עבור לתוכן

בעיה l בווינדוס, לא בדיוק יודע להסביר, פירוט בפנים.

Featured Replies

פורסם

הוינדוס כבר עלה לי, הספקתי לעשות כמה דברים, ואחרי כמה דקות המחשב נתקע לי וכלום לא זז כאן.

קפצה לי הודעה והיה כתוב בה ככה:

{כתיבה מושהית נכשלה}- ל-windows לא הייתה אפשרות לשמור את כל הנתונים עבור הקובץ .......... ואז רשום שמה איזה משהו על הLOCAL \DOCUMEMNTS AND SETTIND ואז עוד איזה משהו כזה.///settings\Temporary Internet Files\content משהו עם מספרים אנערף..

הנתונים אבדו. ייתכן ששגיאה זו נגרמה עקב כשל של חומרת המחשב או של החיבור לרשת. נסר לשמור קובץ זה במקום שונה.

לא בדיוק ידעתי איך לכתוב איך הקובץ שרשום בהודעה הזאת כי הסתבכתי, אבל זה פחות או יותר מה שהיה רשום שמה.

אני לא מבין מה הבעיה במחשב שפתאום צצה לי...עד 10 בבוקר הכל היה טוב ויפה ועבד חלק. ב14:00 בצהריים שעליתי שוב פעם למחשב, פחת את המסך ואז גיליתי שיש בעיה במחשב. מאז המחשב רק נתקע לי ועושה לי בעיות ואני לא מבין למה ואיך פתאום!!! אבל זה ממש מתחיל לעצבן אותי ואני לא יודע למה!!!

בבקשה תעזרו לי..

עריכה:

עשיתי אישור על אותה הודעת ארור שבאה לי למעלה, ואז שוב נפתחה לי הודעה- אבל אחרת . וזה מה שרשום בה:

{כתיבת הודעה מושהית}- לwindows לא הייתה אפשרות לשמור את כלהנתונים עבור הקובץ c:\$mft. הנתונים אבדו. ייתכן ששגיאה זו נגרמה עקב כשל של חומרת המחשב או של החיבור ברשת. נסה לשמור קובץ זה במקום שונה.

פורסם

תריץ chkdsk, רצוי מתוך recovery console אם יש לך אפשרות.

פורסם
  • מחבר

מה זה chkdsk ?

ולא נראה לי שאני אספיק.

כי איך שהווינדוס עולה לי, הוא ישר נתקע לי ואז קופצות לי ההודעות האלו.

פורסם

בגלל זה כתבתי לעשות את זה מה recovery console.

1. תפעיל את המחשב מדיסק ההתקנה של Windows.

2. במסך הראשון תבחר בrecovery fonsole ע"י לחיצה על R.

3. תבחר את מערכת ההפעלה שלך (בד"כ 1)

4. אם נדרשת סיסמאת אדמיניטראטור ולא קיימת פשוט תקיש enter.

5. אחרי שהגעת ל prompt של הכונן ותקליד chkdsk /p /r ותראה אם נמצאו בעיות במערכת הקבצים.

chkdsk בסך מבצע בדיקה של מערכת קבצים ואנידקסים בדיסק קשיח.

בסיום התהליך כמובן צריך להפעלי מחדש את המחשב ולראות אם יש שינוי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים