עבור לתוכן

בעית מהירות לא סדירה, צריך עזרה.

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה מוזרה, כשעה עכשיו ישבתי עם התשתית שלי בזק בדבר מהירות האינטרנט.

ולאחר שעה אם לא יותר של שיחה מייגעת הנציג הגיע למסקנה שצריך להחליף מודם(יש לי ביפוקוס 312 מעל ל5שנים אצלי).

הספק בזק בנלאומי אין לו מושג מה הבעיה\ אומרים הבעיה אצל בזק.

בקיצור אני אמור ללכת מחר ולהחליף את המודם.

עכשיו אני אסביר את הבעיה, כאשר אני מוריד את קובץ ההורדה מפה: http://2.i014.net/Check1.html

כהורדה רגילה ללא שום תוכנה, אני מוריד את הקובץ של ה500MB במהירות של כ 30-100

וכאשר אני מוריד בעזרת תוכנת הורדות INTERNET DOWNLAOD MANAGER, זה מוריד בקצב יציב על 320+-

גם כאשר אני מוריד טורנטים מטורנטליטצ', לפעמים המהירות 50-150, גם אם יש הרבה מאוד סידרים.

וטורנט ליטצ' זה אתר איכותי, תמיד תוך פחות מחצ דקה היה מגיע למקסימום מהירות בצרוה יציבה.

יש לי 2.5 MB מהירות אינטרנט.

אשמח לשמוע עצות לפני שאני מחליף מחר את המודם.

פורסם

לא הבנתי מה הקשר למודם פה?

אם אתה מצליח להגיע לניצול רוחב פס מלא ב multiple connection sessions אז זה אומר שהכל בסדר בחיבור שלך.

bittorent זה ממש לא מדד לבדיקת רוחב פס בלי קשר לזה אם מדובר על טאקר פרטי סופר איכותי וכל השטויות האלו.

לדעתי תבדוק את עצמך. תתחיל מבדיקה של safe mode with network support וגם איזה live cd עם Ubuntu או משהו בסגנון.

פורסם
  • מחבר

מצטער אבל לא הבנתי מה אני צריך לעשות בדיוק.

ואני אסביר שוב את הבעיה בקצרה:

הורדה רגילה של בזק בנלאומי אני מוריד על 40 וכאשר אני משתמש בתוכנת הורדות זה מצליח לנצל את כל רוחב הפס כמו שצריך.

פורסם

מולטי.....כשמורידים קובץ בדיקה מהספק - בחיבור אחד ישיר אתה אמור לקבל את מלוא רוחב הפס שלך ולכן יש בעיה !

כל הכבוד לך שנעזרת בתמיכה.....מה שמעניין אותי לדעת האם בחייגן של 1@1 מתרחשת אותה בעיה מול האתר של בזק ?

פורסם

מה זה משנה כמה חיבורים היה צריך פתוח? הרי הוא בסופו של דבר מקבל את ניצול רוחב הפס שלו.

אם ב single stream יש לו בעיות אז שיבדוק את עצמו.

פורסם
  • מחבר

אכן ניסיתי 1@1 וגם שם היתה אותה בעיה.

אבל איי!

רבותיי, לאחר שעתיים וחצי של שיחה מטורפת וקצת אגריסיביות הם הגיעו למצב שאמרו לי בטלפון (תשתית בזק) "נראה שהיתה לנו תקלה, כנראה סידרתי, תנסה שוב להוריד עכשיו את הקובץ"

והופה המהירות תוך שניה קפצה ל320 :screwy:

אני כמעט בטוח שזה קורה לעוד רבים שאצל בזק, אל תתבישו לדבר כמו שצריך איתם בטלפון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים