עבור לתוכן

יכול להיות שבזקבינלאומי חוסמים לי כרגע את RAPIDSHARE ?

Featured Replies

פורסם

אני בחבילה של 5 מגה ADSL ואני מוריד כרגע בפאקינג 30 קיי קובץ מראפיד..

מה לגבי האפשרות לעבור לחבילת גיימר איך זה עובד העסק הזה?

תודה..

פורסם

שלח לינק בפרטי אני אבדוק גם

אבל אין לי חשבון פרימיום או משהו אז אני אוכל להגיד מה המהירות הרגילה

פורסם
  • מחבר

שלח לינק בפרטי אני אבדוק גם

אבל אין לי חשבון פרימיום או משהו אז אני אוכל להגיד מה המהירות הרגילה

האמת שפשוט יותר מעניין אותי המידע על חבילת הגיימר...

פורסם

חבל

כי אני שידרגתי מ5 מגה הוט עם גיימר ל10 מגה בזק בלי גיימר ובשניהם אני ב014 והייתי יכול להגיד לך אם הבעיה גם קיימת אצלי

פורסם

גם אצלי, והפינגים בשמיים.

פורסם

גם בחבילת הגיימר מורגש בשבוע האחרון כי הורדות מאתרים בחול כולל RAPID ודומיו היא קטסטרופה 30-78K

הגיע הזמן להפציץ אותם בתלונות, כל כמה זמן צריך לחזור על הרוטינה הזאת :bash:

פורסם

אם יש לך חשבון פרימיום ,אז אין מצב שתהיה חסימה,הכול זורם בטיל,לפי דעתי בזק לא שייכת לשום

חסימה=ששייך ל-RAPIDSHARE

פורסם

גם אצלי המהירות היא 2.5

ואני מוריד על kbps125.

פורסם

יש לי 8MB בבזק בין לאומי וחשבון פרימיום בראפיד שר,

קורה המון פעמים שאני מוריד ממש לאט מראפיד שר, אני עושה ריסטרט,

מוציא את הראוטר מחשמל ואס פתאום הכל בסדר.

מה זה חבילת גיימינג?

פורסם

חבילת גיימר מעבירה את החיבור שלך דרך שרת תיעדוף לחו"ל ונותנת לך פינגים טובים מאוד משמעותית ובדגש על סרברים של משחקים כמו world of warcraft דוגמה - הם עשו להם תעדוף גדול בחבילה הזאת, ועוד הרבה משחקים פופולאריים, אבל יש עוד יתרונות כמו סטרימינג חלק ומהיר יותר באתרים כמו יוטיוב

הרי כמה שהפינג יותר גדול, ככה פאקטים ילכו לאיבוד, זה למשל למה במשחקי FPS פתאום הכל נתקע שיש פינג של 500-1000, בגלל שהמשחק לא יכול לקבל מידע (half-life 1 והמודים שלו למי שזוכר שהיתה את ההודעה האדומה בצד ימין למעלה והכל היה נעלם ולא יכולתם לזוז)

עכשיו תשמעו מה גיליתי

היום התחברתי ונפלתי על טווח איי פי שנתן לי את מה שהייתי מקבל בחבילת גיימר

למשל yahoo.com במקום 170 פינג בדרך כלל, קיבלתי 100 פינג, בעיקרון שעברתי לחבילת 10 מגה הורידו לי את הגיימר בשביל הפרייווט NGN שלהם

אמרתי להם איך זה שיש להם תעדוף כזה טוב אבל הפינגים שוב מעפנים

אז היום התומך סיפר לי שהsafenet שהם משווקים זה מה שגורם לי לפינגים גבוהים ובסוף צדקתי כשאמרתי לנציגת שירות לקוחות שלא יכול להיות שהדבר הזה שהם נותנים לא יעשה לי עומס

ועכשיו אני בדיוק הולך לפתוח על זה דיון

פורסם

חבילת גיימר מעבירה את החיבור שלך דרך שרת תיעדוף לחו"ל ונותנת לך פינגים טובים מאוד משמעותית ובדגש על סרברים של משחקים כמו world of warcraft דוגמה - הם עשו להם תעדוף גדול בחבילה הזאת, ועוד הרבה משחקים פופולאריים, אבל יש עוד יתרונות כמו סטרימינג חלק ומהיר יותר באתרים כמו יוטיוב

הרי כמה שהפינג יותר גדול, ככה פאקטים ילכו לאיבוד, זה למשל למה במשחקי FPS פתאום הכל נתקע שיש פינג של 500-1000, בגלל שהמשחק לא יכול לקבל מידע (half-life 1 והמודים שלו למי שזוכר שהיתה את ההודעה האדומה בצד ימין למעלה והכל היה נעלם ולא יכולתם לזוז)

עכשיו תשמעו מה גיליתי

היום התחברתי ונפלתי על טווח איי פי שנתן לי את מה שהייתי מקבל בחבילת גיימר

למשל yahoo.com במקום 170 פינג בדרך כלל, קיבלתי 100 פינג, בעיקרון שעברתי לחבילת 10 מגה הורידו לי את הגיימר בשביל הפרייווט NGN שלהם

אמרתי להם איך זה שיש להם תעדוף כזה טוב אבל הפינגים שוב מעפנים

אז היום התומך סיפר לי שהsafenet שהם משווקים זה מה שגורם לי לפינגים גבוהים ובסוף צדקתי כשאמרתי לנציגת שירות לקוחות שלא יכול להיות שהדבר הזה שהם נותנים לא יעשה לי עומס

ועכשיו אני בדיוק הולך לפתוח על זה דיון

לא נכון.

חבילת גיימר כשמה כן היא, רק למשחקים. אתה מקבל תיעדוף רק בשרתי משחק, לא ביוטיוב או טורנטים או כל הורדה/סטרימינג אחר.

ואל תנסה להתווכח איתי...

פורסם

אני גם בבזק בינלאומי ויש לי פרימיום ב-rapidshare ובשעות המדוברות משהו באמת היה ממש ממש דפוק.

אבל לדעתי זה בגלל ראפיד - אני עובד עם jdownloader והוא נתן לי מלא שגיאות על השרתים כמו "Rapidshare apologizes for it's APIs being temporarily down" וגם "unexpected error with your premium aבcount - deleted?" וכל מיני כאלה.

עכשיו כבר הכל עובד. לא נראה כמו אשמת בזק, עושה רושם שהיו לראפיד כמה שעות קשות...

פורסם

אני עובד כבר כמה שנים עם ראפידשייר פרימיום, בתקופה האחרונה יש בעיה רציניצ עם ראפידשייר. הם לעתים קרובות מאפשרים הורדה מאוד זוחלת וכדי לקבל מהירות נורמלית של לקוח פרימיום, אני מבטל את ההורדה הספציפית וחוזר להוריד מחדש. לפעמים המהירות משתפרת מייד ולפעמים אני צריך לחזור על הורדה מחדש כמה פעמים עד שמתקבלת הורדה סבירה. בכלל, אני חושב שאחפש עם סיום החבילה שלי אצלם, בסוף דצמבר, ספק אחר, כי גם רוב מה שאני מחפש אצלם, לא קיים והוא נמצא בשפע אצל אחרים.

למזלנו, יש כמה אחרים ברשת.

פורסם

לא נכון.

חבילת גיימר כשמה כן היא, רק למשחקים. אתה מקבל תיעדוף רק בשרתי משחק, לא ביוטיוב או טורנטים או כל הורדה/סטרימינג אחר.

ואל תנסה להתווכח איתי...

למה אתה מבלבל בביצים

הייתי מקבל פינג נמוך במלא דברים חוץ ממשחקים

ובלי גיימר גם בקושי הייתי יכול להוריד בביטורנט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים