עבור לתוכן

בעיות העתקה, מסכים כחולים, בדקתי עם MHDD וקובץ DUMP.

Featured Replies

פורסם

הקובץ שגורם לBSOD הוא aswTdi.SYS לפי 3 קבצי הדאמפ האחרונים, מה שלדעת מראה שזה לא סתם רנדומלי. בדקתי ומסתבר שזה האנטי ווירוס, שהוא חינמי. אין לי בעיה להסיר ולהתקין מחדש, הרי הוא חינמי ופועל לא רע, אבל האם הוא באמת שורש הבעיה?

חוץ מזה, עשיתי סריקה לכונן ה5000AAKS שלי, כונן 500 ג'יגה של ווסטרן דיגיטל, הממצאים:

50MS:461

150MS:9

ז"א מבחינת הסקטורים האיטיים אני סך הכל במצב לא רע.

מצד שני, היו 3 UNC. הבעיה? זה לא אומר לי כלום. יש לי יכולת טכנית גבוהה, אבל עדיין איני מומחה ברמה שאני יכול להבין מושג שלא למדתי שום דבר עליו.

הUNC היו:

3285300

628266920

629747617

החוש הטכני הבסיסי שלי אומר לי שזה בעצם הסקטורים עם הבעיה ושמן הסתם הם לא אומרים לכם כלום. אני רוצה לברר מה הם אומרים בעצם לי אינדיבידואלית, או איך בעצם אני יכול לגלות מה מאוכסן על סקטור ספציפי בלי לפתוח את הכונן ולבדוק עם זכוכית מגדלת. (בדיחה. לא מצחיקה. לא הייתי צריך לכתוב אותה.).

דבר אחרון - כשהופנתי לפורום כאן נאמר לי שאמור להיות כלי שאמור לטפל בבעיות בכונן, כלי ייעודי של היצרן. אני קיבלתי את הכונן OEM ואיני יודע ממש מה לחפש בגוגל יחד עם 5000AAKS. אני משער שהMMHD יעיל באותה מידה כמו כל כלי בהנחה שהUNC אומר בעצם FUBAR, אבל בכל זאת אני מעוניין לדעת מה הקבצים האבודים.

עוד דבר שלא בא במקום הנכון:

עשיתי סריקה גם לכונן עם הווינדוס ובגלל שהייתי צריך לזוז ורציתי לעשות את הסריקה של הדיסק מדיה הפסקתי אותו ב60% ללא תקלות. כיוון שהכונן בא ריק ומתקינים עליו ווינדוז, והתוכנה סורקת מ0 עד הסוף, אני משער שאם זה לא מצא בעיות ב50 אחוזים הראשונים (כשהמחיצת ווינדוז תופסת אולי 25%) כנראה אין בעיה שם. האם יש סיבה לעשות את הבדיקה שוב רק הפעם כמו שצריך, מהתחלה עד הסוף?

הערה1:

אני עייף ובכאבים וזה למה ההודעה מבולבלת.

הערה2:

אין לי סקרינשוט של הבדיקה משתי סיבות, האחת היא שמרגע שנכנסתי לHELP בMHDD לא ידעתי איך לחזור למסך התוצאה. הסיבה השנייה היא שלקחתי סקרינשוט של מסך אחר, וזה אמר לי שזה נשמר בD:/MHDD רק שבווינדוז אין כזו תיקייה.

פורסם

יש לך 3 סקטורים פגומים.

תשתמש בתוכנה של היצרן http://support.wdc.com/product/download.asp?groupid=608&sid=3〈=en

בסוף הסריקה הוא ישאל אותך האם אתה רוצה לתקן את הסקטורים, תענה כן, זה לא יפגע במידע שלך (לא אמור לגעת).

פורסם
  • מחבר

למרות שאני די בוטח בך, יש דרך לדעת מה יש בסקטורים האלה? גם אם הסקטורים פגומים, איך אפשר לתקן אותם בלי למחוק את המידע?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים