פורסם 2009 באוקטובר 3016 שנים לפני 9 חודשים בערך קניתי מחשב ואז שמתי אותו על מעמד כזה עם גלגלים ואז הוא נפל על הרצפה ומאז הוא התחיל לעשות רעשיםואז לקחתי אותו לחנות שקניתי מהם את המחשב ואז החלפנו את המאוורר לכרטיס מסך ולאחר מכן אחרי כמה ימים זה עדין הפריע לי אז ניסינו אולי להחליף עוד דברים כי אולי זה לא מהכרטיס מסך ואז הם החליפו לי את הדיסק קשיח,כרטיס מסך,ספק כוח,זכרונותומאז שהחלפתי את כל החלקים האלה יש לי הרבה בעיות עם המחשב לפעמים הוא מתחיל לעשות מן צפצוף כזה קבוע ולפעמים זה מפסיק ואז מתחיל עוד פעם כל פעם בזמן אחר.יש לי קצת לאגים במשחקים יש לי תקיעות גראפיקה ירדה.מה הבעיה של המחשב?איך אני מסדר את הבעיה?תודה לעוזרים
פורסם 2009 באוקטובר 3016 שנים שנה בבקשה כותרת לאינפורמטיבית אחרת הת'רד ינעל.http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=350509.0
פורסם 2009 באוקטובר 3016 שנים כל עוד יש לך עליו אחריות גש אליהם עם המחשב ושישברו את הראש.אלי נדפק לך הלוח אם אולי מדובר על כרטיס קול לא תקין.
פורסם 2009 באוקטובר 3116 שנים מחבר אחי אני יכול לממש אחריות ולקבל מחשב חדש כאלו כמה שיש לי עכשיו רק עם חלקים חדשים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.