פורסם 2009 באוקטובר 2916 שנים אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא.עשיתי פירמוט למחשב ולאחר שהתקנתי מחדש מאז אני לא מצליח להיתחבר לאימיול בצורה נורמלית.מקבל תמיד הודעה שהפורטים שלי חסומים ולכן מתחבר לשרתים עם מזהה נמוך (צבע צהוב)לצורך העניין ביטלתי את הפיירוול של XP והסרתי את האנטי וירוס ועדיין לא עוזרניסיתי עם כמה גרסאות של אימיול ובכולם הפורטים חסומים.כמובן שניסיתי להגדיר פורטים שונים ובכולם קיבלתי אותה תוצאה.אני מחובר דרך 012 בתשתית ADSL ובלי ראוטר.מערכת הפעלה XP SP2גירסת אימיול TLH 0.49 Bעם אותה מערכת ועם אותו אימיול לא היתה לי שום בעיה לפני הפירמוט וזה ממש משגע אותי למה זה קורהאני ממש אודה לכל מי שיוכל לכוון אותי מה הבעיה.
פורסם 2009 באוקטובר 3016 שנים יש מצב שהמזהה נמוך נובע מחוסר שיתוף קבצים? כנס באפשרויות ל Directories ותבחר שם תקיות שמלאות בתכנים שאנשים ירצו להוריד ממך.נשמע לי הגיוני שלפני שפירמטת תקיית ה Incoming שלך (שמוגדרת לשיתוף אוטומאטית) הייתה מלאה ולכן לא היה לך מזהה נמוך.
פורסם 2009 באוקטובר 3016 שנים מחבר אממ... לא נראה לי כי חזרתי לשתף את אותן תיקיות שהיו לפני כן...זה כנראה משהו בהגדרות או שפשוט 012 חוסמים לגמרי את האפשרות להתחבר ל P2P
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.