פורסם 2009 באוקטובר 2916 שנים אהלן ח'ברה..המחשב של אחותי P4 קופא כדקה לאחר העלייה של המערכת.- החלפתי RAM ממחשב אחר, לא עזר- חיברתי את הספק למחשב אחר- הוא תקין.- עשיתי פירמוט + התקנה מחדש - לא עזר.- ניקיתי אבק, החלפתי משחה טרמית- טמפ' תקינות אך עדיין קופא.- הוצאתי והחזרתי סוללה- לא עזר.לוח אם: ecs P4VXASD2מה הסיכוי שהבעיה בהארד דיסק? ואם למישהו יש עוד רעיון, אשמח..אני כבר מיאוש מהמחשב הזה.ואם מישהו מכיר איזו תוכנה לבדיקה ותיקון של ההארד דיסק והיא גם bootable זה יהיה מצויין..תודה!
פורסם 2009 באוקטובר 2916 שנים אם עשית פירמוט מלא כמו שצריך אז אפשר לשלול בעיית תוכנה. לדעתי יש לך בעיה עם הדיסק הקשיח, מהו הדגם של הקשיח שלך? תשתמש בתוכנה הזו לעשות בדיקה ותיקון לדיסק הקשיח שלך אולי יש לך סקטורים פגומים. http://www.abelssoft.net/checkdrive.php אגב תבדוק טמפרטורות בביוס עדכן אותנו
פורסם 2009 באוקטובר 2916 שנים מחבר --עדכון--- החלפתי את הדיסק הקשיח בזה שנמצא במחשב שלי (בטוח עובד)..ואותה הבעיה.- גם ב- safe mode קופא.בכל מקרה הנה מתחים וטמפ' מהביוס:Vcore 1.568VVcc2.5V 2.512VVcc3.3V 3.296VVcc5V 4.972V+12V 12.608V-12V -11.967VSB5V 4.972VVBAT 3.328VCPU Fan speed 2812\2860 RPMPower Temp' 42c\107FSystem Temp' 37c\98FCPU Temp' 39c\104Fמתחנן לעזרה!!!
פורסם 2009 באוקטובר 2916 שנים מחבר אחרי בדיקה קטנה מצאתי שיש בעיה עם הרשת. כשאיתחלתי את המחשב בלי הכבל רשת, הוא לא נתקע (כרגע כבר חצי שעה עבודה בלי לקפוא). ברגע שאני מחבר את הכבל הוא נתקע.הכרטיס רשת הוא מובנה, בדקתי עם עוד 2 חיצוניים ואותה הבעיה אז כנראה הבעיה היא לא בכרטיס רשת.משהו בהעברה של הנתונים מהמחשב שלי למחשב הקופא דפוק.למישהו יש רעיון?!
פורסם 2009 בנובמבר 116 שנים מחבר טוב המחשב קופא בכל מקרה..רק כשהכבל רשת לא מחובר הוא מחזיק איזה חצי שעה-שעה בלי לקפוא..וכשהכבל מחובר מיידית קופא או לאחר 3-4 דקות.למישהו יש מושג מה זה יכול להיות? בבקשהההההה
פורסם 2009 בנובמבר 116 שנים מחבר שמע אחי הספקתי לראות את הטמפ' בSPEEDFAN אבל לא לשמור תצלום ולשלוח למחשב שלי (הוא קפא)..ממה שראיתי הטמפ' מצוינות..הכל היה חץ כחול למטה והמעבד באיזור ה-40, וכמו שאמרתי בתחילת האשכול, שכבר ניקיתי אבק ומרחתי משחה טרמית בשנית ובדקתי כבר טמפ'.עוד הצעות? בבקשה אנשים כל דבר שעולה לכם..המון תודה על העזרה עד עכשיו!
פורסם 2009 בנובמבר 216 שנים מחבר נסה להחליף את הכבל המחבר בין הדיסק הקשיח ללוח האםעשיתי גם את זה, בכבל חדש. לא עזר
פורסם 2009 בנובמבר 216 שנים מחבר עדכון קטן:- הרצתי memtest, עבר חלק.- ניתקתי את ה-HD ואיתחלתי את המחשב עם מערכת bootable (Bart Pe). וגם שם זה קפא.אז ראם והארד דיסק בטוח לא, ספק גם לא. יש מצב זה המעבד דפוק למרות טמפ' תקינות? ויש מצב שעדכון ביוס יעזור?
פורסם 2009 בנובמבר 416 שנים אם מערכת הפעלה על דיסק לא עבדה כמו שצריך זו בעיית חומרה 100 אחוז.רוב הסיכויים זה לוח,תנסה להחליף ולבדוק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.