פורסם 2009 באוקטובר 2316 שנים שלוםהמחשב שאני עובד עליו , פתאום מתנתק לו האינטרנט ואז חוזר אחרי כמה דקותהמחשב שלי נמצא ברשת מודם 600E לראוטר LINKSYS 54GL , ולשני מחשבים , אחד מהם זה שליהניתוקים התחילו לאחרונההאם מדובר בבעיה בכרטיס הרשת? איזה עוד בעיות יכולות להיות? מה אפשר לעשות?
פורסם 2009 באוקטובר 2316 שנים איזה קישוריות יש בין המחשב לנתב?אתה משתמש בקושחה של לינקסיס או צד ג'?על סמך מה אתה קובע שיש ניתוק?
פורסם 2009 באוקטובר 2416 שנים מחבר קשר חוטי , CAT5 קושחה מקוריתעל סמך זה שאני לא מצליח לגלוש פתאום בדפדפן/לעשות שימוש כלשהו באינטרנטאני לא אומר שזה דווקא בעיית חומרה יכול להיות שזה בעיה בווינדוס , השאלה היא איך אני קובע מאיפה זה
פורסם 2009 בנובמבר 116 שנים מחבר אני לא מצליח להביא פינג לGATEWAY , גם לא לשום אובייקט אחר ברשתנ.ב. מצטער על האיחור בתגובה ,פשוט אני לא נמצא בבית
פורסם 2009 בנובמבר 516 שנים תנסה לבדוק ב safe mode with networking.יכול להיות שמדובר על גורם של תוכנה שמשפיע פה...
פורסם 2009 בנובמבר 516 שנים מחבר הקטע הוא אבל שזה יכול לא לקרות יומיים ואז פתאום זה יקרה פעמיים באותו יום כאילו זה קורה רנדומליתאין איזה תוכנה לבדיקה של חיבור וניטור הרשת כדי לראות באיזה שעות אני מחובר וכו'?
פורסם 2009 בנובמבר 716 שנים מחבר event log של Windows מאוד שימושי בשביל זה.איך נכנסים אליו? או שאתה מדבר על EVENT VIEWER? ושם אני לא רואה אופציה לניטור הרשת..
פורסם 2009 בנובמבר 716 שנים You are viewing the log, so thats probably it. כמו שאמרתי ברגע שזה מתרחש לראות איזה אירועים התרחשו בסמוך לזמן הופעת התקלה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.