עבור לתוכן

בעיית ניתוקים לא מובנת - בזק/בזק בינ"ל.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אבל כל עוד המחשב דלוק הוא לא אמור להקצות מחדש כותבות. אפילו כשהמחשב מכובה השרת DHCP שומר את הכתובת לזמן מוסיים, ככה שזה לא אמורה ליהיות הבעיה.

זה נשמע כמו פשוט איזשהי בעיה במחשב.. אולי בכרטיס רשת.

תנסה לבטל ולהפעיל את הכרטיס רשת ותראה אם זה מגיב בכלל (לפעמים הוא פשוט נתקע ובגלל זה כל הבעיות)

תנסה גם להביא מחשב אחר (איזה לפטופ מחבר או משהו) ותבדוק אם זה גם קורה.

זה לא כרטיס הרשת - כאשר הבעיה מתרחשת אני לא מצליח לגשת לראוטר (וכמובן גם לאינטרנט) ממחשב אחר עם גישה אלחוטית

כרגע אני מאמין שזו פשוט בעיית תשתית כלשהי כי לכולם מתחילים להיגמר הרעיונות.... :bash:

פורסם

זה לא כרטיס הרשת - כאשר הבעיה מתרחשת אני לא מצליח לגשת לראוטר (וכמובן גם לאינטרנט) ממחשב אחר עם גישה אלחוטית

כרגע אני מאמין שזו פשוט בעיית תשתית כלשהי כי לכולם מתחילים להיגמר הרעיונות.... :bash:

אתה לא מצליח לגשת לראוטר משני מחשבים שונים, לכן הבעיה היא לא במחשב ובטח שלא בתשתית. הבעיה היא בראוטר בלבד!

אם רכשת אותו לפני פחות מ 14 יום, אני ממליץ לך להחזיר אותו ולרכוש אחד אחר בעצמך עד שבזק יוציאו גרסת קושחה חדשה.

הם בעצמם הודו בקיום הבעיה אז אני לא ממש מבין למה צריך לחפש אשמים במקומות אחרים.

פורסם

חברים,

שוב, הבעיה שאתם מציגים אינה בעיה מוכרת בנתב הזה. לגבי המקרה שלכם, ארצה לעזור ולכן אשמח אם תפנו אלי לאימייל הפרטי שלי

שנית,, בזק אינה "מנסה" להשיג קושחה מקורית של הנתב כיוון שהנתב יוצר מלכתחילה עבור בזק והוגדר לפי דרישותיהם. אם ישנה בעיה כלשהיא הם אמורים לדעת לטפל בה.

בימים אלו הנתבים משודרגים לגרסה חדשה יותר הכוללת שיפורים שונים והייתי שמח לדעת אם הגרסה פתרה לכם את הבעיה.

פורסם

חברים,

שוב, הבעיה שאתם מציגים אינה בעיה מוכרת בנתב הזה. לגבי המקרה שלכם, ארצה לעזור ולכן אשמח אם תפנו אלי לאימייל הפרטי שלי

שנית,, בזק אינה "מנסה" להשיג קושחה מקורית של הנתב כיוון שהנתב יוצר מלכתחילה עבור בזק והוגדר לפי דרישותיהם. אם ישנה בעיה כלשהיא הם אמורים לדעת לטפל בה.

בימים אלו הנתבים משודרגים לגרסה חדשה יותר הכוללת שיפורים שונים והייתי שמח לדעת אם הגרסה פתרה לכם את הבעיה.

האם אתה עובד בזק? כדאי שתזדהה שכזה כדי למנוע אי הבנות.

הגרסה החדשה שאתה מדבר עליה עדיין לא שוחררה לציבור. אני קיבלתי עותק שלה אבל אנשים אחרים ששאלו עליה לא קיבלו אותה. אני מניח שהיא עדיין בבטא.

בזק טוענת שהגרסה אמורה לפתור בעית VPN שהיתה בראוטר ולא את הבעיה של הניתוקים.

אני לא יודע איך אתה מגדיר "בעיה מוכרת"? אצלי "בעיה מוכרת" מוגדרת כבעיה שמתרחשת אצל מספר אנשים המשתמשים באותו הציוד והמאפיינים של הבעיה זהים אצל כולם. בנוסף, בזק מודעת לבעיה ואין לה פיתרון, ומכאן המינוח "בעיה מוכרת".

פורסם

eagle,

איני עובד בזק.

אך אני חושב שאוכל לעזור לך (ולאחרים עם בעיה דומה)

שלח לי טלפון לאימייל בפרטי ונדבר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים