עבור לתוכן

כמה שעלות בקשר למסך שרכשתי Dell 2209wa 22

Featured Replies

פורסם

1.במשחק BF2142 יש לי מקסימום של רזולציה - 1280 960 מדוע זה ככה? הרי למסך יש תמיכה גדולה יותר.

במסך הקודם שלי [CRT] כמובן היית תמיכה עד רזולציה ענקית 2000 ומשהו.

לי נראה בגלל שהמשחק ישן [2006] ואין לו תמיכה במסכים רחבים אז הואלא מציג את סוג הרזולציות שהמסך תומך, צודק?

2. האם אפשר לעשות רזולציה יותר גבוהה ממה שהמסך מציע? [הרי הכרטיס-מסך תומך] ואם כן -איך עושים?

ובקשר לקצב רענון אפשר גם להגדיל אותו? ברזולציה 1680 1050 [שזה המקסימום של המסך] יש תמיכה עד 60 -אז יש דרך לתמוך ב75 ?

פורסם

לי נראה בגלל שהמשחק ישן [2006] ואין לו תמיכה במסכים רחבים אז הואלא מציג את סוג הרזולציות שהמסך תומך, צודק?

אם המסך לא תומך במסכים רחבים, ולא תומך ברזולוציה הלא כ"כ סטנדרטית של 1400X1050, אז 1280X960 זה באמת ה-4:3 המקסימלי שאפשר להגיע אליו במסך זה.

2. האם אפשר לעשות רזולציה יותר גבוהה ממה שהמסך מציע? [הרי הכרטיס-מסך תומך] ואם כן -איך עושים?

לא. הרזולוציה הטבעיתי היא המקסימלית. תוכל להגדיר רזולוציה גבוהה יותר, אבל היא לא תוצג במלואה (שולחן העבודה ייגלל לצדדים).

ובקשר לקצב רענון אפשר גם להגדיל אותו? ברזולציה 1680 1050 [שזה המקסימום של המסך] יש תמיכה עד 60 -אז יש דרך לתמוך ב75 ?

המסך הזה דווקא תומך ב-75HZ, אבל זה סיפור לא פשוט להתעסק עם דרייברים ולא תמיד מצליחים. היה פה אשכול על זה (חפש 2209WA 75HZ). השאלה היא למה אתה צריך את זה.

פורסם
  • מחבר

אוקי

רק בקשר למה שכתבת בסוף.

האמת שבמסך CRT יש הבדל בין 75HZ ל60HZ [60 למשל משגע את העיניים]אבל במסך הזה [אולי גם בכל מסך דק] אני לא רואה כל כך הבדל.

דרך אגב המסך ממש איכותי- אני חשבתי לרוב שCRT יותר איכותי [והיה לי מסך מאוד טוב] אבל המסך Dell 2209wa 22 יותר מהנה במשחקים וכו'..

עוד שאלה - בהגדרות של המסך אם אני נכנס למשחק זה רצוי להעביר את ההגדרה למשחק [GAME]?

גם יש הגדרה של חדות כדאי לעלות אותה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים