עבור לתוכן

מדפסת לייזר צבעונית משולבת

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אין לי ממש פתרון בשבילך, אתה יכול לבדוק את סדרת הMFC של Brother שהן מדפסות יותר קטנות ויש להן דיו חלופי זול.

שוות משהו ה - Brother ?

• תגובות 36
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני פחות מכיר אותן ולדעתי הHP יותר טובות.

עם הדיו החלופי שלהן תגיע לבערך אותה עלות פר דף שחור לבן כמו עם דיו מקורי של HP אבל העלות פר דף צבעוני תהיה גבוהה יותר ואיכות ההדפסה תהיה נמוכה יותר.

פורסם
  • מחבר

אני פחות מכיר אותן ולדעתי הHP יותר טובות.

עם הדיו החלופי שלהן תגיע לבערך אותה עלות פר דף שחור לבן כמו עם דיו מקורי של HP אבל העלות פר דף צבעוני תהיה גבוהה יותר ואיכות ההדפסה תהיה נמוכה יותר.

סבבה!

פורסם

דיו שחור שמספיק ל2500 עמודים עולה 205 ש"ח - 8 אגורות לדף.

דיו צבעוני שמספיק ל1800 עמודים עולה 145 ש"ח (כפול 3 מחסניות) - 24 אגורות לדף.

משום מה, אני נורא סקפטי לגבי המספרים האלה. לא ראיתי את ראשי הדיו האלה, אבל אלא אם הם גדולים פי 5 מראש דיו רגיל, בגודל של טונר סולידי, קשה לי להאמין איך הם יכולים להספיק לכמות כזו של דפים. מישהו באמת בודק את ההצהרות האלה?

פורסם

זה חישוב לפי 5% כיסוי, כל היצרניות מחשבות ככה.

פורסם

זה חישוב לפי 5% כיסוי, כל היצרניות מחשבות ככה.

ברור, ולכן קשה לי להאמין שראש דיו קטנצ'יק יכול בפועל לספק תפוקה דומה מבחינת מספר דפים וכיסוי כמו קופסא של טונר שגדולה ממנו פי 5. השאלה היא האם מישהו באמת בודק. כי גם 5% כיסוי יכול לדבר על דברים שונים לחלוטין.

פורסם

לא ראיתי אותו פיזית אבל כנראה שהוא אכן גדול.

לפי האתר של HP האריזה שלו שוקלת 140 גרם, האריזה של ה920XL שאני משתמש בו ב6500 ומספיק ל1200 דפים שוקלת 110 גרם. גם אם נאמר שהאריזה והמיכל שוקלים יחד רק 50 גרם זה משאיר 60 גרם דיו.

ה88XL שמספיק ל2500 דפים שוקל 50% יותר מה שמביא אותנו ל1800 דפים, זה לא כ"כ קשה להאמין שבאמצעות טכנולוגיות הדפסה מתקדמות ניתן להגיע ליעילות גבוהה יותר ב38% מה שיביא אותנו ל2500 דפים.

פורסם
  • מחבר

ברור, ולכן קשה לי להאמין שראש דיו קטנצ'יק יכול בפועל לספק תפוקה דומה מבחינת מספר דפים וכיסוי כמו קופסא של טונר שגדולה ממנו פי 5. השאלה היא האם מישהו באמת בודק. כי גם 5% כיסוי יכול לדבר על דברים שונים לחלוטין.

מה הכוונה "5% כיסוי"? סטייה של 5% מהחישוב שהוצג?

פורסם

הכוונה היא שמחשבים לפי ההנחה ש-5% מהדף מכוסה בדיו והשאר ריק.

כמובן, גם פה יש מרווח גדול. למשל, יש הבדלים משמעותיים בכמות הדיו/טונר הנצרכת כתלות באיכות ההדפסה (איכות טיוטה לעומת איכות גבוהה).

