עבור לתוכן

שדרוג למערכת קיימת למטרת משחקים, ללא ציוד היקפי, ללא OC, תקציב: 5K

Featured Replies

פורסם

בוקר טוב לכולם.

קניתי את המערכת הנוכחית לפני שנתיים ואני כבר יכול לשמוע את חרחורי הזקנה שלה כשאני מדליק את המחשב (או שאולי אני פשוט צריך לנקות את המאווררים? ;)).

בכל מקרה, זו המערכת:

לוח אם:

Gigabyte GA-EP45-DS3

מעבד:

Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe BOX

קירור למעבד:

Scythe Kama Cross

מארז:

Thermaltake V9 1x120mm + 230mm TOP Fan Black

ספק:

Thermaltake Though Power 600W 48A/12V 4XRails SLI

כונן קשיח:

Western Digital 640Gb 16MB AAKS

כרטיס מסך:

Palit Radeon 4870 1GB Sonic Dual Edition GDDR5 HDMI Retail

כונן:

LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black

זכרון:

G.Skill 4GB DDR2-900 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPI Black

מאוורר נוסף:

Glacialtech 120mm Case Fan Hydrodynamic Bearing 18dba 36CFM

שאלתי היא אילו רכיבים אתם ממליצים לי לשדרג בכדי להחזיר למחשב שלי את הנעורים האבודים שלו ולעזור לו להריץ את המשחקים האחרונים בשוק בצורה סבירה ומעלה. כמו שאתם יכולים לראות, התקציב שלי הוא 5000 ש"ח והוא אמור להספיק לשדרוג, רציני ומקיף ככל שיהיה. אין צורך בציוד היקפי כלשהו ואין לי שום כוונה לבצע OC.

תודה מראש, חבר'ה, אתם התקווה של המחשב שלי!

פורסם

תכלס אתה צריך להחליף מעבד דור חדש ולוח ואתה נראה לי מסודר אין לך עדו בנתיים למה לקנות כרטיס מסך....

פורסם

מערכת טובה אין לך מה לשדרג,לפחות לא עכשיו, תנסה לנקות מאווררים, תפנה לפורום קירור וOC

פורסם
  • מחבר

תכלס אתה צריך להחליף מעבד דור חדש ולוח ואתה נראה לי מסודר אין לך עדו בנתיים למה לקנות כרטיס מסך....

כשאתה אומר "דור חדש", אתה מתכוון ל-Corei7, או למעבד מתקדם יותר ממשפחת Core2 Quad? כי חשבתי על שתי האפשרות והבנתי שאם אני רוצה לשדרג ל-Corei7, אז אני צריך להחליף גם לוח אם, ואני לא יודע אם זה שווה את ההשקעה הכספית.

פורסם

בנתיים תשאר עם המערכת שלך חכה ל משושי הליבות בפבואר כי המעבד שלך דיי סבבה ואז תקנה מעבד ולוחת הרעש שלך זה מהמאורר תנקה אותו עם מנקה אוזניים או לחץ אוויר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים