עבור לתוכן

כתמים ירוקים במסך כאשר מדליקים את המחשב.

Featured Replies

פורסם

היי

יש לי תקלה בתצוגה של המחשב.כאשר אני מדליק את המחשב מיד מופעים כתמים ירוקים על המסך.כאשר החלפתי את המיקום של כרטיס המסך ב PCI-E הבעיה חלפה לכמה ימים וחזרה לאחר מכן.אתמול הדלקתי את המחשב ולא היו כתמים אבל לאחר כמה שעות של עבודה של המחשב הבעיה חזרה.כאשר אני מוחק את הדרייבר של כרטיס המסך אני יכול לעלות את המערכת הפעלה אבל ישנם כתמים והמחשב עובד ב VGA .במידה והדרייבר של הכרטיס מסך מותקן אני לא יכול לעלות את מערכת ההפעלה.

האם יש לי תקלה בכרטיס מסך, בלוח אם , בספק?

אתם מכירים מעבדה אמינה לתיקון מחשבים באזור המרכז?

תודה.

פורסם

לי יש את אותה בעיה (הייתה, עכשיו המחשב לא נדלק בכלל), נאמר לי כאן לממש אחריות, מכיוון שאני לא יכול, אני רוכש כ.מסך חדש.

אני יוכל לעדכן מה היו התוצאות אם תרצה, זה בטוח לא ה Drivers כי זה עושה את זה גם בהפעלה הראשונית של המחשב (אצלי זה עשה בכל מקרה).

פורסם
  • מחבר

לי יש את אותה בעיה (הייתה, עכשיו המחשב לא נדלק בכלל), נאמר לי כאן לממש אחריות, מכיוון שאני לא יכול, אני רוכש כ.מסך חדש.

אני יוכל לעדכן מה היו התוצאות אם תרצה, זה בטוח לא ה Drivers כי זה עושה את זה גם בהפעלה הראשונית של המחשב (אצלי זה עשה בכל מקרה).

בגלל שאני העברתי את הכרטיס מסך ל PCI-E אחר והכרטיס מסך כן עבד ,אז אני לא בטוח שזה הכרטיס מסך.אצלי לפחות.אבל תעדכן בכל מקרה.בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים