פורסם 2009 באוקטובר 2816 שנים היום פירמטו לי את המחשב, סידרו לי את הכל כאן במחשב.ישבתי על המחשב סידרתי לו תוכנות וכל מה שאני צריך על המחשב שלי.מפה לשם לפני דקות עשיתי ריסטרט למחשב.הגיע לי מסך שחור וזה מה שרשום בו:NTLDR is missing Press Ctrl+Alt+Del to sertartלחצתי על המקשים האלו, וזה כל הזמן מחזיר אותי לאותו הדבר.אני לא יודע כבר מה לעשות לגבי המחשב הזה, אבל הוא ממש משגע אותי.הכל עבד לי כמו שצריך, ואפילו החזרתי קבצים שהיו חסרים לי.בבקשה תעזרו לי, כי כבר אין לי כוח אל המחשב הזה יותר!תודה מראש.
פורסם 2009 באוקטובר 2816 שנים תעיין בלינקים הבאים:http://www.computerhope.com/issues/ch000465.htmhttp://www.tinyempire.com/notes/ntldrismissing.htm
פורסם 2009 באוקטובר 2816 שנים מחבר אני רושם דרך המחשב נייד של אחותי.בכל אופן עשיתי שוב פירמוט למחשב ועכשיו יש בעיה אחרת.כל פעם בא לי מסך כחול.ואני יכבר לא יודע מה לעשות!!!!
פורסם 2009 באוקטובר 2816 שנים 1. תלמד אנגלית.2. תרשום לפחות איזה stop code אתה מקבל ואיזה מערכת הפעלה אתה מנסה להתקין.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.