עבור לתוכן

Freeman's mind

Featured Replies

פורסם

נושא קצת ישן אבל לא ראיתי שפורסם כאן בעבר.

מישהו עם יותר מדי זמן בחיים החליט להקליט וידאו של HL1 ולדבב את גורדון פרימן לכל אורך המשחק :silly:

אה, והבחור משתפר מפרק לפרק אז אל תתייאשו ממנו כל כך מהר.

פורסם

גדול :lol:

פורסם

משעשע באותה מידה, אם לא יותר:

לי אישית גרם לרצות לעשות גם.

פורסם

Freeman's mind יוצא בקצב איטי להחריד :(

והפרקים הראשונים הם הכי מצחיקים לדעתי.

אני זוכר את הקטע של HIT THE DECK!, פשוט בכיתי שם מצחוק

לגביי השני, כן, הזוי משהו

עשיתי משהו דומה בWORMS WORLD PARTY מזמן

פורסם

משעשע באותה מידה, אם לא יותר:

לי אישית גרם לרצות לעשות גם.

כל מה שהוא עושה זה קולות לנשקים... זה יותר גרוע מסרטן.... :facepalm:

ולסרטון של פרימן דווקא היה מעולה.... הייתי על הרצפה חצי מהזמן...

besides,I have a gun. everything's for sale when you have a gun

פורסם

כל מה שהוא עושה זה קולות לנשקים... זה יותר גרוע מסרטן.... :facepalm:

ולסרטון של פרימן דווקא היה מעולה.... הייתי על הרצפה חצי מהזמן...

besides,I have a gun. everything's for sale when you have a gun

כן, סבי שנלחם במחלת הסרטן עד מותו הכואב כל הזמן סירב להצעותינו החוזרות ונשנות לשחק בHL2 במקום ההקרנות. זה ללא ספק גרוע מסרטן.

פורסם

כן, סבי שנלחם במחלת הסרטן עד מותו הכואב כל הזמן סירב להצעותינו החוזרות ונשנות לשחק בHL2 במקום ההקרנות. זה ללא ספק גרוע מסרטן.

חחח מה זה הניסיון הכושל הזה לרגשות אשם? זאת היתה הגזמה לצורך הדגשה. מה מצחיק בלעשות פיו פיו בזמן שאתה יורה באקדח??

ומה הקשר לסבא שלך? מישהו דיבר עליו? אתה מנסה לעשות מניפולציות על הבנאדם הלא נכון ידידי... גם סבא שלי מת מסרטן ואתה יוצא בכלל גרוע אם אתה משתמש בזה לנסות להוציא אותי מניאק...

פורסם

מה מצחיק בלעשות פיו פיו בזמן שאתה יורה באקדח??

הוא לא עושה פיו פיו :facepalm:

הוא הקליט מראש את הקולות של כל המשחק והכניס את זה במקום הקולות המקוריים.

פורסם

הוא לא עושה פיו פיו :facepalm:

הוא הקליט מראש את הקולות של כל המשחק והכניס את זה במקום הקולות המקוריים.

כן את זה הבנתי... תזכירו לי מה מצחיק בקולות שהוא שם בסרטון? אוליי לא עישנתי מספיק היום אז אוליי זה יהיה מצחיק בסופו של דבר...

פורסם

חחח מה זה הניסיון הכושל הזה לרגשות אשם? זאת היתה הגזמה לצורך הדגשה. מה מצחיק בלעשות פיו פיו בזמן שאתה יורה באקדח??

ומה הקשר לסבא שלך? מישהו דיבר עליו? אתה מנסה לעשות מניפולציות על הבנאדם הלא נכון ידידי... גם סבא שלי מת מסרטן ואתה יוצא בכלל גרוע אם אתה משתמש בזה לנסות להוציא אותי מניאק...

לא מנסה לעשות מניפולציות, סתם תופס אותך כשאתה אומר משהו מטופש. לא משווים משהו לסרטן. שואה, בסדר. רצח עם, איידס, מיעוטים, הכל הולך. סרטן, לא מתבדחים. תראה קצת סאות'פארק.

פורסם

לא מנסה לעשות מניפולציות, סתם תופס אותך כשאתה אומר משהו מטופש. לא משווים משהו לסרטן. שואה, בסדר. רצח עם, איידס, מיעוטים, הכל הולך. סרטן, לא מתבדחים. תראה קצת סאות'פארק.

חחח סרטן לא ושואה כן... אם אתה אומר אז שיהיה... :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים