פורסם 2009 באוקטובר 2816 שנים היי,אני מחפש DOK קומפקטי בנפח 16 ג'יגהכרגע האפשרויות מבחינתי הם:http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4116או קורא כרטיסים מיקרו של סאנדיסק וכרטיס MICRO SDHC: http://www.sandisk.com/products/mobile-memory-products/sandisk-mobilemate-micro-reader.aspx?tab=featuresעזבו רגע את עניין המחיר, הייתי רוצה לדעת אם מישהו מכיר איך הביצועים של 2 המוצרים האלו, והאם יש חסרונות משמעותיים שעלי לקחת בחשבון?
פורסם 2009 באוקטובר 2816 שנים את הרעיון של הMICRO SDHC הייתי עוזב, המהירות לא שווה את זהיש לך את http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4106&CatCode=407עדיף לדעתי
פורסם 2009 באוקטובר 2816 שנים בדיוק השניים שאני התלבטתי לגביהם [קינגסטון ווויאגר מיני]לקחתי בסוף את הוויאגר כי לא היה במלאי את הקינגסטון, ואני די מרוצה. קורא יחסית מהיר אבל כותב בערך ב8 מגה לקבצים שלמים עד למהירויות ממש נמוכות בקבצים שיש בהם הרבה חלקים קטנים...עיצוב מאוד נוח ומאוד חזק-אני ממש אהבתיודרך אגב, הם בערך מכסים את כל הזכרונות ניידים הקטנים שמשתלמים...כדאי לבדוק גם אם יצא idisk diamond בנפח הזה
פורסם 2009 באוקטובר 2816 שנים מה עם Super Talent Pico-C גם פיצפון ואם אני לא טועה עם ביצועים לא רעיםhttp://www.tweaktown.com/reviews/1499/super_talent_pico_c_8gb_flash_drive/index.html
פורסם 2009 באוקטובר 2816 שנים או זהhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=389586.msg3745579#msg3745579
פורסם 2009 באוקטובר 2816 שנים מחבר http://www.supertalent.com/products/stt_usb_detail.phpבהחלט נראה מעולה, אבל האם ניתן להשיג בארץ ובמחיר טוב? אשמח ללינק..
פורסם 2009 באוקטובר 2916 שנים מחבר שמע אני מאמין שאני יכול לקנות ב- EBAY, למרות שכמעט ולא קניתי שם ואני קצת חסר נסיון בתחום, אבל העניין הוא שהמחיר שם לא זול משמעותית, בסביבות 150 שקל ל-16GB מהדגם PICO-C כאשר בארץ אני יכול לקנות את הקינגסטון שפרסמתי בתחילת התרד באותו מחיר ועם 5 שנים אחריותאם זה היה יותר אטרקטיבי אולי הייתי קונה ב- EBAY..
פורסם 2009 באוקטובר 2916 שנים לאח שלי יש PICOזה נורא נורא נורא קטן ודק.אבל זה מחזיק מעמד טוב מאוד.רק על תעמיס עליו צרור מפתחות ענק.
פורסם 2009 באוקטובר 2916 שנים שמע אני מאמין שאני יכול לקנות ב- EBAY, למרות שכמעט ולא קניתי שם ואני קצת חסר נסיון בתחום, אבל העניין הוא שהמחיר שם לא זול משמעותית, בסביבות 150 שקל ל-16GB מהדגם PICO-C כאשר בארץ אני יכול לקנות את הקינגסטון שפרסמתי בתחילת התרד באותו מחיר ועם 5 שנים אחריותאם זה היה יותר אטרקטיבי אולי הייתי קונה ב- EBAY..מסכים, במקרה הזה אין הבדל במחיר. זו כבר החלטה של עדיפות שלך, אאל"ט הפיקו מציג ביצועים יותר טוביםאגב, הכוננים הקטנים האלה נראים לי חשופים לגמרי, עד כמה הם עמידים ?
פורסם 2009 באוקטובר 2916 שנים הקריבו את ה"עמידות" שלהם בשביל הגודל.... אל תתעלל בהם יותר מדיזה לא כמו הטיטניום של סאנדיסק או הDOK המוקשח של קרוסאיר (בלתי ניתן להשמדה)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.