עבור לתוכן

איך ליצור קשר עם נציגות גוגל בישראל ?

Featured Replies

פורסם

אנשים שרואים 50% מהשאלות שלי, בגללם אני קם בבוקר (ועוד שמתי מספרים כי הרי צפיתי שלא תענה) :smile1:

2) מעבר לזה, מאילו מהסעיפים הבאים הורכבה הסיסמה שלך ?

א) אותיות קטנות

ב) אותיות גדולות

ג) סימנים

ד) מספרים

פורסם
  • מחבר

תודה לכם.

איך סקריפט יכול לפצח ססמה? אחרי 3 נסיונות כושלים בססמה המייל מבקש ממך להכניס את האותיות שבתמונה.

בשינוי ססמה הוא שואל אותי מה השם האמצעי של אבא שלי. אין לו, וגם אם היה לו אולי לא כתבתי אותו נכון מאיפה אני זוכר מה כתבתי זה היה לפני 3 שנים.

יש עוד אופציה לעזרה והיא שולחת אותי לדף ששואל אותי שאלות אמריקאיות כמו מה הבעיה ומה מתי היא התחילה

בסוף הדף הזה, הוא שולח אותי אותי לדף נוסף, ->דף יצירת קשר

בדף אני צריך להכניס:

1) מייל משני - יש לי

2) ססמה של המייל הנוחכי - יש לי

3) תאריכי כניסה ראשונים - אין לי מי לעזזל זוכר מתי פעם אחרונה בדיוק הוא נכנס למייל

4) את השאלה הסודית והתשובה הסודית - ממש אבל ממש לא זוכר

5) כתובות מייל ברשימת קשר שלי - לא זוכר ....

6) ועוד בולשיט מהסוג הזה.

אין מקום לטקסט חופשי כנראה כי אין להם מי שיטפל בדבר כזה.

עכשיו למה אני רוצה לדבר עם מישהוא בטלפון כי אני זוכר שמות חיבה מהרשימת קשר

אני זוכר מיילים נכנסים

אני זוכר ציטוטים משיחות ארוכות בנושא עבודה בגרפיקה שעשיתי.

אני יכול בעל - פה להוכיח בשניה שזה המייל שלי. קיבינימאט זו תיבה בת 3 שנים .

הססמה שלי הורכבה מאותיות וספרה.

פורסם

נזכרתי במשהו. הבאת לי רעיון לחדשה.

פורסם

צר לי להגיד לך, אבל זה בהחלט נשמע כמו פריצה. סיסמאות לא משתנות סתם ככה במסד נתונים,ובטח שלא בכמה אתרים במקביל (על אחת כמה וכמה אתרים שנרשמת להם עם המייל שפרצו לך).

• 2 שנים מאוחר יותר...
פורסם

עריכה: מחקו את ההודעה שלפני.

לפותח הדיון, מה נסגר עם המייל בסוף? פתחת חדש או עזרו לך בגוגל?

פורסם

לי יש בעיה ממש מעצבנת איתם. פתחתי חשבון ב ADSENSE לפני המון שנים (בערך אחרי שפתחתי GMAIL) ולא השלמתי את הרישום שכלל אימות ע"י הזנה של קוד שהופיע בפירוט של חיוב 'ניסיון' בחשבון בנק. עד היום בגלל שלא עשיתי את זה אני לא יכול לקבל כסף שנכנס מפרסומות. גם אין אופציה לשלוח את הקוד אימות מחדש. ???

ממה שקראתי באינטרנט, גוגל זה מוצר חופשי אז התמיכה "בהתאם". :pissed:

פורסם

יש לי חשבון אדסנס כבר שנים ומעולם לא עשיתי תהליך כזה. על פי גוגל הם שולחים לך צ'ק לכתובת שרשומה בחשבון אחרי שאתה מקבל מעל 100$ (כל חודש), רק לאחרונה התחלתי באמת להשתמש בחשבון הזה, אז אני עדיין לא יכול להגיד מנסיון אישי, אבל זה מה שכתוב שם

פורסם

ניסית ליצור איתם קשר? הם עונים די מהר בפורומים. זוכר שהייתה לי איזה בעיה וענו לי תוך כמה שעות.

אגב סתם משהו אחר, לאחר כל ההייפ של גוגל עם המנוע חיפוש והמייל. הם עושים את הכל כדי שנתחיל לשנוא אותם החל מבעיות פרטיות מעצבנות וכלה בבחירת השפה המתאימה בשבילך. למען האמת כבר שקלתי כמה וכמה פעמים לעבור מייל, הבעיה שאני משתמש בו רמות ולהתחיל לעבור שרת, ייקח זמן

פורסם

https://www.google.com/accounts/recovery?hl=iw&ard=AHwGkRkYfiDJSQT028zFR7gRjh6cCzBAF80cgk-DdJhz4cw5YBx0pU1vFOwoDRcZqRVb1nN2VhzHLfKCSewsxR1NP-RIz8ghthEIGzD8GsGc3tlbiL-vnN4&fpOnly=1&service=mail

כנס לאתר ותכתוב את כתובת הGmail שלך.

למטה בסוף לחץ על אמת את זהותך.

תרשום כתובת מייל אחרת כגון הוטמייל כדי שהם יוכלו לחזור אליך במקרה של שאלות נוספות.

לחץ הבא ותענה על השאלות שלהם כגון מה הסיסמה האחרונה שאתה זוכר שהתשמשת בא.

מניסיון שקרה לי אם התשובות שלך יהיו מדויקות(לא מחייב כולם) ישלחו לך סיסמה חדשה במייל שנתת.

עריכה:

שמתי לב שכתבת על זה בדף השני אז ככה רק בגלל שאני רואה שאתה ספקן שתידע שלי שוחזרה סיסמה בדרך הזאת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים