עבור לתוכן

המלצה על סימולטורים להגה ופדלים.

Featured Replies

פורסם

עד עכשיו מה שהכי נהנתי ממנו זה NFS פורשה שלדעתי זה אחד המשחקים הטובים ביותר בסדרה הזאת.

רוצה משחק בסגנון כזה כמה שיותר ריאליסטי היופי לא מעניין אותי.

בתודה מראש.

פורסם

Live for speed, כל מילה מיותרת.

פורסם

אפרופו סימולטור נהיגה - מישהו יכול לשפוך לי קצת אור - מה זה rFactor ?

ראיתי חבר'ה משחקים בזה ביוטיוב אבל אני לא בדיוק מבין מה זה.. זה סימולטור שניתן לרכוש ? זה מיועד לקהל מקצועי ? משחק ?

ולפותח הדיון , אני חושב שהכי מומלץ ואיכותי כהגה ופדלים זה LOGITECH G25.

זה הכי יקר ומקצועי שיש בליין החובבני. יש גם דברים יותר טובים מזה אבל זה כבר מגיע לאלפי דולרים..

הלוג'יטק גם לא זול (במיוחד לא בארצנו החמדנית) אז אם גם הוא לא נכנס לך לתקציב (כמוני בערך כרגע..) אז אתה יכול ללכת על קיט פשוט באיזה 400-500 ש"ח וההיצע במחירים האלו הוא די גדול..

פורסם
  • מחבר

ננסה את LIVE 4 SPEED

ציוד יש לי לוג'יטק זול יחסית באיזה 500 ש"ח מזמן קניתי ועכשיו בהזמנה G27 לכן אני רוצה למצוא איזה משחק ריאליסטי כדאי לקנות.

עוד משהו מה בקשר לגראנד טוריזמו או משהו כזה???

פורסם

מה בקשר אליו ?

אם יש לך PS3 אז עמוד לצאת 5 עוד מעט.. הוא לא יוצא ל PC או לקונסולה אחרת..

פורסם

Dirt

פורסם

אין על LFS בפיזיקה. GT5P ממש לא ראליסטי אין לי מושג איך יצא לו שם ככה, אומנם הוא לא בדיחה כמו רוב משחקי ה-NFS (כאשר 1,5 והאחרון הם יוצאי הדופן), אבל ממש לא מתקרב אפילו למשחקים סמי סימולציה, כמו dirt או grid או אפילו NFS shift.

לגבי rFactor זה סימולטור שמישתמש במנוע פיזיקלי יחסית ישן, היתרון שלו הוא ש-rFactor מגיע כבסיס ולא ממש משחק בפני עצמו. הוא תלוי מאוד במודים ותוספות של הקהילה וככזה רמת הראליסטיות תלויה במוד. אני אישית לא אהבתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים