עבור לתוכן

נתב TP LINK

Featured Replies

פורסם

שלום לכם, אודה לכם אם תעזרו לי

יש לי רשת אלחוטית עם שלושה מחשבים ונתב אחד מסוג TP LINK TL WR841NDאבל באחד המחשבים אין קליטה, איך אני יכול לשפר את הקליטה? האם עם AP מסוג TP LINK?והאם הוא מומלץ? לציין שיש לי נתב נוסף מסוג EDIMAX BR620AWG האם אפשר להעזר בו? ומה זה WDS ואיך אני יכול לדעת אם הנתב הוא כזה?להוסיף שאני יודע שהחיבור הקווי הוא האידיאלי אבל אין לי אפשרות כזו

תודה

פורסם

כבר פתחת שרשור בתפוז, לא נהוג ולא מכובד לפתוח שני שרשורים באותו נושא בשני מקומות שונים.

פורסם
  • מחבר

נכון אתה צודק

ואם שמת לב אני לא מצליח לקבל תשובה ברורה לבעיה שלי , אני מקבל חצאי תשובות, ולכן ניסיתי גם את האתר הזה , ולא ברור לי למה צריך להפגע, ואם פגעתי אז אני מתנצל, ואודה לך אם אתה יכול לעזור לי לפתור את הבעיה הנ"ל כי אני לא מצליח לקבל תשובה ברורה כבר מס' ימים

תודה לך

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אני משתמש ב AP של TPLINK עם ראוטר של LEVEL ONE 3406 ...עובד מצויין ללא ניתוקים , פתר לי בעיות קליטה בבית

עדיף לדעתי על חיבור ראוטר נוסף

פורסם

תוכל להשתמש בכל ריפיטר

אם בנתב מותקנת גירסה 5V לקושחה

ב-V3 אין WDS

פורסם

כבר פתחת שרשור בתפוז, לא נהוג ולא מכובד לפתוח שני שרשורים באותו נושא בשני מקומות שונים.

אתה רציני? מה הקשר?

הכלל שהפורום פה (ומרבית הפורומים) מקפידים עליו הוא לא לפתוח שני שרשורים באותו נושא בשני תת-פורומים.

אבל באתרים שונים? תפתח גם ב-10 מקומות, אם בא לך.

פורסם

בטח שיש קשר, הוא יכול לקבל תשובה בפורום X בלי שהאנשים בפורום Y ידעו על זה ומישהו בפורום Y עלול לטרוח סתם על תשובה זהה לחלוטין.

פורסם

אז שיטרחו. או שלא יטרחו. אף אחד לא מחייב אותם - זה הכל בהתנדבות.

האלטנרטיבה לשאול במקום אחד בלבד?

ולחכות חודש כדי להיות בטוח שלאף אחד אין פתרון, לפני ששואלים בפורום אחר, כדי שחס וחלילה אף אחד לא יטרח סתם? נו באמת.

הכלל שאוסר דאבל פוסט בתוך הפורום נועד פחות למנוע טרחה סתם, ויותר למנוע בלאגנים בדיונים.

פורסם

אף אחד לא מדבר על חודש, אבל כן לחכות איזה יום יומיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים