עבור לתוכן

כתיבת קורות חיים , מה לכתוב בנושא הלימודים

Featured Replies

פורסם

אני כרגע שנה שלישית במדעי המחשב.

לכתוב שאני בעל תעודת בגרות מתיכון ככה וככה ולציין שאני כרגע בלימודי תואר במדעי המחשב? איך בדיוק לכתוב את זה?

כדאי להכניס איפשהו בקורות חיים את הידע שלי במחשבים , איזה שפות וכו' או שלהשאיר את זה לראיון עבודה?

פורסם

זה תלוי מאוד בתפקיד שעליו אתה מתמודד.

המטרה של קורות החיים זה להציג את הידע ואת הניסיון שלך בצורה מתומצת ומסודרת.

אני הייתי מציין את זה שאני לומד כרגע XYZ ובשנה XYZ.

פורסם

תציין כל מה שאתה יכול לציין: ידע בשפות (לא בכל מקום מלמדים אותו דבר), פרוייקטים שעשית באוניברסיטה (אם עשית משהו שהוא ברמה יותר גדולה מפרוייקט של ש"ב...לדוגמא פרוייקט גמר בקורס מסויים) ונסיון מקצועי

שלח לי הודעה פרטית עם המייל שלך, אני בסטטוס דיי דומה לשלך וכתבתי קורות חיים אולי תוכל לשאוב השראה

לגבי התלות בתפקיד, מכיוון שהוא סטודנט וככל הנראה אין לו אף נסיון מקצועי ממשי, הקורות חיים שלו יראו אותו דבר בשביל כל תפקיד (מכיוון שהוא לא עשה בחיים שלו שום דבר מיוחד בתפקידים ספציפיים)...

תתעלם מההערה הזו אם יש לך ידע בתחום מסויים...

פורסם

מכיוון שהוא לא עשה בחיים שלו שום דבר מיוחד בתפקידים ספציפיים)...

;D

redead, מה עשית בצבא ולשם מה אתה כותב כרגע קורות חיים, על איזו משרה אתה רוצה להתמודד ?

פורסם

את הידע והלימודים שלך מחלקים לשני חלקים - בתחילת הקו"ח אתה מפרט את הלימודים הרשמיים שלך, בסדר הפוך (קודם אוניברסיטה ואז תיכון, ואם יש קורס רלוונטי באמצע בצבא אז גם כן). בהמשך אתה רושם סיכום של הידע שלך והכישורים (שפות תכנות וטכנולוגיות ספציפיות, שפות דיבור וכו').

פורסם
  • מחבר

את הידע והלימודים שלך מחלקים לשני חלקים - בתחילת הקו"ח אתה מפרט את הלימודים הרשמיים שלך, בסדר הפוך (קודם אוניברסיטה ואז תיכון, ואם יש קורס רלוונטי באמצע בצבא אז גם כן). בהמשך אתה רושם סיכום של הידע שלך והכישורים (שפות תכנות וטכנולוגיות ספציפיות, שפות דיבור וכו').

אפשר לקבל איזה דוגמא איך צריך לכתוב את זה כמו שצריך ?

פורסם

שמע, אם אתה צריך לשאול בפורום, אני מציע שתפנה לחברות שיכתבואת קורות החיים שלך במקצועיות ואסטטיות. זה עולה כ200-300 ש"ח ושווה כל גרוש.

אני עשיתי את זה בתחילת דרכי והאמן לי שקו"ח מקצועי מביא אותך למקומות שלא חלמת עליהם בארץ ובחו"ל. מניסיון אישי

בבקשה

http://lmgtfy.com/?q=%D7%90%D7%99%D7%9A+%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%91%D7%99%D7%9D+%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%AA+%D7%97%D7%99%D7%99%D7%9D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים