לי כ 3 אלף וגודל החדר הוא גודל סטנדרתי פחות או יותר.ותגיד איך jbl שמעתי שהם איכותים
פורסם 2005 בנובמבר 2619 שנים אהה ואני גם מתלבט בקשר למגבר אני ממש לא מבין בתחום הזה ותקציבי בקשר למגבר אני יכול להרשות עד 2000 שקל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.