פורסם

מעבר לאיכות ההדפסה, אני די בטוח שיש הבדל בין שימוש במדפסת הזרקת דיו (הנייר סופג את הצבע), לבין לייזר (האבקה נדבקת לנייר) מבחינת כמויות.

פורסם
  • מחבר

זו המדפסת החסכונית הקטנה ביותר שאני מכיר ומצאתי, כל המדפסות הקטנות יותר הן בזבזניות בדיו.

איזה פרמטר מגביל אותך? אם זה העומק אז תשכח מהדפסה דו צדדית כי האביזר של זה תופס נפח נוסף.

ראיתי את המדפסת שאתה רכשת. היא גבולית אצלי מבחינת הרוחב. לידה הייתה מדפסת מס' j4580. קטנה, משולבת, צבעונית. יש חוות דעת?

פורסם

דיו מקורי שחור שמספיק ל200 דפים עולה 85 ש"ח - 42 אגורות לדף.

דיו מקורי שחור XL שמספיק ל700 דפים עולה 145 ש"ח - 20 אגורות לדף.

דיו צבעוני מקורי שמספיק ל360 דפים עולה 125 ש"ח - 34 אגורות לדף.

דיו תואם שחור שמספיק ל200 דפים עולה 65 ש"ח - 32 אגורות לדף.

דיו תואם שחור XL שמספיק ל700 דפים עולה 95 ש"ח - 14 אגורות לדף.

דיו תואם צבעוני שמספיק ל360 דפים עולה 85 ש"ח - 24 אגורות לדף.

היא יותר זולה וקטנה משום שהיא מיועדת לנפח הדפסה קטן יותר, מה שאומר:

*מתקרבת לאותן עלויות הדפסה של מדפסות חסכוניות יותר רק בדיו תואם ובנוסף הדיו הצבעוני לא מחולק ל3 מחסניות נפרדות כך שלא מעט ממנו מתבזבז(אם יש צורך בהסבר תגיד).

*איכות הדפסה נמוכה יותר.

*ללא כרטיס רשת.

*הדפסה איטית, מגשי נייר קטנים יותר ובלאי מעט יותר גבוה (רלוונטי רק אם מדפיסים ממש המון).

*סריקה באיכות נמוכה יותר (לא קריטי בכלל).

*ללא קורא כרטיסי זיכרון.

פורסם

לא יודע אם שמתם לב אבל ה4580 קטנה בממש ממש קצת מה6500, מקסימום 3 סנטימטר ברוחב הבדל וגם זה בלחץ, ההבדל שגורם ל6500 להראות גדולה יותר הוא בעצם בגובה, מבחינת עומק ורוחב הם פחות או יותר אותו דבר

פורסם

נראה לי שגם SAMSUNG CLX-3175FN נמצאת באותו טווח מחירים, אבל אין לי נתונים השוואתיים ביניהן.

לגבי טונרים, זה מחירם של טונרים ללייזר.

מצד שני, הם מספיקים להרבה יותר הדפסות, כך בשסופו של דבר, העלות לדף נמוכה יותר בלייזר.

אני יכול להמליץ על המדפסת הזו מניסיון, אני סטודנט שמדפיס הרבה והיא משרתת אותי נאמנה כבר מספר חודשים.

עלות הטונרים שלה לא גבוה יחסית למדפסות לייזר אחרות, כ- 220ש"ח לטונר מקורי שמספיק לכ- 1000-1500 דפים.

פורסם
  • מחבר

אני יכול להמליץ על המדפסת הזו מניסיון, אני סטודנט שמדפיס הרבה והיא משרתת אותי נאמנה כבר מספר חודשים.

עלות הטונרים שלה לא גבוה יחסית למדפסות לייזר אחרות, כ- 220ש"ח לטונר מקורי שמספיק לכ- 1000-1500 דפים.

אם היא רחבה יותר מ - 47 ס"מ - אני בבעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים