עבור לתוכן

התקנת Access point מדגם LINKSYS

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני מתגורר בחו"ל ויש לנו כאן מודם משולב נתב של חברת הכבלים המקומית (Verizon) מדגם UltraLine Series 3 Model 9100OEM - כנראה משהו לא מוכר.

בכל מקרה, יש לי בעיית קליטה בבית (בית של 2 קומות).

יש ברשותי עוד ראוטר של לינקסיס מדגם דיי ישן :linksys befw11s4 V2.0

רציתי לשאול האם אפשר לקנפג אותו שיהיה ריפיטר אלחוטי (MAC TO MAC) או משהו בסיגנון ולא עם כבל או האם בכלל הוא יכול לשמש כריפטר/AP?

אם לא, האם הדגם ה"חדש" יחסית של Linksys WRT54GL עם תוכנה צד ג' (נגיד DD-WRT זה מה שהיה לי בארץ לפחות) תעשה את העבודה ואוכל לקנפג אותו כ AP אלחוטי? האם כדאי לרכוש את הדגם המחליף החדש יותר ? או אולי בכלל פרוטוקול N או שזה מיותר ? (יש לי כרטיסי רשת תומכים ב N בכל הבית).

תודה :xyxthumbs:

פורסם

דווקא ה homegaetway קיבלת מ Verizon זה חתיכת ציוד במיוחד אם זה דרך FiOS שלהם, רק שאני לא הצלחתי לראות באיזה סטנדרט הוא משדר WiFi.

ככל הנראה מדובר דווקא על 802.11G ולא N.

הדגם של הלינקסיס שנתת לא תומך בDD-WRT וכנראה גם קושחות צד ג' אחרות אז WRT54GL באמת יהיה מצויין.

פורסם
  • מחבר

דווקא ה homegaetway קיבלת מ Verizon זה חתיכת ציוד במיוחד אם זה דרך FiOS שלהם, רק שאני לא הצלחתי לראות באיזה סטנדרט הוא משדר WiFi.

ככל הנראה מדובר דווקא על 802.11G ולא N.

הדגם של הלינקסיס שנתת לא תומך בDD-WRT וכנראה גם קושחות צד ג' אחרות אז WRT54GL באמת יהיה מצויין.

כן זה FIOS זה משדר רק ב B ו G לצערי אין להם עדיין N (התקשרתי לפני כמה דקות).

בכל מקרה אני לא מצליח לראות איפה יש בלוח בקרה שלהם WDS, דרך אגב אילו ערוצים WIRELESS נחשבים ל"טובים" ביותר (אני יודע שאין כאלו אלא תלוי באזור אבל באילו כדאי להשתמש, אני יודע שיש ערוצים של טלפונים אלחוטיים שזה יכול לפעמים להתנגש)

פורסם

קצת קשה להגיד מה כדאי מבלי לסרוק באזור.

את הWDS אתה צריך להגדיר בנתב שיעבוד כתחנת ממסר.

פורסם
  • מחבר

עשיתי קצת מחקר ולצערי אין WDS בנתב הנוכחי אפשר לעשות אותו רק LAN 2 LAN ואין לי אפשרות כזו, נחפש אופציות אחרות,

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים