עבור לתוכן

משהו עובד/עבד בתור קב"ט?

Featured Replies

פורסם

מה תאחלס התפקידים שלו? לאן יקחו יוצא צבא בעל רובאי 02 חוץ ממלונאות?

פורסם

גם זה לא בטוח.

פורסם

אף אחד לא יקח 02 בתור קב"ט. בכל מקום נורמאלי (כלומר שאינו קניון וכאלה) לא יקחו אותך גם בתור סתם מאבטח.

פורסם

אז איך אתה מסביר את כל הסבאים האלה שעובדים בשמירה בקניונים?

אפשר אם אם יש לך את האישורים המתאימים כמו רישיון לנשק וניירות מפסיכולוג וכאלה.

פורסם

כל העניין של האנשים המבוגרים שעומדים בכניסה לקניונים וסופרים וכ'ו הוא כיסויי תחת של הקניון/חנות מבחינת ביטוח, במקרה ויקרה משהו הזקנים האלו לא יוכלו לתפקד, דרישת המשטרה היא מאבטחים, איזה? , כנראה שאין הגדרה ברורה , אף קניון לא יתחיל להחזיק עכשיו מאבטחים יוצאי סירות ויעשו להם קורסים ואימונים והדרכות כל חודש, למה כי לא צריך.

לדוגמא מקום ביטחוני תראה שכל האבטחה שם זה יוצאי סירות בעלי רובאי גבוהה.

בכל אופן רובאי 02 אני בספק שתוכל להיות קב"ט איפשהו.

בהצלחה

פורסם

יש הבדל בין שומר לבין מאבטח. בדר"כ שומר אינו חמוש ומאבטח הוא חמוש. שומר סתם יושב ובתגובה עושה רוח ומאבטח אשכרה אחד שמוכן לתגובה.

לא מכיר חברה שתיקח 02 להיות קצין בטיחות, קב"ט זה תפקיד מאוד אחראי ובדר"כ מציעים אותו ליוצאי 07 ואנשים שעשו 3 שנים ביחידה קרבית ויודעים איך נראה כדור אחרי שיצא מהקנה (ולא כי הם הוציאו אותו מהתרמיל תוך כדי משחקי נשק עם החור בידית הM-16 שלהם וכמעט מתו מפחד תוך כדי המעשה).

גם השכר שונה. אם לשומרים משלמים מ19 -25, למאבטחים בדר"כ משלמים בסביבות ה-30.

הטובים באמת מתחילים קריירה כמאבטחי מתקנים/אחר בשירות הביטחון הכללי, עושים קורס "אחיד" ושאר "ימי כיף" בעת ההכשרה וממשיכים משם.

פורסם
  • מחבר

במלונאות מציעים קורסים לקב"ט לבעלי פרופיל 02.

הציעו לי אתמול להיות קב"ט במלון באילת, 25 ש"ח לשעה + להתחייב לחצי שנה.

השאלה במה אני יעסוק בתור קב"ט?

לעמוד בכניסה ולבדוק תיקים, רכבים ואנשים אני לא רוצה. לא מסוגל לעמוד באותו המקום כמו בובה ולעשות את אותם הפעולות בלי מחשבה יתרה.

פורסם

ללכת מכות עם ערסים שיכורים שחושבים שבית המלון שייך לאבא שלהם.

בתור אחד שהתעניין בעבודה באבטחה אחרי הצבא כל המשרות הטובות (שכר מעל מינימום, תנאים מינימלים) שמורים לרובאים 03 ומעלה. בתור רובאי 02 תוכל לעבוד בקניון (לעמוד 8 שעות על הרגליים בלי הפסקה בשכר מינימום) או בבית מלון באילת. שום אפשרות לא מומלצת. (במיוחד אילת)

פורסם

לעמוד בכניסה ולבדוק תיקים, רכבים ואנשים אני לא רוצה. לא מסוגל לעמוד באותו המקום כמו בובה ולעשות את אותם הפעולות בלי מחשבה יתרה.

את זה עושים השומרי סף, התפקיד שלך הוא אחראי כללי של כל ענייני האבטחה במקום,

גם בגלל שקורס גם עולה להם לא מעט הם מבקשים התחייבות. לעמוד במקום אחד אתה לא תעמוד.

יש אינסוף מקומות שדורשים קב"ט כמו רשתות, מפעלים, מרכזים מסחרים, כל אחד עם התנאים והסטנדרטים שלו.

אתה ממש לא חייב תעודת לוחם בחלק מהמקומות, אני מכיר כמה קב"טים שבכלל עשו הסבה מסוכני מכירות וכל מיני תפקידים לא קשורים לתחום

בשיט וחלקם לא עשו שירות קרבי. הכל תלוי במקום העבודה ובניסיון שצברת בתחום.

מדובר בקורס קב"טים לא מסובך במיוחד. גם קב"ט זה מושג כללי מידי, יש קב"ט אזורי, ארצי, האחריות בתפקיד משתנה,

אף אחד לא יקבל יוצא צבא טרי לתפקיד קב"ט רציני ברשת גדולה, אלא יעדיפו מישהו עם ניסיון בתחום.

בקשר לתפקיד זה תלוי מאוד איפה אתה נופל, יש קב"טים שהחיים שלהם לא רעים בכלל.

אישית הקב"טים שאני מכיר הם גם האנשים הכי אומללים שאני מכיר, מקבלים טלפונים כל הלילה ממוקדי השמירה,

ניסיונות פריצה או פריצות כמעט באופן קבוע מה שמחייב בהרבה מקרים להגיע למקום באמצע הלילה, נסיעות של מאות קילומטרים בשבוע בין הסניפים השונים, עבודה עד שעות לילה מאוחרות, אין להם לא יום ולא לילה, וזה על קצה המזלג. אני במקומך הייתי מתרחק מהתחום המגעיל הזה.

שלא נדבר על זה שהשכר לא ממש שווה את העוגמת נפש.

דווקא קב"ט במלון יכול להיות נחמד כעבודת מעבר, אם אתה חושב או רוצה להיכנס יותר עמוק מזה לתפקיד יותר נרחב בתחום תחשוב פעמיים.

פורסם
  • מחבר

את זה עושים השומרי סף, התפקיד שלך הוא אחראי כללי של כל ענייני האבטחה במקום,

גם בגלל שקורס גם עולה להם לא מעט הם מבקשים התחייבות. לעמוד במקום אחד אתה לא תעמוד.

יש אינסוף מקומות שדורשים קב"ט כמו רשתות, מפעלים, מרכזים מסחרים, כל אחד עם התנאים והסטנדרטים שלו.

אתה ממש לא חייב תעודת לוחם בחלק מהמקומות, אני מכיר כמה קב"טים שבכלל עשו הסבה מסוכני מכירות וכל מיני תפקידים לא קשורים לתחום

בשיט וחלקם לא עשו שירות קרבי. הכל תלוי במקום העבודה ובניסיון שצברת בתחום.

מדובר בקורס קב"טים לא מסובך במיוחד. גם קב"ט זה מושג כללי מידי, יש קב"ט אזורי, ארצי, האחריות בתפקיד משתנה,

אף אחד לא יקבל יוצא צבא טרי לתפקיד קב"ט רציני ברשת גדולה, אלא יעדיפו מישהו עם ניסיון בתחום.

בקשר לתפקיד זה תלוי מאוד איפה אתה נופל, יש קב"טים שהחיים שלהם לא רעים בכלל.

אישית הקב"טים שאני מכיר הם גם האנשים הכי אומללים שאני מכיר, מקבלים טלפונים כל הלילה ממוקדי השמירה,

ניסיונות פריצה או פריצות כמעט באופן קבוע מה שמחייב בהרבה מקרים להגיע למקום באמצע הלילה, נסיעות של מאות קילומטרים בשבוע בין הסניפים השונים, עבודה עד שעות לילה מאוחרות, אין להם לא יום ולא לילה, וזה על קצה המזלג. אני במקומך הייתי מתרחק מהתחום המגעיל הזה.

שלא נדבר על זה שהשכר לא ממש שווה את העוגמת נפש.

דווקא קב"ט במלון יכול להיות נחמד כעבודת מעבר, אם אתה חושב או רוצה להיכנס יותר עמוק מזה לתפקיד יותר נרחב בתחום תחשוב פעמיים.

התשובה הכי מעמיקה שקיבלתי. תודה על המידע. בעיקרון חשבתי על זה כאופציה כרגע אני מחכה שבשבועות הקרובים יזמנו אותי לרעיונות שקשורים לתחום התעופה.

פורסם

רוצה להיות קב"ט של אל-על בשדות תעופה מסביב לעולם ? תהיה בטוח שאתה רוצה את זה. אתה יכול להיתקע בחור שלא חלמת עליו.

פורסם
  • מחבר

רוצה להיות קב"ט של אל-על בשדות תעופה מסביב לעולם ? תהיה בטוח שאתה רוצה את זה. אתה יכול להיתקע בחור שלא חלמת עליו.

הרעיונות עבודה שאני מחכה להם זה למקצועות הטכנים בתעופה.

פורסם

אה, אז הנושא הזה היפוטתי לחלוטין

פורסם
  • מחבר

קב"ט זה כאופציה שניה אם אני לא מצליח להיתקבל בתור טכנאי לתחום התעופה.

סתם עניין אותי מה זה כי כל הזמן מציעים את הנושא של האבטחה לכל מקום שאני פונה.

פורסם

כי זה תפקידי שטח קלים שלא צריך רמה שכלית או ניסיון מטורף בהם. אם אתה לא מטומטם ובעל כושר גופני גבוה (נגיד עושה בר אור 2000 בסביבות ה8 דקות) ייקחו אותך לתפקידים הכי טובים אם עשית 03 לפחות בצבא ולתפקידים מובחרים אם עשית 07 והיית לוחם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים