עבור לתוכן

שאלה בקשר מעבר לNGN

Featured Replies

פורסם

אני זוכר פעם היה מבצע שדרוג לNGN ל5 ו8 מגה בלי תוספת תשלום..

אני כרגע על 5MB בADSL ובזק בינלאומי, ברגע שאני אוכל להתחבר דרך NGN אני אמור להתקשר ולומר להם לשדרג את זה ל10 (גם ספק וגם תשתית) בלי תשלום?

פורסם
  • מחבר

כרגע אני בהתחייבות לבזק ל5MB ולבזק בינלאומי...

צפוייה איזושהי בעיה? בעת השדרוג לא אכפת להתחייב.

פורסם

מחיר השדרוג ל10 מגה היום בבזק הוא במבצע.

3 חודשים ראשונים במחיר שאתה משלם כרגע ו9 החודשים האחרונים ה99ש"ח (אלא אם אתה מנוי על שירותים נוספים).

בבזק לא יעשו לך בעייה לשדרג ל10 מגה, פשוט תתחיל לך ההתחייבות מחדש ל12 חודשים על החבילה החדשה.

ואם אתה רוצה להיות נחמד, תתקשר לשדרג במוקד הטכני במקום בש.לקוחות... ;)

פורסם

שלום thebenjamin,

לגבי ה-NGN, תמיד קיימים מבצעים אטרקטיביים. ייתכן שהשדרוג לא יצריך ממך תוספת עלות משמעותית,

אך ניתן לבדוק את זה רק ביחס לחבילה שברשותך ולאחר בירור עם נציג טלפוני מהן החבילות הייעודיות באותו הזמן.

אם תרצה, מוקד המכירות שלנו ישמח לעדכן אותך ברגע שתהיה באזור מגורייך תשתית לרשת ה-NGN.

אם אתה מעוניין לגלוש בתשתית כבלים, תוכל גם לבדוק מול מוקד המכירות של HOT האם באפשרותך להתחבר לתשתית ה-UFI,

שגם היא יושבת בבזק בינלאומי על רשת נפרדת.

להשארת פרטים או קבלת מידע נוסף תוכל לפנות אלינו בהודעה פרטית או לכתובת המייל online@bezeqint.net ולהשאיר שם מלא, מספר טלפון נייד ושעות נוחות ליצירת קשר.

המשך גלישה מהנה,

לוטם נציגת בזק בינלאומי

פורסם

התשתית של בזק יעשו לך בעיה

אתה לא תקבל מחיר של לקוח חדש(כל המבצעים)

אז זאת הבעיה העיקרית שלך.

פורסם

התשתית של בזק יעשו לך בעיה

אתה לא תקבל מחיר של לקוח חדש(כל המבצעים)

אז זאת הבעיה העיקרית שלך.

אני כל פעם שמסתיים לי ההתחיבות אני אומר להם שאם הם לא יתנו לי במחיר כמו של לקוח חדש אז אני פשוט יתנתק מהם והם נותנים לי כל פעם במחיר של לקוח חדש. כי אם תחשבו על זה אם אתה מתנתק מהם לחודש אפילו לכמה ימים ואז אתה מתחבר אליהם שוב זה נחשב שאתה כאילו לקוח חדש אז בתכלס עדיף להם להביא לך במחיר כמו של לקוח חדש מאשר תתנתק מהם

פורסם

זה לא נחשב.

אתה צריך תקופה של 3 חודשים.

נראה אותך חודש בלי אינטרנט.

בנוסף, אני לא ראיתי עוד אף אחד שקיבל מחיר של לקוחות חדשים.

אבל, אולי אתה יחיד סגולה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים