עבור לתוכן

נראה לי ששהמחשב שלי מת

Featured Replies

פורסם

היי הסיפור כזה....הייתה היום הפסקת חשמל המחשב אחכ לא עולה

,הוא פועל לכמה שניות ונכבה, פנטיום 4 3 גיגה הרץ..הספק כח עובד ניסיתי להחליף זכרונות כ מסך הרדסק אותה בעייה

יכול להיות שנשרף המעבד??? מה אני יכול לעשות? המאוור של המעבד לא עובד... החלפתי גם מאוורר הוא כן עובד, אבל אותה בעייה,

מה עושים בבקשה עזרהה אני נואש

פורסם

קונים מחשב חדש,לדעתי

פורסם

אל תבלבל במוח לא קונים מחשב חדש...

האם המחשב מגיע לשלב הפוסט?

קרא לי מקרה דומה לפני כמה ימים היית הפסקת חשמל ובעלייה של המחשב היה מסך כחול ואתחול, מתברר שנדרסו קבצי מערכת

והייתי צריך לבצע תיקון עם הדיסק של המערכת.

פורסם

hgeuch, אם אין לך מה להגיד, אל תגיב. פשוט מאוד, לא?

פורסם
  • מחבר

המחשב לא מעלנ בכלל מסך....ישר נכבה אחריי 2 שניות אם אני מוציא את המעבד הוא לא נכבה אבל מן נסתם לא עולה מה הבעייה?

פורסם

דבר ראשון וההגיוני ביותר במצב הזה, ספק הכוח.

פורסם
  • מחבר

אבל הספק עןבד......אם אני מוציא את המעבד המאוורר שלו עובד והכל רגיל לא נכבה המחשב..

פורסם

מה דגם הלוח אם שברשותך??

הכוונה שאם המעבד בתושבת אז המאוורר שעלו לא עובד???

פורסם

מעבדים כמעט ולא נשרפים.

כמו שאני רואה את זה זה ספק הכוח ו/או לוח האם.

אם מחשב מתנהג מוזר/לא עובד מייד אחרי הפסקת חשמל, החשד הראשון תמיד יפול על ספק הכוח.

פורסם
  • מחבר

asus p4p 800se

יש לי מאורר מקורי של אינטל שכן עובד עם המאורר...

אבל אם הספק היה נשרף המחשב לי היה נדלק בכלל...אם אני מוציא את המעבד לגמריי המחשב עובד ולא נכבה המאווררים של הכל עוהדים של הכ מסך והכל מה גם שבלוח אם יש נורה ירוקה דולקת אז לא נראה לי שהוא נשרפ איזה מוזר זה לא מצליח להבין מה הבעייה ןתודה לכם על העזרה. מה עוד אפשק לנסות?

פורסם
  • מחבר

ניתקתי את על רכיבי המחשב ויש סידרה של צפתןפיםאני מניח שהלוח תקקין זה או המעבד או הספק איך טני בודק אם זה המעבד?

פורסם

תתאר בבקשה את הציפצופים.

המעבד תקין מהסיבה הפשוטה שהלוח משתמש בו בתהליך הפוסט, אם המעבד לא היה תקין לא היו ציפצופים.

פורסם

יש סיכוי רב שזה מגיע מהזיכרונות תנסה לנתק אחד מהם במידה ויש לך 2 או לחילופין להשיג אחד חלופי.

פורסם

99.9% הלך הספק

גם אם המאוורר עובד זה עדיין לא אומר שהספק תקין ב 100%

8)

פורסם

זכרונות זכרונות זכרונות. הייתה לי בעיה דומה וסטיק זיכרון נשרף

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים