פורסם 2009 באוקטובר 2516 שנים שלום חברים!אנסה להסביר בקצרה:מחובר ב- ADSL ע"י מודם ATZECH 600E ונתב של אדימקס BR6524Nכאשר אני מחובר ישירות למודם ומחייג עם חייגן של בזק הכל נפלא!! ברגע שאני מתחבר דרך הנתב חיבור אלחוטי אני מקבל כרבע רוחב פסז"א ב - 4 מגה מהירות ההורדה משרתי HTTP לא עוברת את 100דיברתי עם PIKOK ונאמר לי שהראוטר לא מגביל טרפיק ושיש לדבר עם בזק אבל עדיין לא עונים לי.....מעצבן!בבקשה רעיונות??
פורסם 2009 באוקטובר 2616 שנים מה המהירות שאתה מקבל כאשר את מחובר באופן קווי לנתב?מה המרחק בין המחשב לנתב? כמה קירות יש בדרך?על איזה רמת קליטה מדווח הכרטיס האלחוטי?
פורסם 2009 באוקטובר 2616 שנים מחבר שלום!בחיבר חוטי לנתב מסתבר שהמהירות תקינה גם כן! קרוב ל- 500הראוטר נמצא באותו מרחב עם המחשבים במרחק קצר יחסית.הקליטה תמיד על הערך המקסימלי.ניסיתי להחליף ערוצי שידור, לא עזר.אגב, בזק פשוט אמרו לי שלא תומכים ברשת אלחוטית ושזה שירות מיוחד שעולה כסף......למה הגענו!
פורסם 2009 באוקטובר 2616 שנים אז הבעיה היא רק בחיבור האלחוטי."אותו מרחב", "מרחק קצר יחסית" -- אפשר לקבל מידע קצת יותר מדוייק מרחק במטרים, מכשולים וכיוב'.יש טלפון אלחוטי בסביבה המיידית של הנתב והמחשב?
פורסם 2009 באוקטובר 2616 שנים מחבר אותו מרחב זה בסלון ללא קיר מפריד, כ - 5 מטר מהמחשב.אין טלפון בבית בכלל כך שאם יש גורם מפריע אז זה רק מבחוץ...העצמה מידי פעם קופצת מ 54 ל-11 ול-8 אבל זה קורה ממש לא לעיתים קרובות.ברור לי שאחרי שחיברתי גם את הראוטר ע"י חוט למחשב והמהירות הייתה טובה אז זה רק האות של החיבור האלחוטי.זה גם לא נראה כבעיה של כרטיס רשת ספציפי כי זה קורה בשני לפטופים.
פורסם 2009 באוקטובר 2616 שנים בסיטואצי הזו הייתי ממליץ לך על שדרוג קושחה לנתב + עדכון DRIVER-ים לכרטיסי הרשת האלחוטיים.
פורסם 2009 באוקטובר 2616 שנים מחבר בוצע עידכון דרייבר של כרטיס רשתבוצע downgrade & upgrade לקשוחה של הראוטר.....אותו דבר! חיבור קווי נפלא, אלחוטי דרעק לגמרי.
פורסם 2009 באוקטובר 2716 שנים מחבר אני כרגע בעבודה ולא זוכר בדיוק את הדגם אבל של אינטל תומך ב- G ו-Bכאמור עם דרייבר אחרון.מדובר בלפטופ.
פורסם 2009 באוקטובר 2816 שנים חבל שאתה לא זוכר את דגם הכרטיס האלחוטי, כי זה יכול לתרום לפתרון התעלומה.כאשר המחשב האלחוטי מתחבר לנתב, מה קצב ההורדה שאתה מקבל -- אל תיתן רק מספר אלא גם את יחידת המידה המדוייקת.רק על מנת לוודא, חיבור האינטרנט של הוא של 4M?
פורסם 2009 באוקטובר 2816 שנים מחבר כרטיס רשת:Intel® PRO/Wireless 3945ABGיחידות מידה בבדיקות מול שרתי HTTP חול: Mb\sהחבילה אכן 4 מגה והבדיקות והורדות נעות בין : 0.4Mb\s -1.8Mb\sבחוטי מיידית זה מגיע ל - 4.2 Mb/s בערך.תודה
פורסם 2009 באוקטובר 2816 שנים יש לך אפשרות לחבר כרטיס אלחוטי אחר למחשב או לחבר מחשב אחר אלחוטית?זה שווה נסיון.
פורסם 2009 באוקטובר 2816 שנים מחבר ישנה אפשרות וגם ניסיתי אותה עם הלפטופ השני בבית. אותו הדבר וזה בכרטיס רשת אחר...לחבר כרטיס חיצוני USB אני לא כל כך רוצה כי הוא "אוכל" כ - 15% CPU
פורסם 2009 באוקטובר 2816 שנים כרטיס רשת:Intel® PRO/Wireless 3945ABGיחידות מידה בבדיקות מול שרתי HTTP חול: Mb\sהחבילה אכן 4 מגה והבדיקות והורדות נעות בין : 0.4Mb\s -1.8Mb\sבחוטי מיידית זה מגיע ל - 4.2 Mb/s בערך.תודהרק שנוודא.נראה לי שאתה רושם MB/s, אבל בפועל אתה מתכוון ל-Mbps. רק על מנת לעשות סדר -- MB/s מדובר במגה בתים לשניה, Mbps מדובר על מגה ביטים לשניה.החבילה שיש לך היא 4 מגה אבל משמעותה היא 4Mbps שהם בפועל כ-500KB/s (קילו בתים לשניה) -- כל בית מורכב מ-8 ביטים.עכשיו שיחידות המידה ברורות -- האם אתה מקבל בחיבור האלחוטי 0.4-1.8Mbps?אם כן, בצע בדיקת המחשת מהירות מול האתר של ספקית האינטרנט. האם גם מול האתר הזה אתה מקבל את הקצב הזה? לא יזיק אם תעלה צילום מסך.רק לשם ההברה, בחיבור אלחוטי בתקן G מתקבל קצב אפקטיבי של לא יותר מ-10Mbps וגם זאת בתנאים אופטימליים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.