פורסם 2009 באוקטובר 2916 שנים אהלן חבר'ה בהמשך לדיונינו הקודם, עזרתם לי להגדיר אייפי קבוע (פה): http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=437261.msg3750447#msg3750447 עכשיו מה שקורה זה שאני לא מצליח לפתוח פורטים, מה הכוונה לא מצליח? זה נראה כך: לאחר שעשיתי את זה: ואת זה: אני מקבל את זה: למה לעזאזל?!?!?!..... תודה לעוזרים!
פורסם 2009 באוקטובר 2916 שנים מחבר אתה לא פותח אלא מפנה. הגדרת כתובת IP למחשב כמו שכתוב בהגדרות של הנתב? אממ בערך, אני חושב...זה מה שהגדרתי במאפייני TCP/IP שלי: ip address = 10.0.0.2 subnet mask = 255.0.0.0 default gateway = 10.0.0.138 10.0.0.138 = שרת DNS מועדף ואת שרת DNS משני השארתי ריק. אלו ההגדרות שלי נכון להרגע: ------------------------------------------------------------------------------------------------- שמתי לב עכשיו לדבר נוסף, ככה נראו ההגדרות אתמול - השער ברירת מחדל היה שונה. זה אומר משהו?
פורסם 2009 באוקטובר 3116 שנים OK ...נסה לבדוק מספר דברים:1)נראה שפתחת את אותם פורטים ל2 מחשבים שונים ברשת-נסה למחוק אותם ותראה אם זה עזר2)נסה להגדיר את המחשב שלך כ DMZ3)נסה לנטרל את הפיירוול של הווינדוז ותוכנות אחרות שעלולות לחסום את התוכנה.4)אם כל שאר הדברים לא עזרו-נסה לחבר מודם ישירות למחשב ותראה אם התוכנה מתחברת-כך תוכל לדעת מה מקור הבעיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.