פורסם 2009 באוקטובר 2616 שנים 300 שקל + -בין חצי טרה לטרה זיכרון.תסתכלו במפרט שלי בצד ימין , יש שם את ההארדיסק הנוכחי שלי, צריך שתיהיה התאמה ביניהם לא ?ואני מתלבט אם ללכת על פנימי או חיצוני, מה אתם אומרים ?תודה.
פורסם 2009 באוקטובר 2616 שנים למה הוא ישמש?תרצה לנייד את המידע?אתה תרבה להשתמש בו או שהוא יהיה בעיקר לאחסון?
פורסם 2009 באוקטובר 2616 שנים מחבר לנייד את המידע לא , אבל מדי פעם להעביר קבצים גדולים ממחשב למחשב, זה אולי כןהוא יהיה בעיקר לאחסון אני מאמין, מוזיקה משחקים סרטים וכו'
פורסם 2009 באוקטובר 2616 שנים אז תחליט אם אתה רוצה חיצוני או פנימי.תחשוב כיצד תעביר את המידע אם יהיה לך כונן פנימי.
פורסם 2009 באוקטובר 2616 שנים מחבר לחיצוני יש איזה שהם מגבלות לעומת הפנימי ? מתחמם יותר? איטי יותר? נהרס יותר בקלות ? זה גם מה שבעצם בא כאן לשיקול לעומת הפנימי..ד"א זה הכונן שיש ליhttp://tms.co.il/product/3434הכונן שאני אקנה צריך להיות אותה מהירות/ משהו בסגנון ?
פורסם 2009 באוקטובר 2716 שנים כעיקרון ההבדל בין חיצוני לפנימי הוא מהירות מאחר ורב הכוננים החיצוניים מתחברים בUSB 480Mbit/s והפנימיים עובדים עם SATA שזה כבר 3Gbit/sההבדל מיטשטש לדעתי עם הeSATA שזה עוד שיקול לבחירת כונן - ממשק.הדיסק שאתה קונה צריך להיות תואם רק לממשק שהלוח-אם שלך עושה בו שימוש ,כלומר,SATA IDE וכאלה. לא צריכה להיות התאמה בין הדיסקים אלא אם אתה בונה על איזשהו RAID.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.