פורסם 2009 בנובמבר 116 שנים שלום לכולם... ההארדיסק שלי עושה לאחרונה מלא רעשים........ לא תיקים ... רק רעשים של קריאה העניין הזה תקין??
פורסם 2009 בנובמבר 116 שנים גם שלי כזה, בדיוק מאותו הדגם, בן שנתיים (בערך, לא זוכר)זה מצב תקין, הדגם הזה טיפה מרעיש אבל אפשר לסבול..ואני עוד חושב לקנות אחד נוסף (של אותה חברה, אבל לא מאותה סידרת BLUE) ככונן גיבוי פנימי/משחקיםושהישן יותר ישמש ככונן OS ותוכנות..
פורסם 2009 בנובמבר 116 שנים ישנן שתי גרסאות של WD3200AAKS, אחת עם שתי פלטות והשנייה עם פלטה אחת. הגרסה העדכנית יותר היא מהירה/שקטה/עדיפה יותר.
פורסם 2009 בנובמבר 216 שנים מחבר ישנן שתי גרסאות של WD3200AAKS, אחת עם שתי פלטות והשנייה עם פלטה אחת. הגרסה העדכנית יותר היא מהירה/שקטה/עדיפה יותר.והדגם החדש לא מרעיש? זה דגם BLUE?
פורסם 2009 בנובמבר 216 שנים שניהם מסדרת Blue, שניהם אותו דגם כפי שכבר ציינתי - WD3200AAKS.כפי שאמרתי הוא יותר שקט ומהיר.
פורסם 2009 בנובמבר 216 שנים מחבר שניהם מסדרת Blue, שניהם אותו דגם כפי שכבר ציינתי - WD3200AAKS.כפי שאמרתי הוא יותר שקט ומהיר.שלי עושה רעשים ממש מעצבנים... כמו במחשבים הישנים...אולי הסדרה 5000AAKS יותר שקטה? יש מצב?או SEGATE יותר שקטים מWD?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.