פורסם 2009 באוקטובר 2316 שנים אני בחבילה של 5 מגה ADSL ואני מוריד כרגע בפאקינג 30 קיי קובץ מראפיד..מה לגבי האפשרות לעבור לחבילת גיימר איך זה עובד העסק הזה?תודה..
פורסם 2009 באוקטובר 2316 שנים שלח לינק בפרטי אני אבדוק גםאבל אין לי חשבון פרימיום או משהו אז אני אוכל להגיד מה המהירות הרגילה
פורסם 2009 באוקטובר 2316 שנים מחבר שלח לינק בפרטי אני אבדוק גםאבל אין לי חשבון פרימיום או משהו אז אני אוכל להגיד מה המהירות הרגילההאמת שפשוט יותר מעניין אותי המידע על חבילת הגיימר...
פורסם 2009 באוקטובר 2316 שנים חבלכי אני שידרגתי מ5 מגה הוט עם גיימר ל10 מגה בזק בלי גיימר ובשניהם אני ב014 והייתי יכול להגיד לך אם הבעיה גם קיימת אצלי
פורסם 2009 באוקטובר 2416 שנים גם בחבילת הגיימר מורגש בשבוע האחרון כי הורדות מאתרים בחול כולל RAPID ודומיו היא קטסטרופה 30-78K הגיע הזמן להפציץ אותם בתלונות, כל כמה זמן צריך לחזור על הרוטינה הזאת
פורסם 2009 באוקטובר 2416 שנים אם יש לך חשבון פרימיום ,אז אין מצב שתהיה חסימה,הכול זורם בטיל,לפי דעתי בזק לא שייכת לשוםחסימה=ששייך ל-RAPIDSHARE
פורסם 2009 באוקטובר 2416 שנים יש לי 8MB בבזק בין לאומי וחשבון פרימיום בראפיד שר,קורה המון פעמים שאני מוריד ממש לאט מראפיד שר, אני עושה ריסטרט,מוציא את הראוטר מחשמל ואס פתאום הכל בסדר.מה זה חבילת גיימינג?
פורסם 2009 באוקטובר 2416 שנים חבילת גיימר מעבירה את החיבור שלך דרך שרת תיעדוף לחו"ל ונותנת לך פינגים טובים מאוד משמעותית ובדגש על סרברים של משחקים כמו world of warcraft דוגמה - הם עשו להם תעדוף גדול בחבילה הזאת, ועוד הרבה משחקים פופולאריים, אבל יש עוד יתרונות כמו סטרימינג חלק ומהיר יותר באתרים כמו יוטיובהרי כמה שהפינג יותר גדול, ככה פאקטים ילכו לאיבוד, זה למשל למה במשחקי FPS פתאום הכל נתקע שיש פינג של 500-1000, בגלל שהמשחק לא יכול לקבל מידע (half-life 1 והמודים שלו למי שזוכר שהיתה את ההודעה האדומה בצד ימין למעלה והכל היה נעלם ולא יכולתם לזוז)עכשיו תשמעו מה גיליתיהיום התחברתי ונפלתי על טווח איי פי שנתן לי את מה שהייתי מקבל בחבילת גיימרלמשל yahoo.com במקום 170 פינג בדרך כלל, קיבלתי 100 פינג, בעיקרון שעברתי לחבילת 10 מגה הורידו לי את הגיימר בשביל הפרייווט NGN שלהםאמרתי להם איך זה שיש להם תעדוף כזה טוב אבל הפינגים שוב מעפניםאז היום התומך סיפר לי שהsafenet שהם משווקים זה מה שגורם לי לפינגים גבוהים ובסוף צדקתי כשאמרתי לנציגת שירות לקוחות שלא יכול להיות שהדבר הזה שהם נותנים לא יעשה לי עומסועכשיו אני בדיוק הולך לפתוח על זה דיון
פורסם 2009 באוקטובר 2416 שנים זאת לא תמיד בעיה של הספק אלא של ראפיד. ראפיד מגביל מאוד את המשתמשים החופשיים (לא פרימיום). יש על זה הרבה דיונים למשל http://board.jdownloader.org/showthread.php?p=43478 וגם http://board.jdownloader.org/showthread.php?t=9108&highlight=rapidshare
פורסם 2009 באוקטובר 2416 שנים חבילת גיימר מעבירה את החיבור שלך דרך שרת תיעדוף לחו"ל ונותנת לך פינגים טובים מאוד משמעותית ובדגש על סרברים של משחקים כמו world of warcraft דוגמה - הם עשו להם תעדוף גדול בחבילה הזאת, ועוד הרבה משחקים פופולאריים, אבל יש עוד יתרונות כמו סטרימינג חלק ומהיר יותר באתרים כמו יוטיובהרי כמה שהפינג יותר גדול, ככה פאקטים ילכו לאיבוד, זה למשל למה במשחקי FPS פתאום הכל נתקע שיש פינג של 500-1000, בגלל שהמשחק לא יכול לקבל מידע (half-life 1 והמודים שלו למי שזוכר שהיתה את ההודעה האדומה בצד ימין למעלה והכל היה נעלם ולא יכולתם לזוז)עכשיו תשמעו מה גיליתיהיום התחברתי ונפלתי על טווח איי פי שנתן לי את מה שהייתי מקבל בחבילת גיימרלמשל yahoo.com במקום 170 פינג בדרך כלל, קיבלתי 100 פינג, בעיקרון שעברתי לחבילת 10 מגה הורידו לי את הגיימר בשביל הפרייווט NGN שלהםאמרתי להם איך זה שיש להם תעדוף כזה טוב אבל הפינגים שוב מעפניםאז היום התומך סיפר לי שהsafenet שהם משווקים זה מה שגורם לי לפינגים גבוהים ובסוף צדקתי כשאמרתי לנציגת שירות לקוחות שלא יכול להיות שהדבר הזה שהם נותנים לא יעשה לי עומסועכשיו אני בדיוק הולך לפתוח על זה דיוןלא נכון.חבילת גיימר כשמה כן היא, רק למשחקים. אתה מקבל תיעדוף רק בשרתי משחק, לא ביוטיוב או טורנטים או כל הורדה/סטרימינג אחר.ואל תנסה להתווכח איתי...
פורסם 2009 באוקטובר 2416 שנים אני גם בבזק בינלאומי ויש לי פרימיום ב-rapidshare ובשעות המדוברות משהו באמת היה ממש ממש דפוק.אבל לדעתי זה בגלל ראפיד - אני עובד עם jdownloader והוא נתן לי מלא שגיאות על השרתים כמו "Rapidshare apologizes for it's APIs being temporarily down" וגם "unexpected error with your premium aבcount - deleted?" וכל מיני כאלה.עכשיו כבר הכל עובד. לא נראה כמו אשמת בזק, עושה רושם שהיו לראפיד כמה שעות קשות...
פורסם 2009 באוקטובר 2416 שנים אני עובד כבר כמה שנים עם ראפידשייר פרימיום, בתקופה האחרונה יש בעיה רציניצ עם ראפידשייר. הם לעתים קרובות מאפשרים הורדה מאוד זוחלת וכדי לקבל מהירות נורמלית של לקוח פרימיום, אני מבטל את ההורדה הספציפית וחוזר להוריד מחדש. לפעמים המהירות משתפרת מייד ולפעמים אני צריך לחזור על הורדה מחדש כמה פעמים עד שמתקבלת הורדה סבירה. בכלל, אני חושב שאחפש עם סיום החבילה שלי אצלם, בסוף דצמבר, ספק אחר, כי גם רוב מה שאני מחפש אצלם, לא קיים והוא נמצא בשפע אצל אחרים.למזלנו, יש כמה אחרים ברשת.
פורסם 2009 באוקטובר 2416 שנים לא נכון.חבילת גיימר כשמה כן היא, רק למשחקים. אתה מקבל תיעדוף רק בשרתי משחק, לא ביוטיוב או טורנטים או כל הורדה/סטרימינג אחר.ואל תנסה להתווכח איתי...למה אתה מבלבל בביציםהייתי מקבל פינג נמוך במלא דברים חוץ ממשחקיםובלי גיימר גם בקושי הייתי יכול להוריד בביטורנט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.