עבור לתוכן

מישהו פה ממוסקבה(עיר הבירה של רוסיה) ?

Featured Replies

פורסם

החבר הכי טוב שלי גר בסנט פיטרבורג, לא רחוק ממוסבקה.

מדינה מדהימה, אם יש כסף ממליץ לעבור.

מחזק^^^^^^^^ :xyxthumbs:

ורוסית זואת שפת האם שלי ...

• תגובות 61
  • צפיות 7.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ועוד כמה דברים.

1. אל תשתמש באוטו. אפילו אם תקנה Forsche 911 ותדחוף לה סופר טורבו, או שתקנה לאדה יד 17, שני המכוניות ינסעו באותה מהירות, מכיון שהפקקים ענקיים.

בגלל זה יש את המטרו, הרכבת התחתית הגדולה בעולם. שאגב אם אתה יודע או לא, במלא מדינות מחיר הדירה מבוסס גם על הנוף, אזור, מקום, במוסקבה הוא מבוסס כמה שיותר קרוב לרכבת ככה גם יותר יקר (xD)

2. אל תתקרב למקומות שמספרים עליהם לרעים, יעני אל תתקרב למקומות כאלה מתוך סקרנות, אם אמרו שזה מקומות רעים לא סתם אמרו את זה.

3. תתחבר אל האנשים הנכונים. כמה שזה נשמע טיפשי, אתה תצטרך אותם כל הזמן.

и бе кицур, я могу тебе сказать что это классно там жыть!

פורסם

החבר הכי טוב שלי גר בסנט פיטרבורג, לא רחוק ממוסבקה.

מדינה מדהימה, אם יש כסף ממליץ לעבור.

כמה החברות בינכם יכולה להיות טובה במרחק 3000 קילומטר?

פורסם

ועוד כמה דברים.

1. אל תשתמש באוטו. אפילו אם תקנה Forsche 911 ותדחוף לה סופר טורבו, או שתקנה לאדה יד 17, שני המכוניות ינסעו באותה מהירות, מכיון שהפקקים ענקיים.

בגלל זה יש את המטרו, הרכבת התחתית הגדולה בעולם. שאגב אם אתה יודע או לא, במלא מדינות מחיר הדירה מבוסס גם על הנוף, אזור, מקום, במוסקבה הוא מבוסס כמה שיותר קרוב לרכבת ככה גם יותר יקר (xD)

2. אל תתקרב למקומות שמספרים עליהם לרעים, יעני אל תתקרב למקומות כאלה מתוך סקרנות, אם אמרו שזה מקומות רעים לא סתם אמרו את זה.

3. תתחבר אל האנשים הנכונים. כמה שזה נשמע טיפשי, אתה תצטרך אותם כל הזמן.

מקס ביננו יש פתגם רוסי ישן שאומר "טוב שם איפה שאנחנו לא נמצאים ..."

תמיד תרצה למקום שאתה לא שם .... הדבר שלא בנמצא תמיד רצוי ונחשק :-\

למשל אני עכשיו מאוד רוצה לחזור הבייתה אבל מה לעשות צריך למלא חובות ולסיים עונשים !

פורסם

מקס ביננו יש פתגם רוסי ישן טוב איפה שאנחנו לא נמצאים ...

תמיד תרצה למקום שאתה לא שם ....

לשמל אני עכשיו רוצה הבייתה אבל מה לעשות צריך למלא חובות ולסיים עונשים !

חח, ככה זה תמיד. לא משנה איפה תיהיה תמיד תרצה ללכת למקום אחר xD

כמה החברות בינכם יכולה להיות טובה במרחק 3000 קילומטר?

חברות כזאת של בחופש הגדול כל כך אחד מבלה אצל השני בבית (הוא - אצלי בנצרת עלית בצפון ישראל, אני - אצלו בסנט פטרבורג בראיון (ככה אומרים אזור) קולפינה.)

כזאת שכל יום מדברים בסקייפ, בקיצור חברים אמייתים :)

פורסם

.По Русски пишется жить а не жыть, через букву и

פורסם

בבקשה - בפורום לדבר עברית ואנגלית :)

פורסם

למה מה אנגלית ,זה פורום בעברית ,ורק עברית ,ועם לא אז לכל שפה יש פה זכות .

פורסם

חח, ככה זה תמיד. לא משנה איפה תיהיה תמיד תרצה ללכת למקום אחר xD

חברות כזאת של בחופש הגדול כל כך אחד מבלה אצל השני בבית (הוא - אצלי בנצרת עלית בצפון ישראל, אני - אצלו בסנט פטרבורג בראיון (ככה אומרים אזור) קולפינה.)

כזאת שכל יום מדברים בסקייפ, בקיצור חברים אמייתים :)

אז מה רק פעם בשנה אתם עושים את "זה"?

פורסם

אז מה רק פעם בשנה אתם עושים את "זה"?

כמו שכתבתי למעלה..

.По Русски пишется жить а не жыть, через букву и

טעות שלי, מה לעשות אני לא כותב ברוסית הרבה.. יש טעויות לפעמים :)

פורסם
  • מחבר

האמת התפלאתי. מזמן לא ראיתי אהדה כזאת לרוסיה. אני עוד זוכר אותה בשנות ה-80 ותחילת ה-90 לפני שעליתי לארץ ובביקור שעשיתי שמה ב-Sochi(איפה שנולדתי) לא היה ממה להתלהב גם בשנים האחרונות.

אבל תמיד אמרו שרוסיה ומוסקבה זה שתי מדינות נפרדות ואני מתפלא לשמוע מכולם דעות כל כך חיוביות... מעניין.

מה לגבי השכר, מישהו מכיר אתרים למציאת עבודה שם בתחומים שונים, משהו כמו ALLJOBS שלנו ? אני רוצה להשוות משכורות.

כמה (בדולרים) צריך להרוויח שמה כדי לחיות נורמלי וכמה כדי לחיות טוב ("טוב" תגדירו אתם בעצמכם לפי המחירים שהכרתם של מוצרי הבסיס ומעלה).

פורסם

טרובסקי ,יפה נולדתה באילת של הרוסים (מת על סוצי ;) )

תשמע ,זה כמו תל אביב ,הרוסים לא אוהבים את מוסקבה ומריצים עליי כל הזמן בדיחות כאלו ואחרות ,אבל כל מי שמיסתדר טיפה עובר לגור באזור .

בקשר לעבודות ,אני יודעה שיש שם ביקוש לעבודות בכל תחום התוכנה ,אתר כמו alljobs ? נבדוק .

פורסם

למה מה אנגלית ,זה פורום בעברית ,ורק עברית ,ועם לא אז לכל שפה יש פה זכות .

למה? כי אנגלית היא שפה בינלאומית וגם אחת מהשפות של המדינה!

אתם (רוסים) לא מבינים בכלל כמה זה מעצבן שאתם מדברים כללללל הזמן רוסית ליד אלו שלא מבינים... באמת שאין לי שום דבר נגד רוסים (או כל מוצא אחר שמיימר לא להיות רוסי למרות שהאחרים בתמיתות לא מבינים למה...) יש לי בעיה עם המנהג המגעיל הזה שלכם\שלהם.

תוסיפו את העובדה ש"בלאט" זו מילה שהם אומרים אותה לפחות(!) שלוש פעמים במשפט יחיד ככה ש90 אחוז מהזמן אתה גם בטוח שמקללים אותך....

שוב, אין לי שום בעיה עם רוסים... באמת שלא אני מכיר הרבה מאוד רוסים שעבדתי איתם וגם כמה חברים שלי... אבל החייאת... תפסיקו לדבר רוסית ליד אלו שלא מבינים!

עריכה: אלכס סליחה שסטיתי מהנושא... זה היה בלהט (מהמילה לוהט... לא בלאט) הרגע שנכנס בי...

פורסם

למה? כי אנגלית היא שפה רישמית וגם אחת מהשפות של המדינה!

:facepalm:

לא היא לא. הסיבה היחידה שאף אחד לא יתנגד אם תדברו אנגלית בפורום היא כי יש (מעט) אנשים שלא מסוגלים לכתוב בעברית בגלל בעיות טכניות, אבל אם הם ידברו באנגלית עדיין רוב האנשים יבינו אותם.

ובבקשה תעצרו את הדיון הזה כאן לפני שהוא ידרדר לגזענות ולהשמצות.

פורסם

מצטער.... לא התכוונתי רישמית התכוונתי בינלאומית... אין לי מושג מאיפה הבאתי את זה...

אין פה שום השמצות!!! בבקשה אל תכניס לי מילים לפה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים